Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:52:42
|
|
|
|
mišica 666
|
a nije svak za liječnika meni su stvarno 5 dana gledali betu svaki dan u bolnici da budu sigurni da se to ne razvija kako treba i tek onda su mi dali terapiju. i ako je tako bezdušan i nema empatije prema svojim pacijentima mislim da bi ga trebala mjenjati. ja stvarno imam super ginija kojega mogu pitati sve i koji će mi sve objasniti i stvarno imam povjerenja u njega.
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 17:53:08
|
|
|
|
ZVRK
|
tko će ga znati zašto je tako reagirao. javi šta ti bude sutra beta pokazala. a šta ti dragi kaže????
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 18:04:03
|
|
|
|
pufna*
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi heeej, nemoj ić na kiretažu!!! kod mene se srčeko vidjelo tek sa 6 tjedana i 6 dana!!! pričekaj! traži drugo mišljenje, nemoj ići! plizzz potpisujem! mojoj je malenoj srček zakucalo tek sa 7+5!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 18:23:13
|
|
|
|
Točkica28
|
sutra me nije slao na betu... sutra mu nosim ovu od danas... dragi je shrvan isto kao i ja... ali totalno je optimistican da cemo uskoro (cim sve to obavim i cim mi daju zeleno svjetlo) biti sretna mala obitelj i da bum popizdila kolko dece će mi napraviti... ugl. pomaze mi dosat, nije ni njemu lako, ali ga pokusavam ne zapostaviti...pitam ga i kako je on ...
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 18:24:04
|
|
|
|
ZVRK
|
javi se svakako
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 18:27:25
|
|
|
|
ninolina
|
stvarno neznam kako ti je na osnovu tolike bete mogao spomenuti kiretažu... ja na tvome mjestu nebi išla sutra k njemu nego prvo kod drugog doktora jer ovaj se valjda posvađao s mozgom
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 24.2.2010 18:53:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ja još ne bih digla ruke od ove trudnoće... beta je dovoljno velika da razoruža doktore... možda ipak još bude
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:17:35
|
|
|
|
Točkica28
|
nažalost prokvarila sam preko noći i sad krvarim(nekakav smedi iscjedak) idem sad giniću pa javim
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:30:11
|
|
|
|
ines
|
Ništa to ne mora značiti i ja sam prokrvarila prvi put sa pet tjedana pa sa dvanaest tjedana drugi put..... da ne dužim ništa to ne mora značiti i nadam se da će ishod biti kao i kod mene što je bio . Ne daj se i javi što prije jer sve u redu. Držim fige da bude!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:31:26
|
|
|
|
Točkica28
|
ma joj sva sam vec sprepadana... i onak me bolucka dole kao neka lagana menga
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:46:41
|
|
|
|
ines
|
Ma ne boj se. Tako je i meni bilo dobila sam dabroston tablete i morala nirovati. Ne smiješ se uzrujavati a pogotovo plakati jer to može pogoršati stvar. Probaj misliti na nešto drugo i trk kod doktora.
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:50:34
|
|
|
|
Točkica28
|
hvala draga na potpori ali kod mene najvjerovatnije nema ploda od početka... ugl sad jos malo krecem giniću pa vam sve javim...
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 7:52:13
|
|
|
|
ines
|
Čekamo te!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 8:15:09
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 8:38:26
|
|
|
|
ninolina
|
sretno draga ja sam imala smeđi iscjedak u trećoj trudnoći, bilo bi drukčije da je krav a ovako... želim ti svu sreću, drži se
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 9:28:42
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja sam tak krvarila prošlu trudnoću mjesec dana,ovu mjesec i pol-odma od početka pa je bilo sve ok... Ma bit će to jedna lijepa mala ,sigurna sam...Držim fige da je sve ok!Sretno!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:10:13
|
|
|
|
pufna*
|
i ja sam krvarila, sve do 12og tj. iscjedak se mjenjao od smećkastog do svježe krvavog, uzrok nisu znali., mirovala sam i uzimala utrogestane do 16. tj... šaljem vibriće da sve bude u najboljem redu! sretno draga!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:44:39
|
|
|
|
Točkica28
|
curkeeeeeeeeeeeeeeeeee ovako... imam taj iscjedak od jucer navecer. danas bila kod ginica i priča ide otprilike ovako... imala sam blizance jedan plod se ni nije razvio a drugom kuca srceeeeeeeee... vjerivatno krvarim jer tijelo izbacuje taj plod loši... male bolove imam dole, dobila utrogestan i moram mirovati... ako pocne jace krvariti je los znak posto taj mrtvi plod moze povuci zdravi... to je jedina loša opcija... u utorak ponovni uvz i tada cemo skroz biti sigurni... do tada vas nista drugo ne molim nego samo da se pomolite za mene i to kucajuće moje čudo...
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:49:58
|
|
|
|
ines
|
Jesam ti rekla da će sve biti u redu! Jako sam sretna zbog tebe. Sada se samo odmaraj i misli na sve one lijepe stvari koje te čekaju kad dođe .
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:53:28
|
|
|
|
sina
|
eto vidiš,bit će to sve o.k,da znaš da si mi izmamila suze na oči. molimo za tebe i držimo fige što se tiče blizanačke trudniće bolje da ti ne pričam kaj je moja teta prošla,slično ko i ti,samo je ona bila trudna 16 tj. kad je izgubila jedan plod,a ovaj drugi je danas cura od 23 g. i te kakva. kažu da je to potpuno čista prirodna selekcija. jupi,imamo još jednu !
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:54:39
|
|
|
|
Lady3
|
bravo,čestitam,vibram da sve bude ok
|
|
[Obrisani korisnik] 25.2.2010 10:57:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:57:24
|
|
|
|
Tsmee
|
Jooooj Točkice! Nisam od jučer bila na Raji i nisam popratila sve. Danas čitam pažljivo sve što se događalo od jučer i ne vjerujem. Meni je isto bio najveći strah da si nakon razočaranja ne pobudim lažne nade. A onda - BUM! Sreća prevelika. Plačem s tobom od sreće za tebe i sebe i naše snažne mrvice!!! Idemo ti i ja u listopadu skupa u bolnicu po svoje Miruj, čuvaj bebicu. SRETNO!!!!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 10:58:27
|
|
|
|
pako
|
Suuuuper Sad se samo odmaraj i uživaj, bez stresa i naprezanja! uskoro ćeš držati u naručju!!!!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 11:03:59
|
|
|
|
ines
|
Sad nas je već dosta s terminim u listopadu. Bit će beba!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!