Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:37:36
|
|
|
|
mariola
|
hej cure, kak ste kaj? Ja još u pidžamici i pijuckam kavu i jedem tople kiflice.
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:38:59
|
|
|
|
Candy
|
Bok mariola,uživaš znači?Neka,vrijeme i nije za ništa drugo nego biti domeka ... Kako bušica?
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2009 11:39:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:40:35
|
|
|
|
mariola
|
Dobro, pomalo muči ali to samo da me podsjeti da nisam sama
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:42:38
|
|
|
|
Candy
|
Cvrčak,pa ti si onda još više ubrzala stvar ...Pa jedite,kaj vas briga...ako ste gladni,meni ne bi smetalo vrijeme ... Mariola,to su slatke brige,uživaj maksimalno u trudnoći ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:42:41
|
|
|
|
zaba
|
idem si zapalit jednu na balkon,pa pripremit meso za pećnicu.Lula je dole kod sveki,pa možda padne i peglanje.Candy,kaj si i ti na Visu,zaboravila sam te pitati?Dobar tek svima,pišemo si...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:44:28
|
|
|
|
Candy
|
Zaba,i ja sam si odmah jednu zapalila,čim imam društvo ...Nisam na Visu,nego sam bila tamo na jedrenju,bilo mi je prekrasno ...Sve si nekak razmišljam da ga opet posjetim ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:45:59
|
|
|
|
zaba
|
bok mariola,mazi buška,a vi cvrčak klopajte,pa nebu se valjda ohladilo.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:47:56
|
|
|
|
zaba
|
Jedrila sam sa Lulinim "papirnatim ocem" i zaljubila se u Vis na prvu.Par godina kasnije,mm i ja pričamo di ko ljetuje,a on veli-na Visu.Mojoj sreči nema kraja.Vis je raj,zato dođi opet.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:48:42
|
|
|
|
mariola
|
Koja si ti vrijedncia cvrčak, ručak već gotov a ja još u pidžami. Žaba brzo si ti to popušila
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:50:15
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: zaba Vis je raj,zato dođi opet. U to budi sigurna ...a možda i popijemo koju kraj onih palmi na rivi ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:54:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Lady 3 Hvala ti što pitaš , seka je na neurokirurgiji u jedinici intenzivne njege i za sad joj ne odzvoljavaju posijete osim uže obitelji s obzirom da je stanje dosta teško . Koa što sma naipisla na rtemi kojumje zvrk otvorila , ja njoj prenosim sve vaše pozdrave i želje a i ona vama šalje ppreko mene , trenutno samo traži Jana -Renat kojeg nesmijemo tamo voditi jer bi to bio šok za oboje . Kada je budna samo plaće . Ne želim vas plašiti ali jutros je tražila od lijećnika da joj skrate muke .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:54:51
|
|
|
|
zaba
|
nisam još ni otišla, ,a ne ne,kavica se pije kod Bilibe,ustvari kapućino.Ja ga inače ne volim,ali njihov je zakon.A pivicu bumo si popile kod palmica i gledale bumo u Prirovo.Ne bumo na pizzu,ja delam večeru.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 11:57:50
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: zaba nisam još ni otišla, ,a ne ne,kavica se pije kod Bilibe,ustvari kapućino.Ja ga inače ne volim,ali njihov je zakon.A pivicu bumo si popile kod palmica i gledale bumo u Prirovo.Ne bumo na pizzu,ja delam večeru. Kad ideš na godišnji ?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:01:48
|
|
|
|
zaba
|
lani smo išli u 7.mj,ove godine još ne znam,dok se svi usaglasimo.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:03:03
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica Lady 3 Hvala ti što pitaš , seka je na neurokirurgiji u jedinici intenzivne njege i za sad joj ne odzvoljavaju posijete osim uže obitelji s obzirom da je stanje dosta teško . Koa što sma naipisla na rtemi kojumje zvrk otvorila , ja njoj prenosim sve vaše pozdrave i želje a i ona vama šalje ppreko mene , trenutno samo traži Jana -Renat kojeg nesmijemo tamo voditi jer bi to bio šok za oboje . Kada je budna samo plaće . Ne želim vas plašiti ali jutros je tražila od lijećnika da joj skrate muke . Ne bi dolazili u posjet nego joj poslali cvijeće,koliko je meni poznato to se smije..Zato i pitam..
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:07:53
|
|
|
|
Candy
|
Joj,ni ja još nisam razmišljala o godišnjem,sve si mislim da bum radila cijelo ljeto ... Ali,za koji izletić na more bum si ja našla vremena ...I još kad bi neka fina ribica pala na gradele ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:10:30
|
|
|
|
zaba
|
cure moje drage,puno vas grlim,meso me čeka da ga sredim...a i mm se smješka..još jednom dobar tek svima i ugodna nedjelja vama i vašim obiteljima.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:12:11
|
|
|
|
mariola
|
evo mi kuma. moram ići. javim se kasnije. kiss
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:12:25
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Candy Joj,ni ja još nisam razmišljala o godišnjem,sve si mislim da bum radila cijelo ljeto ... Ali,za koji izletić na more bum si ja našla vremena ...I još kad bi neka fina ribica pala na gradele ... tam bar ima ribe,pa smislile bumo nekaj
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:20:31
|
|
|
|
Candy
|
Uf,malo sam zapela ... Mariola i zaba,želim vam dobar tek i ugodan ostatak nedjelje !
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:30:53
|
|
|
|
Candy
|
Di ste žene,sve ste pobjegle u kuhinju ?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:30:54
|
|
|
|
Puli
|
eto me pozz svima mi uspjeli prošetati i kupiti voće i povrće na tržnici prije kiše i popiti kavicu ja pospremala,curka si odspavala još malo pa ćemo ići nonu gnjaviti
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:31:43
|
|
|
|
Candy
|
Hej Puli...izbjegli ste ovu dosadnu kišurinu ! Kod none na ručak ili?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:32:22
|
|
|
|
Puli
|
Vis je raj, slažem se zaba i ja sam zaljubljena u taj otok i za njega me veže puno lijepih uspomena
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!