|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
18.7.2008 14:32:26   
Ruža
Jedna brza kofita za naša Božita!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 576
18.7.2008 14:38:44   
koka
Joj ja danas sam nikakva tek sad pokušavam nešto smisliti za ručakuser posted image . Primam prijedloge. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 577
18.7.2008 14:40:01   
Ruža
Kokita ima kod mene graha od jučer, da ti pošaljem malo?user posted image
Sa čim raspolažeš?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 578
18.7.2008 14:42:12   
koka
Queen-I want to break free- jedna od mojih omiljenih pjesma sad sam ju pojačala i Mila se smirilauser posted image , mamino sunce user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 579
18.7.2008 14:45:59   
Candy
Ja jučer napravila lazanje,ostalo taman za danas,bad mi je bacat,a i manje posla danas.Evo stigao dragi...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 580
18.7.2008 14:46:10   
Ruža
Bravo za Milu!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 581
18.7.2008 14:47:32   
koka
Joj Ružice hvala al grah sad ne papamuser posted image , znaš da samo kuhano jedem, a mahunarke grah i sirovo povrće i voće ne papamuser posted image . Barem prvih 5mj dok dojim. Sad javio MM da će on nešto smislitiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 582
18.7.2008 15:23:50   
Ruža
Bravo za MM_a!user posted image user posted image   Nikako mi nije jasno pa što žene smiju papati dok doje? Baš ništa od voća?user posted image Sladoled i jogurte pretpostvljam da se smije?
Mene u zadnje vrijeme složenci drže, neki dan sam radila od tunjevine i super je ispalo. Napišem vam recept.

< Poruku je uredio Ruža -- 18.7.2008 15:25:33 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 583
18.7.2008 15:45:47   
božica
Ružo hvala na kofiuser posted image user posted image

ma Ružo smiju dojilje jesti dosta toga-ali ti ovisi od osobe do osobe.od bebe do bebe-Ja sam jela i jabuke i banane-sad breskve-lubenicu--čokoladu-kuhano-roštilj---čokoladu-paradajz-

a Nisam orašaste plodove-mahunarke-krastavce-zelje-(nedavno sam poćela zelje i krastavce i sve ok
)
tako ružo tko voli nek izvoli pa nek proba

evo još nekome ko je ovdje kavica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 584
18.7.2008 15:49:54   
koka
Ružo neke cure jedu sve, ovisi o tebi. Pošto sam pazila šta jedem s Rokom i nije imao grčeve probat ću i sada, ako Mila bude imala grčeve znači da nije bilo do moje prehrane već do Roka. Sladoled papam samo onaj od vanilije i to ne svaki dan, kuhano kuhano i kuhano. Šta da ti kažem dobro dođe malo laganija prehrana. Pogotovo što ja bi i trebala paziti šta jedem radi mog želudca. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 585
18.7.2008 15:50:13   
božica
eto cure moram opet naglo otić jer su se cure probudile-al su dugo spavale-moš mislituser posted image

ajde bok

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 586
18.7.2008 15:52:37   
Ruža
Hvala Božita, sad si me utješila. Bitno da slađu smijem!user posted image
Jer bez njega ne bi išlo...user posted image user posted image user posted image
Baš razmišljam da i sebi skuham kavu? Ovi majstori naručili prije 45 min kavu i nema ih?user posted image  Pa sad nek piju hladnu. Čak razmišljam kad su tako zloščesti da im maknem kekse sa
stola?user posted image  Kad me vozaju već...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 587
18.7.2008 16:12:34   
Florijan Jakov
a da ti njih, Rosita, malo tavom dohvatiš user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 588
18.7.2008 16:15:29   
Florijan Jakov
koka, kaj ćemo mi onda na spojak u neku slastičarnu, umjesto u kafić user posted image ..baš bi mogla jedan kolačić smazati....nego, kad si imala namjeru do Novigrada (jerbo su mi curke najavile besanu noć user posted image , pa da se znam dignuti na vrijeme user posted image )

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 589
18.7.2008 16:20:54   
Ruža
FJ znaš da bi mogla!
Ali neću danas, evo upravo su otišli i nema ih do ponedjeljka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Party!user posted image user posted image user posted image Sutra spavam do 10h!user posted image

Neposredna veza do poruke: 590
18.7.2008 16:25:04   
Ruža
FJ jel ti to s firmom ideš na vikend?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 591
18.7.2008 16:28:38   
Florijan Jakov
ne, R., idem sa svojim curkama....mm ide s dečkima na Velebit, a FJ će uživati kod bake i dede i teta naravno (dugo se nisu vidli)!

P.S. moj i poslodavci su preškrti za organiziranje bilo kakvog druženja za svoje zaposlenike.. user posted image

< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 18.7.2008 16:29:42 >

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 592
18.7.2008 16:30:43   
Florijan Jakov
evo, gasim komp i idem u život...poz svima i ugodan vikend user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 593
18.7.2008 16:32:46   
Ruža
Hajde dobar provod vam želim!user posted image  Pozdravi nam Istru i Koku!
Ugodan vikend!

Neposredna veza do poruke: 594
18.7.2008 17:03:48   
tiha
cure evo mene malo provirujem!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 595
18.7.2008 17:46:41   
Ruža
Jesi još tu?
Cure pa vikend je počeo!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 596
18.7.2008 18:10:09   
koka
Evo i nas malo zadrijemala. Moji dečki su vani išli a ja i moja mala zaspaleuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 597
18.7.2008 19:04:56   
Ruža
Tako i treba Kokita!
Moj mm došao kući, ručao i opet ode.Zaboravit ću kako izgleda.
A ja se ulovila slaganja knjiga i papira, usput škicam k vama, ali slabo ste mi tu.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 598
18.7.2008 20:07:58   
božica
Evo imene-MM došao doma sa kaviceeeeeeeee-eno mu sada viki pa neka se igraju ---------------------user posted image

rosa i Koka samo se odmarajte---Rosa sprašila radnike a Koka muža i sina---užživajteuser posted image
tiha samo virni virni

F.J provedi se i za MENE-----pozz puno Kokitu-kissi kissi

koka bokuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 599
18.7.2008 20:15:21   
Ruža
O stigla nam Božita! Jel večer bolja od današnjeg dana?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!