Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:37:31
|
|
|
|
Lady3
|
meni je sve ovo previše...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:37:50
|
|
|
|
mamavlatkica
|
draga lady 3 ! Zašto mislite svi da lažem , jer zato što nisam baš neka prilika ( mislim izgledom , a po nekima niti mozgom 9 da bi mogla iamti nekog kao što je janov kum uz sebe kao osobu koja me voli i do koje mu je stalo . ne razumijem zašto Tikica jedina razumije sve što mi se događa i velika mi je podrška .Na žalost od nje i Puli nikaad nisam doživjela ništa ružno . žao mi je da nema pravo barem jednom u svom životu na komadić svoje sreće a da mi to netko ne uništi .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:39:10
|
|
|
|
Candy
|
Floki,za tebe sokić s puno vitamina da se smiriš ... Fionek a tebi šaljem jedan bambus,može ?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:39:22
|
|
|
|
ninolina
|
molim moderatore ili koga več trebam da se ova osoba izbriše sa foruma jer njena pojava samo stvara tenzije koje su previše za nas mame!!!!!!! Ja se potouno slažem. Inače sam te shvačala mama vlatkice ali ne možeš svoju bolest koristiti da bi te ljudi drukčije gledali. Ja znam da je u životu teško ali nikome od nas nije lako borimo se da nam bude bolje. Slažem se s fionom jer me baca u bedaru takva razmišljanja i ne sviđa mi se to
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:39:24
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica Puno je ružnih riejći bilo upućeno meni an ovom meni dragom forumu i što me uzrujalo i dovelo do toga da sam sad pod jakim ljekovima uza hipertenziju . Ja mislim da nitko s ovog foruma nije kriv za tvoje zdravstveno stanje. Jako je ružno što pomoću laži tražiš da te netko razumije. Sve se mi borimo za svoj život i život naše djece, i ako mislim da trebam nečiju pomoć onda je iskreno i potražim. Svojim lažima si povrijedila mnoge nas na forumu i nije mi drago zbog toga. Nadam se da ćeš shvatiti da ti nitko ne želi zlo. Nismo mi nikakve manekenke, nismo najpametnije, niti te te po tom pitanju diskriminiramo.
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:39:36
|
|
|
|
ivanaa
|
a di je zrinka???kaj je sad ovo
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:41:17
|
|
|
|
FIONA
|
deca hvala za cugu....gibam....
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:41:35
|
|
|
|
Thea
|
Tko je rekao da nisi privlačna i da ne janov kum ne bi mogao zavoljeti?Ali zašto jednostavno sve iskreno ne kažeš! Mogla si jednostavno javiti da si bila na hitnoj i da ti nije dobro a ne ti nam se lažno predstavljaš i radiš od nas budale....
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:42:13
|
|
|
|
ivanaa
|
mv jedino zlo radis sama sebi..
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:42:22
|
|
|
|
Lady3
|
cure meni je dosta svega..ja odoh..previše mi je sve ovo,ovo se neće dobro završiti...
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:42:54
|
|
|
|
ivanaa
|
janov kum ima 3 djece zeno!!
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:44:03
|
|
|
|
mlada mama
|
ne mozes nas kriviti za svoje zdravstveno stanje,jer da je meni tako lose na ovom forumu,da na kraju zavrsim na ljekovima vjerojatno bih otisla s foruma
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:46:14
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Thea ! To sam anpisla zato što me jedna cura koaj se ndo nedavno ajvljala na forum izvrijeđala da nisam lijepa i da ne zaslužujem nikoga , no neću sada o toem. Željela bih se i dalje sa vama družiti ako mi dozvolite jer zaista mi je ali iskreno lijepo u vašem društvu . Puno vas mi je dalo podršku kada sam prolazila kroz razvod , i hvala vam na tome . samo zbog takvih žena koje su na ovom forumu željela bi i dalje ostati sa vama .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:47:36
|
|
|
|
Candy
|
Curke,idemo ručati,budite mi dobre i vesele molim !
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:47:44
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 cure meni je dosta svega..ja odoh..previše mi je sve ovo,ovo se neće dobro završiti... i meni je vec prevelik grč u želucu od svega
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:48:32
|
|
|
|
ivanaa
|
nisam to od niti jedne vidjelaIZVORNA PORUKA: mamavlatkica Thea ! To sam anpisla zato što me jedna cura koaj se ndo nedavno ajvljala na forum izvrijeđala da nisam lijepa i da ne zaslužujem nikoga , no neću sada o toem. Željela bih se i dalje sa vama družiti ako mi dozvolite jer zaista mi je ali iskreno lijepo u vašem društvu . Puno vas mi je dalo podršku kada sam prolazila kroz razvod , i hvala vam na tome . samo zbog takvih žena koje su na ovom forumu željela bi i dalje ostati sa vama .
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:48:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Curke,idemo ručati,budite mi dobre i vesele molim ! dobar tek, Candy
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:48:43
|
|
|
|
Thea
|
ja idem ručati jer mi je dosta
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:48:45
|
|
|
|
mlada mama
|
mv koja cura ti je to napisala?
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:49:35
|
|
|
|
ninolina
|
mv koja cura ti je to napisala?
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:50:46
|
|
|
|
mamavlatkica
|
da znam i što sad sa time , pa mi smo jako dobri prijatelji od samog poćetka kada sam ga upoznala .Što misliš zašto sam ga molila da janu bude kum .
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:53:52
|
|
|
|
FIONA
|
curke kako da se napiše peticija ite da se prijave osobe sa foruma koje su za a koje protiv brisanja mamevlatkice sa foruma...kako??? Ovo nije normalno..nismo mala djeca...pročirtajte pravila korišrtena foruma....ovdje mame pričaju o djeci i svojim problemima te se djele savjeti....ako treba nekome liječnička pomoč postoje drugi forumi...ova tema naš birc baš je to...birc a ne čekaona ambulante!!!! MOLIM DA SE NEŠTO PODUZME OKO OVOGA JR JE OTIŠLO DALEKO...RENATA??? BILO TKO...???
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:54:35
|
|
|
|
ivanaa
|
mvlatkica cuj daj molim te lijepo sad,nitko ti ne zeli zlo i stvarno nikom nije jasno zasto takve drame i lazi kad si ti u pitanju??daj lijepo i iskreno priznaj stvari i odi psihologu i imat ces podrsku sigurno od svih na forumu..zasto zrinka??zasto te lazi..??
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:54:37
|
|
|
|
mamavlatkica
|
kao prvo , želim reći da nitko od vas nije kriv za moje trenutaćno zdravstveno stanje . jednosatvno sam u zadnje vrijeme pod jakim psihićkim i fizićkim oprerećenjem i sada mi se to oćitovalo na zdravlju . Ovakva situacija mi se već dogodila . što se tiće toga da odem psihologu , već njesec dana idem kod jedne psihologice .
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 14:55:30
|
|
|
|
ivanaa
|
NESMIJES TO;znam iz iskustvaIZVORNA PORUKA: FIONA curke kako da se napiše peticija ite da se prijave osobe sa foruma koje su za a koje protiv brisanja mamevlatkice sa foruma...kako??? Ovo nije normalno..nismo mala djeca...pročirtajte pravila korišrtena foruma....ovdje mame pričaju o djeci i svojim problemima te se djele savjeti....ako treba nekome liječnička pomoč postoje drugi forumi...ova tema naš birc baš je to...birc a ne čekaona ambulante!!!! MOLIM DA SE NEŠTO PODUZME OKO OVOGA JR JE OTIŠLO DALEKO...RENATA??? BILO TKO...???
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!