huanita -> RE: Kolica (30.9.2009 8:14:22)
|
Već sam ranije napisala da su PEG perego ON TRECK odlična kolica i stojim iza toga. Mi smo ipak u zadnji tren dobili priliku da nam donesu kolica iz Italije pa smo kupili Chicco Trio4you i nisam požalila. Naime, nas su koštala samo 500 Eura jer je šogor imao vremena pa je tražio koja trgovina ima popust. I to ovogodišnji model, ali nama ionako to nije bilo bitno (naglašavam samo zbog cijene). Kolica su praktična, košara velika, zračna, podiže se dno kada dijete malo naraste da mu je udobnije. Sportski dio se okreće u oba smjera, a suncobran uopće nije potreban jer se klobuk pomiče skroz do nogu naprijed i skroz unatrag. Također se klobuk može nadograditi i smanjivati s obzirom na trenutnu vremensku situaciju. U paketu dobiješ i kišnu navlaku. AS je odlična, s umetkom za tek rođeno dijete. Ima i postolje koje ja nisam koristila ova prva tri mjeseca jer mi je bolje pasalo namještati nagib sjedalice bez postolja. Također As ima i klobuk za sunce, može se staviti na kolica. Ručka za guranje može biti u dva dijela ili spojena na sredini s posebnim umetkom. Oni koji već imaju starije dijete znaju koliko je važno da možeš kolica gurati jednom rukom (ako nosiš dijete u drugoj ruci), a opet je dobro imati dvije ručke kada ideš s tržnice pa objesiš pokoju vrećicu. Kolica su kišobran i lako se sklapaju, smanje i stanu u mali bunker. Jako sam zadovoljna.
|
|
|
|