Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:24:33
|
|
|
|
buduća mamica
|
i hoćete nam prodati priču da nijedna od vas nije uhvatila vrtirepku u kadar? baš mi je drago što vam je super bilo, dječica su vam preslatka
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:25:55
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica i hoćete nam prodati priču da nijedna od vas nije uhvatila vrtirepku u kadar? baš mi je drago što vam je super bilo, dječica su vam preslatka Čuj, ona je neka fina dama kad se nju ne smije vidjeti Neka, neka...Imam ja prijatelje za koje ona ne zna...Prodat će oni meni sliku...A onda je nadrapala. Ima da foto shop radi cijelu noć
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:28:00
|
|
|
|
Anoniman
|
meni se ugasio foto aparat, bile prazne baterije tuka! ali sa sledec druzenja ce biti slikaaa obecavam
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:36:58
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica i hoćete nam prodati priču da nijedna od vas nije uhvatila vrtirepku u kadar? baš mi je drago što vam je super bilo, dječica su vam preslatka hehee,ja imam jednu slikicu al mi je zaprijetila da ce mi otet dijete pa nesmijem stavit
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:38:38
|
|
|
|
Ninaa
|
Bravo za druženje, dobro kaj je ta vrtirepka tak opasna da je se svi bojite? sad smo još bolje znatiželjne
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:39:01
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: buduća mamica i hoćete nam prodati priču da nijedna od vas nije uhvatila vrtirepku u kadar? baš mi je drago što vam je super bilo, dječica su vam preslatka hehee,ja imam jednu slikicu al mi je zaprijetila da ce mi otet dijete pa nesmijem stavit staaaaaaaaaaaaavi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ja sam donjela aparat sa praznom baterijom
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:40:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Hoćemo sliku!!!
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:40:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajde stavi nam sliku
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:41:54
|
|
|
|
nancy
|
joj stvarno ne smijem. moram se prvo posavjetovat s njom.ma gdje li je sad??
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:53:59
|
|
|
|
kitty
|
sliku,sliku
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:56:01
|
|
|
|
nancy
|
evo zene moje stavila sam nesto e sad ako mozete zumirat ma necete virovat slikala sam je i jednu iz bliza ali ispala mutna faca.e sad ti budi pametan
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 22:59:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Bravo!!!Cijelo vrijeme sam zamišljala totalno drugačiju osobu
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 23:00:25
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: nancy ma necete virovat slikala sam je i jednu iz bliza ali ispala mutna faca.e sad ti budi pametan Možda je ona ustvari vampir o kojem nam je pisala?
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 23:02:03
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: nancy ma necete virovat slikala sam je i jednu iz bliza ali ispala mutna faca.e sad ti budi pametan Možda je ona ustvari vampir o kojem nam je pisala? I meni je to prvo palo na pamet,!
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 25.9.2009 23:07:33
|
|
|
|
mali_macic
|
hvala na slikama, vidi se da vam je bilo lipo.
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 27.9.2009 13:59:58
|
|
|
|
osobno
|
šmrc...ja sam se zadržala kod ginića....nadam se još kojem druženju kojem bi se rado pridružila!!!!
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 27.9.2009 15:21:24
|
|
|
|
nancy
|
a morat cemo opet okupljanje. pa nije problem
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:27:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
Nego cure dosta je proslo od naseg zadnjeg okupljanja a u medjuvremenu smo dobili i neke nove clanove pa bi bio red da se jos jednom sastanemo u ovoj godini i prije nego sto prava strka oko BOzica nastane ... Predlazem da to bude u sledecoj sedmici a vrijeme i mjesto predlazite same.... pa da vas vidimo.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:28:58
|
|
|
|
katarinast
|
ja sam uvijek za
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:30:52
|
|
|
|
osobno
|
evo ja se slažem, i predlažem joker sky.imaju božanske kolače.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:32:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
to u trznom centru??? gore na krovu? sem tih kolaca imaju i bozanstvene butike za sopingovati
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:34:26
|
|
|
|
osobno
|
he he he...a ja tribam neke sitnice za torbu za rodilište...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:39:01
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja sam za ali ne mogu ove, nego sledece nedelje
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:45:20
|
|
|
|
osobno
|
onda ćemo se lipo izdogovarat...koga zanima nek me pita br mob priko pp, pa ćemo se lako dogovorit..jeste vidili kako sam inicijativna, ha?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 13:51:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno he he he...a ja tribam neke sitnice za torbu za rodilište... ja ne sumnjam da ce meni naprasno zatrebati kojekakve stvarcice cim se nadjem unutra
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!