|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija
12.5.2008 8:05:17   
tiha
mirna i puli su u ovo vrijeme uvijek tu...sigurno im djecica pajke pa i one malo s njima ubijaju oko!

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 526
12.5.2008 8:07:29   
Ira_
Neka odmaraju dok mogu. Odoh i ja malo spremiti kuću, čujemo se kasnije!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 527
12.5.2008 8:10:31   
tiha
ljepo se zabavi i ja cu malo uvijek imam sta raditi...user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 528
12.5.2008 8:26:53   
Florijan Jakov
Dobro jutro, curke..evo da srknem jednu kratku user posted image s vama prije početka radnog dana user posted image !!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 529
12.5.2008 8:48:52   
mamara
bok curke!
evo novog radnog tjedna pa i ja sa njim, preko vikenda imam premalo vremena za RR pa mi je najlakše izdvojit za to dok sam na poslu. Pozdrav svima!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 530
12.5.2008 8:49:00   
tiha
elena sreco dobro jutro ti zelim!user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 531
12.5.2008 8:50:12   
tiha
mamara i tebi dobro jutro zelim i ugodan dan na poslu da ti brzo prode vrijemeuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 532
12.5.2008 8:53:23   
mamara
pa uz vas to neče biti problem
i tebi tiha dobro jutro

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 533
12.5.2008 8:54:36   
Elena
Hvala Tiha,i ja tebi zelim dobro jutro i lap dan.Martina mi jos uvek spava.Nocas opet mi je puno kasljala pa sam ustala u 3 da joj skuvam caj.Cekam je da ustane pa je nosim kod dr,za svaki slucaj da je pregleda.Ti kako simi?Kako mi je krivo sto jucer nisam mogla se druziti sa vama ali tasva mi je bila situacija,a kod mene su svi namrgudi ne znam kiako da ti kazem namrsteni pa teba ti klesti da im izvadis rec od usta,i to otkad su mi gosti otisliuser posted image user posted image user posted image Ali boli me uvo ko sta hoce neka radi bog ce suditi nisam ja za to

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 534
12.5.2008 8:55:27   
Elena
mamara jesi li procitala sta smo sve pozeleli tvome suncu za rodzendan i pisi nam kako je bilouser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 535
12.5.2008 8:57:51   
tiha
mi smo dobro...nisam rekla curama ja u petak idem u zagreb s miom na prvu kontrolu poslje operacije! al sva sreca ovaj put bush ne dolazi user posted image user posted image ...zadnji put nismo mogli nikud sve ceste zatvorili ja zamracila! idemo malo zujat po zagrebu!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 536
12.5.2008 8:59:39   
Elena
super evo tina mi ustala da je obucem pa vam se vracamuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 537
12.5.2008 8:59:57   
tiha
elena nemoj se nervirat sto su svi mrgudi sta te briga proci ce ih vec...digni glavu gore i uzivaj!user posted image ...nadam se da tvojoj bubici nije nista javi nam kako je proslo kod doktora!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 538
12.5.2008 9:00:00   
mamara
nisam idem odma, baš ljepo od vas, bilo je super. Sinek mi je naučijo razbijat čaše naravno plastičneuser posted image , bit če pravi veseljak!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 539
12.5.2008 9:01:28   
tiha
bas mi je drago da ste se ljepo proveli...dobro je dok razbija plasticne case!user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 540
12.5.2008 9:02:25   
mamara
javi šta je bilo kod dokrora!

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 541
12.5.2008 9:03:20   
mamara
tina a na kakvoj ste operaciji bili?
oprosti ja sam među novima pa neznam

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 542
12.5.2008 9:10:03   
tiha
mia je imala hemangiom na glavici ali nije opasna vrsta nego kapilarni.u biti popucane kapilarice na glavici kao neznaju od cega vjerojatno nastalo tijekom poroda. pa da nebi to pokidala to se uklanja...svaka druga beba to ima! kod nas u belom manastiru u zadnjih 3 mjeseca ima 5 beba s time. strasno sam se bojala kad je rekao da je to tumor a oni to kazu za svaku izraslinu na tijelu cak i za mladeze...uglavnom sve je proslo ok. na rukici spaljeno s laserom a na glavici samo zaustavljen krvotok i to se sad susi jos nije otpalo ali uskoro hoce. i morat cemo ovo na glavici ic jos jednom ali ce to spalit za mjesec-dva!

jako mi je zao sto je i moja tema operacija obrisana...bilo je prekrasnih poruka!hvala vam svima sto ste bile uz mene

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 543
12.5.2008 9:16:41   
Elena
Tiha draga moja tako mi je zao sto si prosla niz sve to,ali mislim da sam mamari jednom rekla da takve situacije u zivotu jaca nas duh,jer mi makje mozemo i cuda da uradimo kad je u pitanju ono malo andezlce koje smo nosile u nas.U glavnom drago mi je da ste sad dobro a ovo vazi za mamarino sunce.Jer za mene djeca su ukras svjeta a pred svega naseg svjeta.Evo Martina jede pa idemo do dr,tu imam privatna ordinacija pa bgrzo se vracam u susedna zgrada mi je.user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 544
12.5.2008 9:19:29   
mamara
tiha baš mi je žao da si to morala prolazit user posted image i vjerujem da ti je bilo teško i da si se bojala kao što bi svaka mama. glavno da je to prolazno, hvala bogu!!!!
javi nam obavezno šta je bilo na kontroli!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 545
12.5.2008 9:22:28   
mamara
u pravu si elena, i hvala ti na podrški koju si mi tada pružila, nadam se da nije ništa strašno sa Martinom!user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 546
12.5.2008 9:26:57   
Elena
evo odem pavam javim,bokuser posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 547
12.5.2008 10:00:57   
maja
Bok svima! Može user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 548
12.5.2008 10:09:43   
mamara
naravno to se nikad ne odbija!!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 549
12.5.2008 10:12:06   
maja
IZVORNA PORUKA: Puli

Prema staroj priči, beba je prije rođenja upitala Boga:
- Kažu da me sutra  šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja ondje snaći ovako bespomoćna?
- Odabrao sam jednog anđela za tebe. On će te čekati i brinuti se za tebe. Svakog će se dana dana s tobom smijati, dobivat ćeš njegovu ljubav svakog dana i bit ćeš sretno biće - odgovorio je Bog.
- Kako ću se s ljudima sporazumijevati kad ne znam njihov jezik?
- Tvoj će te anđeo naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumijevati.
Dijete je podiglo glavu i upitalo:
- Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. Tko će me štititi?
- Tvoj će te anđeo čuvati makar po cijenu života - odgovorio je Bog.
 - Hoćeš li mi barem reći ime mojeg anđela - upita dijete.
- Nije važno kako se zove. Ti ćeš ga zvati 'mama' - odgovori Bog. 

E sad sam se rasplakalauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!