huanita -> RE: Kolica (8.4.2009 7:50:25)
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Kupila bi Peg Perego kolica Pliko P3 Modular System on Track ili Pliko P3 Modular System Tri-fix... E, sad me zanima da li je neko imao dilemu kao ja: ova prva dođu oko 3.700 kn, a ova druga 5.100 kn. Razlika između njih je sljedeća: malo tanja tkanina na obodu oko kolica, podloga u auto sjedalici nije fiksna i tanja je, nema patent na obodu da se otvori za ventilaciju kada je vruće, ima samo jednu navlaku za noge za košaru i za kišobran kolica, a ova skuplja dvije i to bi otprilike bilo to što se razlika tiče, a same vidite razliku u cijeni... Za koja da se odlučim ili da za ovu razliku u cijeni kupim stalak za košaru i ležaljkicu za po kući...Još me zanima, ako neko ima ova kolica, da li su lagana za nošenje i sl. Naime, ona me i interesiraju jer mogu recimo ostavljati konstrukciju u biciklarniku, a košaru nositi u stan. Nemamo lift u zgradi pa moram na takve stvari misliti...[image]https://filip-trade.hr/include/images/webshop/b_1233565304.jpg[/image] I ja sam odlučila kupiti Ova On treck (jeftijija verzija) kolica. Sve sam moguće ispitala i zaključka je da Peg Perego pametno nudi jednu jeftijiju verziju u samo tri nijanse (crvena, narančasta i plava), s malim razlikama koje nisu bitne za svakdnevni život na cesti (samo za modnu pistu). Osim toga ta verzija se ne mijenja sa svakom sezonom i zato imaju nižu cijenu. Ona skuplja imaju svake sezone nove dezene tkanina i moraju to pokazati na cijeni. Ako ti nije bitno da imaš dezen u novim bojama, kupi On Treck.
|
|
|
|