ivanaa -> RE: CB "Proljetne cugerice" (29.3.2009 14:28:12)
|
ko to sad pise??vlatkica,zrinka,bara,mara,klara???izgubila sam seIZVORNA PORUKA: mamavlatkica cure vidim da niste satle , da predstavila sam se kao Zrinka a to mi i jest seka , i da bila sam zahvaljujući svim ovim da se tako izrazim sr[sm=smiley35.gif] koja su mi se u posljednje vrijeme izdogađala na hitnoj na rebru , dobila infuziju i sad sam na ampulama da mi drži moždani tlak na normali u protivnom mi slijedi teška operacija a možda nedaj bože i ono naj gore . Borim se za svoj život , niko me ne pita kako sam osim par ljudi . Ovaj forum mi je trebao biti mjesto gdje ću se osjećati lijepo i prihvaćenio . N eželim nikoga niti lagati niti magliti vam oći ali isto tako vas molim da pokušate prihvatiti da ima malo drugačiji pogld na život . Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Molit ću vas da ako to možete budete mi podrška , ako što sma vidjela da ipak ima tu među vama onih kojima jesam draga i to cijenim . Molim vas nemojte me krivo shvatiti nisma željeal nikoga lagati niti išta lažem iako neki tako misle . na ovom forumu kao što sma i napisala jedino Tikica zna sve i jedina mi je iskrena podrška u svemu , no nadam se da nije ona jedina da vas ima još tu .
|
|
|
|