Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:10:20
|
|
|
|
m600
|
i za mene naravno
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:12:14
|
|
|
|
m600
|
to si dobro rekla zvonki....eh da mi je takav neki samo da ništa ne govori nego sprema (robot) a ja da param oči
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 12:17:56
|
|
|
|
mayica01
|
izgled nije toliko bitan..crn..plav..smeđ..nije ni bitno.. bitno da ima ono nesto..pogled,osmjeh..smisao za humor.. jednostavan,sportski tip,nekompliciran.. MM ima predivan osmjeh,12g smo zajedno i jos uvijek me nasmijava i voli kao prvog dana..
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:27:44
|
|
|
|
natalijax
|
celave glave i malo punasniji i dlakava prsa
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:29:57
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: mayica01 izgled nije toliko bitan..crn..plav..smeđ..nije ni bitno.. bitno da ima ono nesto..pogled,osmjeh..smisao za humor.. jednostavan,sportski tip,nekompliciran.. MM ima predivan osmjeh,12g smo zajedno i jos uvijek me nasmijava i voli kao prvog dana.. potpisujem u potpunosti.......
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 13:57:12
|
|
|
|
Anoniman
|
...gentleman... i da mi zna u pravom trenutku reći i pokazati ono što treba. izgled nije toliko bitan kao to nešto... što se vidi na prvi pogled.
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:04:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikakvi....svi su seronje na svoj nacin. Muskarci su mi se svidjali samo u pubertetu. Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:10:52
|
|
|
|
mrkvač
|
Hej tikice danas stvarno nije tvoj dan!!!!!
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:12:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Nikakvi....svi su seronje na svoj nacin. Muskarci su mi se svidjali samo u pubertetu. Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi ah pa to je moj muž
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:52:11
|
|
|
|
Dajana
|
Šarmantan,duhovit, toplih očiju i toplog osmjeha, tamniji, viši i dlakaviji, eto poput Toma Sellecka. Naravno, gospodina savršenog nema ni na ovom ni na drugim planetima.
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 14:53:26
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ak zna popravit pipu, gumu na autu, rijeci dvije lijepe svojoj zeni bar jednom dnevno, ako se sjeti svakih 5 godina neke vase godisnjice, vjerojatno smo osvojile BINGO. Bolje od toga ne postoji u muskom svijetu. Sve drugo je samo nasa uljepsana verzija u mislima i utjeha samoj sebi E takvog bi ja. Još da izgleda kao onaj duh iz Uvoda u anatomiju... Mljac, rupice na obrazima, prekrasan osmjeh, velike oke, dvodnevna brada......mmmmm
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 16:25:56
|
|
|
|
Njofra
|
M600 pa vidi meni se ne sviđa jer nevidim sve do kraja kao prvo niti ne znam njegovu visinu ni ton glasa pa ni stil oblačenja a na kraju nisam za crne tipove baš više volim čelavce i svjetlije tipove. No trenutno tj. već godinama mi muški idu na živce i ne mogu ih smislit. Rijetko koji je pametan i ima kaj pametnog za reči.
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 16:31:03
|
|
|
|
Njofra
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Pa......zamalo.... Ali, da recimo drži umjesto pendreka usisavač, e onda može E jbt super.
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 19:28:10
|
|
|
|
Kika83
|
Moj mužić me pali
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 19:53:12
|
|
|
|
sanjarica
|
visoki,crni,razvijeni,sa bicepsima mmm,sa guzom jos vise mm,tj da ga imam za sta uhvatit,sa zelenim okicama,dugim trepkama i da je moj.ahah.da je spreman da stane u moju odbranu u svakom smislu,da ima neki sexy oziljak od tuce,da ga nije strah potuci se...uh pa ako nastavim...bice svasta..ajoj
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 20:06:31
|
|
|
|
pufna*
|
IZVORNA PORUKA: sanjarica visoki,crni,razvijeni,sa bicepsima mmm,sa guzom jos vise mm,tj da ga imam za sta uhvatit,sa zelenim okicama,dugim trepkama i da je moj.ahah.da je spreman da stane u moju odbranu u svakom smislu,da ima neki sexy oziljak od tuce,da ga nije strah potuci se...uh pa ako nastavim...bice svasta..ajoj plave okice moj bi se potukao dok trepnes
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 15.5.2009 23:23:09
|
|
|
|
kitty
|
koliko sam skuzila tema je kakvi muskarci vas pale a ne kakvog bi kao zivotnog partnera. pale me muskarci koji imaju ono nesto u poglede,divlje,ne znam kako da se izrazim al jako dobro znam sta osjetim tada bas to sam nasla kod svog,kasnije sam mu gurnila usisivac u ruke
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 8:17:13
|
|
|
|
huanita
|
Mene pale oni u uniformi. Pri tom mislim na tipove kao što su njujorški vatrogasci u filmovima. Tvrdi na sve strane. A onda sam o tome pričala učenicima u razredu (o uniformi, ne o tvrdome). Jedan dečko je na to sretno rekao: "Vjekoslavov djed je poštar!" Naravno da smo se svi smijali. Nakon par dana uslijedila je jedna slučajnost. Tata, koji je carinik i koji nikada od 5. do 8. razreda nije došao u uniformi na informacije, iznenada se pojavio, u uniformi. A još je k tome bio i zgodan (čitaj tvrd). Sljedeći sat sam njegovog sina pozvala na razgovor samo da provjerim je li doma pričao o našoj maloj šali s uniformama. "Ma, nisam!" Aha! Mo'š mislit'!
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 11:53:51
|
|
|
|
nemirna mama
|
draga huanita pazi što pričaš....djeca sve izokrenu..... hm....znači uniforme...nisi ni ti luda.....ja ti živim na granici s bih...i kad idem tamo ima dosta "tvrdih"....i s naše strane a bome i s bosanske....... i to baš tvrdih
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 12:00:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Uvek mi je bilo bitno samo da je visok...u mojoj masti najidealniji su bili crni, tamne kose i tamnih ociju, a na kraju sam se uvek zaljubljivala u svetle bitno je da ima ono nesto, taj neki X faktor koji ne moze da se objasni...muskarac moze da bude i najlepsi, ali ako nema to nesto...dzaba mu
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:29:17
|
|
|
|
FIONA
|
visok, crn, tamnoput, da ima smisla za humor, da može trpit moja sranja i deračinu, da voli prat suđe, da voli čagati, da voli putovati, da voli sport i da ima čcvstu guzu...volim tetovaže i jako me privlači upravo to kod mog muža...da imamo svoj posao vjerovatno bi bili oboje hodajuće slikovnice...to nam je zajednička strast i muškarac koji bi me prvivukao vjerojatno bi imao neki mali crtež... slažem se da nije sve u izgledu...neki moji bivši su doslovno hodajuće rugobe ali su u srcu bili vitezi dragosti i ljubavi!... mogu reči da sam u MM našla i jedno i drugo... ..prvilače me onakvi kakav je on!
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:31:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA slažem se da nije sve u izgledu...neki moji bivši su doslovno hodajuće rugobe ali su u srcu bili vitezi dragosti i ljubavi!... ovo moram da potpisem, to si tako dobro rekla
|
|
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:36:00
|
|
|
|
inna
|
uf trenutno nikakvi. danas me čak ni moj ne pali
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:37:18
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: inna uf trenutno nikakvi. danas me čak ni moj ne pali gle sad te ja moram potpisati...nakon deset gemišta i rošiljanja na suncu, hrče ko slon bez kljove...da je ne znam ni ja kakav nije mi privlačan...ali je simpatičan...
|
|
RE: Kakvi Vas muškarci pale ? 16.5.2009 22:47:47
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam jos od pubetreta sanjala o crnim deckom s plavim ocima i imala sam samo jednoga to je mm svi ostali su bili plavi ili skroz crni samo je jedan CRNI S PLAVIM OKAMA
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!