|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvo dizanje nakon poroda
13.10.2009 8:50:32   
huanita
Ja sam nakon prvog poroda pala dva puta u nesvijest kada sam pokušala ustati s kreveta. Oba puta je sa mnom bila sestra i pridržala me da se ne razbijem. Izgubila sam puno krvi na porodu i bila slabokrvna pa sam ih treći dan molila da mi provjere krvnu sliku i tek sam onda dobila željezo.
Drugi put sam bila na carskom rezu pa je dizanje išlo po propisu, 24 sata nakon operacije, ustajanje do umivaonika u sobi, sestra pomaže u svakom trenutku, koraku. Nakon toga sam sama ustajala iako su stalno dolazili pitati trebam li pomoć.

J 4.5.2001.
I 18.6.2009.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 26
13.10.2009 8:51:43   
m600
ja se nakon 4 sata sama tuširalauser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 27
13.10.2009 8:55:32   
mara27
IZVORNA PORUKA: m600

ja se nakon 4 sata sama tuširalauser posted image user posted image

ja nakon 5 satiuser posted image user posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 28
13.10.2009 8:58:57   
karoca
Oba puta sam imala brz porod,rodila za uru vremena pa sam se vrlo bzo digla sama u wc na tuširanje.
Prvi put odma neugodno iskustvo sa med.sestrom koja mi je samo pokatala"tu ti je wc" i samu me pustila. Toj bezobraznici su taj dan 2 žene pale u wc, nasreću ja nisam al možete mislit stare kobile rekla im:" što je žene pa samo ste rodile".user posted image
Ova je pred mirovinom pa očito nema više ni volje ni živaca!
Sad kad sam Katu(prije 6mj) rodila bile mlade sestre i sve ti pomažu kako i struka nalaže.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 29
15.12.2009 13:43:05   
cuba
uuu užas! kako sam bila na carski prvo dizanje je bilo 24h nakon operacije kad su me prebacili sa intezivne na odjel. Trebala sam preć sa kreveta na krevet i mislila sam da ću umrit od bolova, užasno me bolilo, mantalo mi se, crnilo ma sve zajedno. Osjećaj kao da mi je drob pun kamenja... kateter su mi izvadili 3 dan i tad sam prvi put do wc-a otišla...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 30
15.12.2009 13:45:18   
natalijax
nakon 5 sati,sama sve obavila,jedino me ljutilo kaj se moraš u cistoj vodi pratuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
15.12.2009 13:49:46   
Bebys
ja sam koma bila od morfija i imala sam onu vrecicu pod nogama i povracala sam cijeli dan i noc samo se soba vrtila ustati niti pomisliti...
tek sutradan ujutro sam ustala i taj dan se i tusirala...ubija me morfij...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 32
15.12.2009 13:50:07   
Bebys
zaboravila sam imala sam carski rez ocito...hehe

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 33
7.7.2010 15:58:58   
nemammaste
Ma dajte,šta je ovo?! user posted image  Taman sam se riješila straha od poroda i onda naletim na ove komentare! user posted image  Kao nije tako strašno, a ne možeš se dignuti danima nakon poroda i padaš u nesvijest...Aaaaaaaaaaaaa,upomoć user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
7.7.2010 16:02:15   
njanja
ja nisam odgovorila na ovo, promaklo mi je vidim, a sad kad si ti nemammašte ovo kmentirala ni neću da te ne plašim user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 35
7.7.2010 16:07:47   
.dada.
Ajme,mene je sesta pratila do wc-a pa sam bila tamo prije nego ona... user posted image Nije mi se vrtilo ni ništa takvo,još mi je govorila neka usporim.user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 36
7.7.2010 16:12:02   
ejmama
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Ma dajte,šta je ovo?! user posted image  Taman sam se riješila straha od poroda i onda naletim na ove komentare! user posted image  Kao nije tako strašno, a ne možeš se dignuti danima nakon poroda i padaš u nesvijest...Aaaaaaaaaaaaa,upomoć user posted image

Čemu odmah briga? Evo ja te neću uplašiti, moje iskustvo je dobro, ali ja sam oba puta rodila prirodno.
Dakle u Ri rodilištu kad dođeš u sobu sestre te smjeste i kažu da prvo dizanje tj. odlazak u Wc obavezno zoveš njih. I tako mi je bilo oba puta. Sad drugi put sam se dignula odmah poslije poroda , znači od stolčića do stola. Ako ne bude gužve prvo češ čekati dole u boksu dok ti ona infuzija ne iscuri. Kad sam bila drugi put onda su nas odmah slali gore na odjel jer nije bilo mijesta, tako da sam gore odmah zvala da idem u Wc i kako sam se digla sve sam raskrvarila, ali osijećala sam se super, sestra me odvela na Wc i pomogla mi je da se otuširam i presvučem. Kad sam prvi put rodila isto sam ih zvala za Wc, ali na neku foru su zaboravile na mene valjda jer je bilo vrijeme ručka pa onda kad me odvela nisam mogla piškiti pa mi je stavila kateter.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 37
7.7.2010 16:13:32   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: njanja

ja nisam odgovorila na ovo, promaklo mi je vidim, a sad kad si ti nemammašte ovo kmentirala ni neću da te ne plašim user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............Već me boli i padam u nesvijest! user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 38
7.7.2010 16:15:18   
mani
meni je bilo ok,malo mi se vrtilo ali prošlo je...samo mi se jelo jako slatkoooo...dovukli mi punu vrečicu čokolade stamanila sam 2-3 sigurno,ovo ostalo mi se nije ništa jelo.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 39
7.7.2010 16:18:07   
pincirotvajler
morala ustat 24h nakon carskog,bilo mi je slabouser posted image ,,pomagala mi medicinska sestra,,nakon dva puta mogla sama

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 40
7.7.2010 16:27:38   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bože mili,kaj me čeka! Ja se rušim i kad idem krv vaditi a kaj bu tek poslije ovog. nemammašte,budemo mi to !

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 41
7.7.2010 16:33:47   
ejmama
IZVORNA PORUKA: mani

meni je bilo ok,malo mi se vrtilo ali prošlo je...samo mi se jelo jako slatkoooo...dovukli mi punu vrečicu čokolade stamanila sam 2-3 sigurno,ovo ostalo mi se nije ništa jelo.

Tako sam i ja, umijesto da mislim da dijete, ja sam stalno mislila na Londonere, žarbo pitu i orehnjačuuser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 42
7.7.2010 18:01:08   
danery
ma joj cure,o čemu vi mislite...kak su druge preživjele,tako ćemo i mi...a ak i zaronimo,nećemo dalje od poda...user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 43
7.7.2010 18:05:22   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: njanja

user posted image  user posted image  user posted image    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............Već me boli i padam u nesvijest! user posted image
vidim boli a nisi ni osjetila smijesno ,znaci takav ti je i  posaouser posted image user posted image user posted image pih

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 44
7.7.2010 18:40:00   
buduća mamica
Curke koje trebaju roditi nemojte se toga plašiti, i ja sam se srušila kad sam prvi put ustala i to ravno pod tušem, i ništa fino se trgla i dogegala da kreveta, ništa strašno, malo mi se vrtilo u glavi al me zaista ništa nije boljelo, drugo jutro sam se sama tuširala

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 45
7.7.2010 18:53:36   
maja
nisam imala problema ni prvi ni drugi puta, išla sam na wc par sati poslije poroda i išla je sestra samnom jer kod nas moraju ići prvi puta, a isto tako i sa tuširanjem, jedva sam čekala jutro da se otuširam

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 46
7.7.2010 18:55:54   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: maja

nisam imala problema ni prvi ni drugi puta, išla sam na wc par sati poslije poroda i išla je sestra samnom jer kod nas moraju ići prvi puta, a isto tako i sa tuširanjem, jedva sam čekala jutro da se otuširam
 Isto tako!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 47
28.7.2010 15:14:36   
MKata
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: maja

Isto tako!

I ja...ništa posebno nisam osjećala, ni slabost, ni bol.
Došli su nas vidjeti 3 ipo sata nakon poroda, i ja sam N odnijela do stakla. Nismo bili dugo, ali sve OK.

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 48
20.9.2010 14:05:14   
mlada mama
U 10:35 sam rodila. U sobu su me prebacili oko 12-ili čak 13 h  znam da mi se užasno vrtilo, i crnilo mi se pred očima i zujalo mi u ušima znam da mi je sestra nešto govorila,a da ju ja uopće nisam čula, nego sam se još derala :"ja vas ništa ne čujem" jer sam mislila da ni ona mene ne čuje user posted image user posted image user posted image i onda je samo pljusnula krv iz mene po nogama mi po podu... otišla sam na wc (ona me povela) i vratila se u krevet užasno mi se vrtilo. Nisam mogla podnjet da stojim sva krvava, pa sam se otišla otuširati sama,malo po malo i uspjela sam do naveće sam već bila kao nova.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 49
20.9.2010 16:04:47   
Anoniman
Ja sam par sati nakon poroda hodala po hodniku i tražila sestre da mi izvade branile.
Ništa me nije moglo smesti, užasno me to smetalo. Baš sam bila puna energije, i ljuta.
E da me netko snimao, dobro bi se danas nasmijala. U sitne sate zvonim, one ne dolaze..pa psujem
jer sam već tri sestre pitala i svaka je rekla da će doći za koju minutu. Ne bilo mi teško, skliznula sam sa kreveta i u potragu. Uh što mrzim igle!user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!