cuba -> RE: Kolica (22.3.2010 12:09:59)
|
IZVORNA PORUKA: pufna* htjedoh upitat, jel netko imao kakvih susreta/iskustava sa MOZAR BEE kolicima? našla sma kombinaciju 2u1 kolica i AS za 1600 kn, sliku nažalost nemam da vam pokažem... sportski dizajn su, s velikim kotačima, kolica se daju postavit u 0 položaj što mi je bilo presudno, jer nemamo sredstva za kupnju korpe. ili ćemo upiknut ta ili neka gracova 2u1, u najgorem slučaju da nam ništa ne paše nam ostaje pikolo (o kojem nemam pojma) Ja ti imam ta kolica zelena isto 2u1 sa AS, bila su 2000kn a kad smo mi kupovali bilo neko sniženje pa su nas došla 1600kn. Prije njih smo gledali Peg peregova kolica, ja sam tila Skate ali se mm-u dizajn nikako nije dopao[sm=smiley13.gif] pa smo uzeli Mozar Bee koja su ista kao Peg Perego P3. Vozimo se skoro 4 mjeseca i zadovoljna sam sa njima. Sva tkanina (osim one kupole sa prozorčićem) se može skinuti i prati u mašini. Ali pripazi na par stvari: ne mogu se zatvoriti sa jednom rukom iako nisu problematična za zatvaranje i ne zauzimaju puno mista u portapaku, imaju 10ak kila ako ne i više pa ako imaš stepenica malo su teža za nositi.
|
|
|
|