|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
18.7.2008 13:26:33   
BUMBIKA
Evo samo za tebe Megice stiže i user posted image  i user posted image !!
Želiš još nešta,stojim ti na raspolaganju!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 551
18.7.2008 13:27:18   
Ruža
Bok curke! Jel ima kakve kavice u ovom bircu ili da se sama lovim šanka?user posted image  Kako ste mi?

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 552
18.7.2008 13:27:53   
Megica
Svaka čast super si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 553
18.7.2008 13:29:34   
Megica
Evo cure sad ima i sladoleda uz kavu!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 554
18.7.2008 13:32:23   
BUMBIKA
Evo stiže Ružo i za tebe jedna user posted image ,a i ako ti želiš user posted image !
Ja sam ok,ali Dino mi je neki nervozan,neznam jel zbog vremena ili ga opet zubići zezaju!Ali danas mi je nakon 10-tak dana napokon pojeo i povrće za ručak,uz puno muke,ali nema veze,bitno da je opet počeo jesti,

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 555
18.7.2008 13:33:25   
BUMBIKA
A kako si nam ti Ružo,zaboravila te pitati?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 556
18.7.2008 13:38:02   
Ruža
O hvala na kavici i na slađi, to nikada ne odbijam...user posted image  Super sam hvala na pitanju.
Bumbika možda je nervozan i od ovih promjena vremena, baš je ludo vrijeme..

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 557
18.7.2008 13:41:58   
BUMBIKA
Vrijeme je stvarno odvratno,malo hladno,pa toplo,pa onda vruće i tako u krug.Kod nas su  za popodne najavili kišu,pa ćemo vidjeti šta će biti.
Sve nešta razmišljam da odem s Dinom malo leći,možda onda bude duže spavao,ali još ću se s vama malo družiti!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 558
18.7.2008 13:42:15   
tiha
moja je imala akciju o pola sata vristanja nogice joj natekle od bocki dobila je obje sa strane pa su joj natecene.drzim ju i pisem na lezeckisad se smirila

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 559
18.7.2008 13:45:48   
Ruža
Bumbika to ti i nije loša ideja i ja bi najrađe malo u
horizontalu.user posted image

Tiha pravo su je izbockali?user posted image  Jel joj smiješ kakav oblog staviti na to?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 560
18.7.2008 13:46:34   
BUMBIKA
A joj jadna mala curica
Evo joj user posted image user posted image pa možda prije prođe!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 561
18.7.2008 13:51:54   
maja
IZVORNA PORUKA: Megica

Majo baš si me ponovo "navukla" na RR!!!

user posted image user posted image user posted image to mi je i bila namjerauser posted image

Šta ima cure?

Kod nas kišovito i hladno!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 562
18.7.2008 13:58:57   
koka
oooo ima lin kogauser posted image ja bi malo user posted image , barem ove kad nemogu druguuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 563
18.7.2008 14:02:24   
maja
Evo kavica za tebe, a zašto je ne piješ, zbog dojenjauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 564
18.7.2008 14:04:41   
koka
joj Tiha baš mi je žao što su ju izbockali, probaj neke hladne obloge jer nama kad je Roku noga natekla od uboda cijepiva rekli su  nam da stavimo hladne obloge i pomoglo je. Majo i mi smo imali problema kad smo mu htijeli dati bočicu, morali smo jedno 3 bočice promjeniti dok nismo naišli na pravu. user posted image user posted image user posted image za Dina što papa povrćeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 565
18.7.2008 14:06:44   
koka
Da Majo nisam ju pila ni s Rokom pa nije imao grčeve, pa se nadam da neće ni Mila  user posted image , a dobro mi dođe da se malo pročistim jer mi više škodi nego koristi, al šta mogu kad je dobrauser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 566
18.7.2008 14:10:07   
Megica
I moj se Miho jučer cijepio ali hvala Bogu nema nikakve reakcije, prošli put je bilo gadno (crvenilo, oteklina i temperatura)

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 567
18.7.2008 14:11:41   
maja
Noa na svu sreću do sada nije imao reakcije na cjepivo, ali mu dam Panadol sirup za svaki slučaj!

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 568
18.7.2008 14:14:33   
maja
Moj cvrčak cvrči, idem mu odrezati noktiće i malo se pomaziti prije nego zaspi! Puno pišite da imam šta čitati kad se vratim!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 569
18.7.2008 14:23:50   
Ruža
Evo šankerice natrag! Hoćete popiti štogod? Upravo napravljena svježa limunada!user posted image
Kokita kako izdržiš bez kavice?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 570
18.7.2008 14:25:51   
koka
a tu si, pa izdržim vidiš već 15danauser posted image .  svako toliko si napravim onu ječmenu i čovjek se navikneuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 571
18.7.2008 14:26:25   
Candy
Evo i mene...Jučer sam imala ludnicu,navečer su došli gosti pa nisam ništa stigla...Iskreno,htjela bih vam se pridružiti u ćaskanju ali mi je pomalo bad jer pričate o svojim kikačima a ja vam ne mogu puno pričat o tome...Vidjet ćemo za par dana,možda nekaj bude...Ipak čini mi se da je s vama nekako lakše user posted image ... Super ste user posted image !
Još malo mi dolazi dragi,pa ručak,čujemo se....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 572
18.7.2008 14:28:36   
božica
Evo imene malo u birtiji--
striptiz je viki završila-skinula se skroz do gola-i sada sam joj pripremila da se obuće
ah i muž je tuuser posted image

ja bi jednu kaviczu(češka kava)hehehe-srk srk

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 573
18.7.2008 14:30:36   
božica
candy bok-samo se prikopčaj-klik

a želim ti brzo jedan +user posted image user posted image

pozz

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 574
18.7.2008 14:31:06   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

a tu si, pa izdržim vidiš već 15danauser posted image .  svako toliko si napravim onu ječmenu i čovjek se navikneuser posted image .

Svaka čast!user posted image  Ja jednom kupila Bianku, probala kod kume i baš mi se svidjela pa ju uzela, trebalo mi je tjedan dana da skužim od čega mi je loše?user posted image  Ko pijana po cijele dane, a ono fali doza kofeina. user posted image

Candy što bi ti bilo bed, ni ja još nemam bebača, ali ćaskam i baljezgam i previše...user posted image user posted image user posted image  Samo se ti uključi!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!