|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvo dizanje nakon poroda
22.9.2010 13:31:36   
maarla
Rodila sam u 21.00 u 23.00 sam zvala sestru da dođe jer mi se pi-p jer moraju biti sa tobom kada se prvi put dižeš, onda sam se usput otuširala dok me ona promatrala.. user posted image nije mi se mantralo, pa sam joj cijelo vrijeme ponavaljala da sam ja dobro i da ide ća, ali ona je stala do mene i promatrala me cijelo vrijeme..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 51
23.9.2010 11:41:08   
pakić
meni je bilo gore drugi puta, jer sam znala šta me čeka. Jako sam strepila od tog prvog dizanja.Prvi puta dodje sestra nakon 4-5 sati i kaže ajmo, dizanje za wc. A ja mislim- pa šta će mi sestra, valjda mogu i sama... sve obavila, oprala ruke, i krećem prema sobi, i samo sam stigla reći sestri da me drži... brzo me odvela do kreveta i rekla da ležim na leđima i da će odmah biti bolje.I je, poslije sam više bila na nogama nego u krevetu, jer je P. stalno plakao. A drugi puta sam odgađala to prvo dizanje, ali samo mi se malo vrtilo... I moram reći da se divim ženama koje su se odmah išle tuširatiuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu maarla)
Neposredna veza do poruke: 52
5.11.2010 14:16:12   
Mirjana J.
ja rodila u 16.05 a u 17.h sam več bila na nogama jer je beba bila samnom i plakala je a sestri nigdi u blizini.kad sam uzela bebicu naišla sestra i izgalamila se na mene da šta sam ustala i da bi ko ona bila kriva da sam pala.to sam još bila u boxu a da ne spominjem da sam skoro sama rodila i da sam na sav glas zvala sestru da rađam.sve u svemu loše iskustvo ali nasreču bilo pa prošlo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 53
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!