Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:51:14
|
|
|
|
Candy
|
Bok Tina,drago mi je da je Lunica ozdravila...A što je s tobom sad ? A,kod nas ti je uvijek veselo,izvještaj bi dugo trajao ...Uglavnom,fino se prištekaj i uživaj ... A ti nisi išla na ročkas?Thea,dobro je dok ne trebamo pomoć banke,zato pij i čin-čin !
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:51:17
|
|
|
|
Puli
|
ej mama muža u šetnjicu pošalji bok tina pusa luni samo nek je zdrava a ti si mlada pa će brzo proći
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:51:50
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: curice Jutro candy,kako si Ružo kakav posao je u pitanju?Držimo mu da uspije Za čuvara u zatvoru. Ima ih puno, a zna se kako se dobivaju takvi poslovi pa se ne nadamo previše.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:52:51
|
|
|
|
Candy
|
Njami,purica z mlincima ...Lako za puricu,mlinci su zakon ... Ejmama,dobro Puli veli....u šetnju ga pošalji ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:52:53
|
|
|
|
Puli
|
stižu i koktelčići dan nam oboje ovaj sivi dan
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:53:31
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: curice Jutro candy,kako si Ružo kakav posao je u pitanju?Držimo mu da uspije Za čuvara u zatvoru. Ima ih puno, a zna se kako se dobivaju takvi poslovi pa se ne nadamo previše. MM uvijek govori kako je to super posao za mene.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:53:37
|
|
|
|
mamavlatkica
|
smijem li se i ja pridružiti u vaš birc , ionako trenutno mnemam posla , ručak se kuha , Jan-Renato i moja Dorotea spavaju , Magdalena se igra sa kockicama . Seka mi je prićala o ovom forumu i nekima od vas , samo sve naj bolje , znala mi je reći da se osijeća kao doma . Malo prije smo primili poziv janovog kuma da je bio kod vlatkice i da je spavala pa je nije htio buditi , malo je imao problema doći do nje s obzirom da za sada ne pušztaju nikog osim naj uže obitelji ,jako je žalostan da se to ponoov dogodilo .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:53:46
|
|
|
|
Puli
|
..u šetnju ga pošalji user posted image ... znaš onu joj za ručak mi fali.... a nedjelja je i samo rijetki dućkasi rade
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:53:50
|
|
|
|
Candy
|
Ajme,Ružo,nije ga strah ?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:54:16
|
|
|
|
ejmama
|
Kad kiša lijeva pa nema kud jedino da ga kod psa u boks pošaljem
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:54:57
|
|
|
|
Puli
|
naravno zrinka što da ti natočim tvoje curke su blizanke ne znam jesam li dobro shvatila jer si napisala da obje imaju 7 godina
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:55:16
|
|
|
|
ejmama
|
Mi imamo od jučer palente krumpirice i gulaš od jetrica.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:55:31
|
|
|
|
Puli
|
jedino da ga kod psa u boks pošaljem pa da treba ga okupati jer ima buhe
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:56:22
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Kad kiša lijeva pa nema kud jedino da ga kod psa u boks pošaljem Ipak si trudnica,izmisli nešto da ti se jede,pa on trk na najbližu benzinsku ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:57:24
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme što ste se raspisale. Šta nitko ručak ne kuha? Vrijedne domaćice. Jedva sam vas polovila.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:57:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
da draga puli dora i magdalena su blizankice . Hvala što ste me ptimile u svoj birc nadam se da ćemo se barem ovo kratko vrijeme dobro družiti i da ćete mi olakšati ovu tešku situaciju dok mi seka ne bude uz mene . nisam neka cugošica ali jedna rum kola bi mi sada dobro došla.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:59:02
|
|
|
|
Candy
|
Puli,tnx na koktelčićima...koji je to mix za moj organizam ... Ružo,mi smo ti vrijedne domaćice,sposobne raditi više stvari odjednom ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:59:04
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pozdrav, komadi...kako je, ova kiša baš kvari sve! Kod mene ručak do pola gotov, mm jučer iz Zagorja z amene donio racu, a dečkima kuham juhicu i poham meso.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:59:43
|
|
|
|
Thea
|
Zrinka ti si rekla da je vlatka primljena na rebro na neurokirurgiju na intezivnu njegu? Zanimljivo jer mi kuma radi na rebru pa sam ju zamolila da pita kako je vlatka i tamo nemaju nijedne vlatke primljene u bolnicu....
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 12:59:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
poštovana ružo ima nas vrijednih domaćica , ja već skuhala juhicu , meseko se peće u pećnici i krumpirići , salata čeka u vodi ( da ostane svježija ) .Moj dragi je kod moje sekice .
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 13:00:30
|
|
|
|
Puli
|
izvoli rum kolu zrinka
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 13:00:57
|
|
|
|
Candy
|
Floki,bok...Ma kakva kiša,kod nas na Raji je tak sunčano i veselo ... Enjoy ...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 13:03:09
|
|
|
|
Puli
|
ja vas pozz idemo se pakirati pa noni mah mah
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 13:04:24
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: Thea Zrinka ti si rekla da je vlatka primljena na rebro na neurokirurgiju na intezivnu njegu? Zanimljivo jer mi kuma radi na rebru pa sam ju zamolila da pita kako je vlatka i tamo nemaju nijedne vlatke primljene u bolnicu.... pa sad i meni je to čudno.. tko je sad ovdje lud?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 13:05:12
|
|
|
|
Candy
|
Puli,pa-pa,dobar tek i lijepo se provedite !
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!