|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija
12.5.2008 10:14:38   
mamara
ovo je prekrasno!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 551
12.5.2008 10:20:57   
maja
Oprosti mamara, evo sad sam tu, išla sam pročitati sve da budem u toku, a ovo je stvarno prekrasno, moram prepisati!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 552
12.5.2008 10:29:45   
mamara
ma ništa i ja malo uz posao provirim tu i tamo jel ima koga?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 553
12.5.2008 10:31:25   
mamara
danas je prekrasno vrijeme, tako bi bila vani al nažalost do 4 ništa!user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 554
12.5.2008 10:33:12   
mamara
moram na sastanak, čujemo se!

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 555
12.5.2008 10:40:51   
Elena
cure ja bila kod dr,pluka je cista pa da ne bi pila sirup dogovorila sam se sa dr da joj uradimo inhalacija,pa za neko vrjeme odem.Drugo sta mi radite?Vrjeme je danas super za setnja,zar ne?user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 556
   [Obrisani korisnik]
12.5.2008 11:00:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 557
   [Brisano sporočilo]
12.5.2008 11:00:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 558
12.5.2008 11:38:23   
Puli
evo da se javimo
mi izašli prije 9 i stigli doma oko 11
curka spavala ko top u kolicima pa mm bili u dućanu i napunili frižider pa  popili dvije kave i uživali u jutru

u međuvremenu posaugala sobu i posteljinu stavila prati
sad ću ručak ići spremati
pa se opet javim

pusa i veeelikiuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 559
12.5.2008 11:50:52   
Puli
joj što  volim kad susjediuser posted image zatvore vodu u zgradi
a ne kažu ni a ni be stanarima

sreća pa krumpir uspjela staviti da se kuha

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 560
12.5.2008 11:52:47   
Puli
ma neka mirna
bar bude tamo energiju potrošio pa bu valjda miran kod kućeuser posted image
evo i ja u pospremanju

al smo vrijedne sve stignemo

jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za sve nas

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 561
12.5.2008 11:54:30   
mirna
lilivana onda bi svi dobili virus...user posted image ja nemam ovdje antivirusnog programa, pa svejedno nisam ništa dobila..najčešće dobiš virus mailom..

elena držim fige da martina što prije ozdravi!

ja sam stavila sušiti veš, oprala podove dole user posted image , a sada moram još zložiti stvari u ormare...nazvala sam kod svekrve da vidim kako je mali, pa im je uzeo telefon, rekao bok pusa i bacio ga...user posted image user posted image kod bake je uvijek anarhija.. slatki šećerčić guci guci guci puci puci, kako je zlat, kako je lijep, kako je smiješan, kako je pametan...: a sada misli da može tamo raditi kaj hoće! Tako im trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 562
12.5.2008 12:24:26   
cokolada
Bok curke danas sam bolje volje, jaca od svihuser posted image user posted image user posted image

Hvala Puli, pravi si tekstopisac!!! Rime su tiuser posted image

Posijetila sam novo otvorenu temu, prva liga!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 563
   [Obrisani korisnik]
12.5.2008 12:45:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cokolada)
  Neposredna veza do poruke: 564
12.5.2008 13:30:46   
maja
Ma sve je moguće, bolje idi na RR od doma, da ti na poslu nebi user posted image . A ja oprala dvije ture veša, već se skoro osušilo na sunčeku. Bila sam sa Noom na terasi, on još spava, a ja si skuhala user posted image i pročitala Moju tajnu i baš sam se lijepo odmorila! Sad da vidim šta vi radite, pa ću ponovno van. Danas ne kuham, jer ima roštilja od jučer za MM, a sebi ću nešto na brzinu.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 565
12.5.2008 13:32:19   
anne
Bok cure. Malo sam došla doma pa da vidim što ste radile. Ste dobro?
Jučer nam je svima bio naporan dan pa smo svi zaspali prije 22h. Petra se probudila u 22:30 i užasno počela plakati. Valjda je skužila da nije u svom kinderbetu. Nije se dala MM smiriti, pa sam je ja uzela na krilo jer nositi je ne mogu i nunala. Valjda je ne lovi neka boleština. user posted image
Sa gazdom je prošlo ok. Nije gnjavio. Kad se iselimo prodati će stan, ali nas ne tjera. Pao mi je kamen sa srca.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 566
12.5.2008 13:43:30   
maja
Anne, vjerovatno si pisala o tome, ali se ne sjećam, kuda se selite kad odete iz toga stana?

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 567
12.5.2008 13:52:42   
spužvasta
bok cure evo i mene nakon par dana.....user posted image Malo sam tu gledala po forumu i tražila nekaj pa sam naletila i na jučerašnje annine grčeve-user posted image pa sam ti anne samo htjela reć da trebaš počet 2×1 dnevno piti ili kapsulu ili šumeći Mg 300-to ti je jedini spas za grčeve u nogama-ja ga pijem preventivno od početka i (da pokucam) nemam nikakvih smetnji! user posted image user posted image

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 568
12.5.2008 14:26:29   
Puli
moje cudo zaspalo pa idem i ja ubit oko
sve obavih,ručak,veš,usisavanje  i sad cu malo user posted image

pa cemo opet popodne vani na sunčekouser posted image

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 569
12.5.2008 15:01:55   
Elena
Bok cure,evo Martina mi spava jer smo bili peske do bolnica i nazad.Obozavam hodati a ona je normalno bila u tocak.Uradili su joj inhalaciju s maskom a njoj to je bilo tako zabavno jer sam njoj pricala da je to neka vrsta igra.Pa vidjecemo nocas kako ce biti ,jer ako kaslja onda idemo na sirup ali na antihistaminik jer nije u pitanju prehlada vec alergija,koncentracija na polena ovo vrjeme je najjace.Nije ona alergicna na polen ali ima nesto sto je iritira.Inace vrjeme je super i ja jedan ves pruzila drugi mi se pere u masina sutra imam za peglanje,sta da vam kazem.Nego kako ste mi vi?user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 570
12.5.2008 15:06:17   
mirna
ja sam koma..ubila sam se od posla...user posted image idem sada polako na tramvaj pa do svekrve na ručak...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 571
12.5.2008 15:08:52   
Elena
ajde mirna sad se ljepo odmori nocas ima da spavas ko bebicauser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 572
12.5.2008 15:40:37   
anne
Evo mene nazad curke. Malo sam si odčorila.user posted image  Čudno je bilo zaspati bez Petre.
Majo kupili smo stan, pa se iza ovog koji iznajmljujemo idemo u njega.
Hvala ti spužvasta na savjetu za Mg. Pijem 300 mg dnevno običnu tabletu jer mi se od svih šumećih povraća. Povećati ću dozu pa možda upali. Super je imati i medicinara na forumu.
Mirna slike su super.
Elena, nadam se da je Martina bolje. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 573
12.5.2008 16:19:28   
maja
ajde cure, odmorite se malo i dođite nauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 574
12.5.2008 16:25:40   
Ruža
Hej curke Bokić! Eto i mene malo da odmorim s vama pa idem nešto dalje raditi po kući.user posted image Kako ste mi danas?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!