|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
18.7.2008 8:40:54   
Ruža
Jutro Zvrkić! Kod nas je sunčano, ali ne prži još.
Ako grmi i sijeva, briši s kompa... Nije to meni sigurno.

Što ćeš nam danas finoga kuhati?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 526
18.7.2008 8:41:44   
tina1602
moram to odnest još danas...

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 527
18.7.2008 8:52:03   
Florijan Jakov
a onda joj zalijepi vrećicu i daj joj što više piti...probaj ju držati neko vrijeme bez pelene, da se vrećka slučajno ne odlijepi u peleni....stvarno ne znam kaj da ti više napišem, znam da je to muka!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 528
18.7.2008 8:59:02   
božica
Jutro cure

Moram Rosu pozdravit-ma svaka čast Rosa kako si jućer zatukla muževe------ROSA ROSA ROSA ROSAuser posted image user posted image user posted image user posted image

----------------user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 529
18.7.2008 9:06:33   
koka
Jutro svima user posted image user posted image user posted image . Uspijela sam uspavati Milu u 10 i još spava user posted image user posted image user posted image , normalno više puta smo papali, al ja sam zadovoljna, a Roko je zaspao oko 9:30 i to s MM i spavao do8:30. user posted image user posted image user posted image .Idem im spremiti doručak jer sam gladnAuser posted image .

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 530
18.7.2008 9:09:58   
BUMBIKA
Jutro cure!Može jedna user posted image  za mene?
Tiha,sad sam pogledala slike,odlične su!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 531
18.7.2008 9:28:50   
koka
Tiha user posted image user posted image user posted image za slike, baš prave maceuser posted image .

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 532
18.7.2008 9:29:49   
Elena
Bok i od mene cure,i ja bi jednuuser posted image ako moze,mislimuser posted image jucer nisam se druzila s vama jer je kom bio okupiran od mog mm i svekrvi,pa tako morala sa se zadovoljiti s igle u ruke i moje pletenjeuser posted image user posted image user posted image uskoro cu vam postaviti slicice od moje rucne radove,kapise i salove pa vidjecete kako ja ubijam dosaduuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 533
18.7.2008 9:34:10   
Elena
vidjela sam slicice i tako su dobre,mame ljepe,a beba preljepe,praveuser posted image user posted image user posted image Svaka casuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 534
18.7.2008 9:34:46   
koka
Ovdje je počela takva kiša i baš je friško. Ništa danas od šetnje, a evo počelo i grmiti.Idem vidjeti dali se moja Sunči budiuser posted image .

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 535
18.7.2008 9:38:38   
Elena
ajde posalji mi koka malo kise i vamo,tako je jos ujutro tesko i sparno vrjemeuser posted image ali nece mi to rasipati raspolozenjeuser posted image user posted image user posted image ne da sam nesto posebno raspolozena ali nesto mi se pleseuser posted image user posted image user posted image
plesi sa mnok takva sam i gotovo,
plesi sa mnom jos se niko nije otrovao,user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 536
18.7.2008 9:57:41   
Megica
I kod nas se evo nešto naoblačilo valjda neće kiša, a večeras je "noć punog mjeseca" glavna fešta ljeti. Baš smo planirali malo u šetnju večeras, a ni od kupanja danas ništa...

Cure slike su vam super! To je stvarno prednost kad živite blizuuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 537
18.7.2008 10:50:25   
koka
Ovdje baš je hladno, samo da se razvedri do sutra, planiramo do Poreča a usput nam je Novigrad pa bi na kafu s FJuser posted image user posted image user posted image . joj danas me čeka peglanje već 3 dana nisam user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 538
18.7.2008 11:14:37   
koka
user posted image nema nikoga, idem peglat onda user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 539
18.7.2008 11:15:09   
tina1602
curke sada sam zvala zg...
rekla mi je da za dogovor za operaciju dođem u utorak kod doktora cigita....
i rekla mi je da taj odjel nema mogućnost plaćanja....
i da doktor ne dopušta nikakve izvanredne posjete....
a operacija se izvodi  za vrijeme kada su posjete...
posjete trajusamo jedan sat....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 540
18.7.2008 11:36:59   
tiha
tinice sreco bok! sta ima? mi bili danas na boci i odma nam sestra uzela mokracu popiskila se u istoj minuti kad joj je zaljepila vrecicu...prava je!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 541
18.7.2008 11:41:35   
tina1602
bravo za mijicu... malog grebatora user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 542
18.7.2008 11:49:25   
tiha
IZVORNA PORUKA: tina1602

bravo za mijicu... malog grebatora user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 543
18.7.2008 12:16:50   
tiha
cure di ste?user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 544
18.7.2008 12:24:57   
Dora04
Hej curke, evi i mene, ja sam vam novi gost u kafiću.
Jam dobro došla?user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 545
18.7.2008 12:27:36   
maja
došla na  kofi!!! Pošto opet nismo noćas baš spavali, ja bila nervozna i živčana došao MM s posla vidjeti kako smo, ja ležala u krevetu i rekla da mi nije dobrouser posted image , otišao mi čovjek napraviti doručak i kavuuser posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 546
18.7.2008 12:52:01   
maja
Cure, gdje ste? Toliko vas je puno tu, a nitko neće popiti ništa samnomuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 547
18.7.2008 13:14:07   
Megica
Evo ja bi baš rado popila jednu! Kod mene je ljeti ludnica po kući stalno neko dolazi i odlazi tako da moja kava nažalost prođe leteći. Majo baš si me ponovo "navukla" na RR!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 548
18.7.2008 13:20:50   
BUMBIKA
Ja došla na user posted image ,a vas baš i nema????
Dino mi sada zaspao,ja user posted image  i jedem user posted image .

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 549
18.7.2008 13:23:21   
Megica
Kakva je to kultura kod vas u Osijeku ne bi ni ponudili???user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!