|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjerujete li da pravi prijatelji još post...
15.4.2009 8:48:07   
m600
rijetkost su pravi prijatelji nažalostuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 26
15.4.2009 9:52:19   
lee
IZVORNA PORUKA: m600

slažem se, ja sam sretnica jer imam par prijateljica koje su samnom u dobru i u zlu bile i ostale...bilo je tada više loših trenutaka i one su uvijek bile uz mene...user posted image  

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 27
15.4.2009 10:05:09   
uspavana
vjerujem, barem u našem slučaju, da postoje pravi prijatelji...oni koji neće pobjeći ako se dogodi nešto loše, ili ako trebaš pomoć.
Moj mm i ja imamo nekoliko bračnih parova ili jednostavno parova s kojima smo si super! i za koje znam da ih nazoveš usred noći, pa bi pomogli kako znaju i umiju..

al dobro prijateljstvo je davanje i primanje - na obostrano zadovoljstvo!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 28
15.4.2009 10:37:40   
Viky
IZVORNA PORUKA: m600

Potpisujem

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Brisano sporočilo]
15.4.2009 14:00:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 30
15.4.2009 14:20:25   
Anoniman
Znam po postoje, ali nazalost vremenom ih ostaje sve manje...
Dosta puta sam se razocarala, i sa svakim razocarenjem sam to lakse prihvatala, da sam na kraju dosla do toga kad me je najbolja prijateljica odbila za kumstvo ostala totalno ravnodusna... user posted image  i dan-danas se cudim kako sam ostala tako mirna, i pribrana  i kako me to uopste nije pogodilo iako je bilo jako neprijatno, ruzno i iznenada...
u poslednjih godinu dana sam skroz rascistila ko su mi pravi prijatelji, jer sam se odselila jako daleko, i  vremenom je sve manje ljudi pocelo da mi se javlja...daljina je ucinila svoje...neka ta prijateljstva su trajala godinama...ali sad znam da su mi vencana kuma koju znam od detinjstva i jos jedna prijateljiva prave, jer ne prodje par dana a da se ne cujemo,iako to cesto znaci veeelikeeee tel racune.user posted image
Oduvek sam sestru smatrala sojim najboljim prijateljem, i ako svi odu, ona je uvek tu!

Valjda u zivotu vremenom dobijes drugacije prioritete...trenutno mi je najvaznija moja Sara, mm i sestra, pa svi ostali...

JA sam zadovljna sto imam 2 prave prijateljica, a ostali su tu cisto da popijemo kafu kad se vratim u svoj rodni grad s vremena na vreme...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 31
15.4.2009 17:40:27   
Viky
"Kada bi moj prijatelj priredio slavlje,
a mene ne bi pozvao,ne bih mu ni malo zamjerio.
Ali,kad  bi moj prijatelj patio,
a ne bi dopustio da patim s njim,osjetio bih jaku gorčinu.
Kad bi zatvorio vrata svoje tuge preda mnom,
ja bih kucao na njih,dok me ne bi pustio u kuću svog žalovanja
i podijelio sa mnom ono čega sam dostojan.
Kad bi me smatrao nevrijednim,nepodobnim da plačem snjim
osjetio bih to kao najstrašniju uvredu koju mi je mogao nanjeti"
                                                                                Oscar Wilde

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
15.4.2009 17:58:21   
Nika 24052006
Ja imam 2 najbolje prijateljice,i to jos od osnovne skole. Jedna mi je kuma,a druga jednako draga kao i prva. Ne znam koja mi je draza,stvarno su tu kad god zatreba.I ja njima i one meni. Kuma ima curicu malo stariju od moje,pa se i one lijepo igraju. A moja Ines je rodila sina prije tjedan dana i to mi je dijetesce vazno kao da je moje,svaki dan se cujemo da vidim kako tece oporavak nakon poroda,ona mene trazi savjete za bebicu...Ma ukratko,krasno prijateljstvo sa objema. Imam i najboljeg prijatelja,stvarno je dobrica,mogu s njim razgovarati kao sa nekom curom. Zaista sam sretna sa njih troje. A ovi ostali nazovi-prijatelji,mozemo popiti kavicu tu i tamo,procakulati,i to je sve,jer sam u njih definitivno razocarana,izigrali su moje povjerenje...

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 33
15.4.2009 18:05:08   
boba125
ja vjerujem da pravi prijatelji postoje.puno puta sam se razocarala,ali sam sretna sad kad znam da su stvarno pravi prijatelji uz mene.nemam ih puno,uz svoje 3 sestre i brata na koje uvijek mogu racunati,imam i prijateljicu jos iz skole kojoj bezuvjetno vjerujem.mislim da sam po tom pitanju zaista sretna osoba.user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 34
20.4.2009 16:53:55   
Miau
Ako doista jos uvijek postoje pravi prijatelji, ja na njih nisam naisla. U vecinu prijatelja sam se razocarala.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!