Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:47:40
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno skoro kao i ona... cuj nje sto se javlja, metar i sumska jagoda pa nećemo se sad vriđat...imam bar metar i onu jagodu iz uvoza...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:48:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
Milana dobila sam pp, cim Kiki se probudi saljem ti nazad broj posto gospodjica spava na meni
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 9:41:01
|
|
|
|
nancy
|
evo i mene opet.dosao je novi mjesec a s njim i novi MB tako da me calli ne moras zvat,vidit cu ja kad se vi dogovorite.meni pase svakako
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 10:41:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
cuj nje, ne moram je zvati, pa da znas dobro si se sjetila, mogla si ti koji put mene nazvati
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 10:54:27
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu....
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 10:56:31
|
|
|
|
Anoniman
|
veki ja mislim da bi stvarno bio red, ako nista imaces kome da se izjadas za doticnu , da razmenimo iskustva
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 10:58:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu.... a bas si i ti iz splita
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:00:02
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti dati savjet netko ko nije u doticaju s njima .... he he he....Jel dolazite sigurno?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu.... a bas si i ti iz splita pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u??
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:02:13
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
pa jesan, ka......
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:02:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti dati savjet netko ko nije u doticaju s njima .... he he he....Jel dolazite sigurno? vidis kako isto razmisljamo meni odgovara sledece nedelja, ja se nadam da ce me devojke cekati i da se nece ranije izdogovarati a i moram dobro sve da isplaniram, posto sam ja u k. starome, pa da mm doveze, a on radi, ali se nadam da ce imati neki slobodan dan...eeeee sad se setih, cure jel moze u sledeci utorak, mm je slobodan ceo dan pa ce moci da mi bude sofer????
< Poruku je uredio Nellyca -- 1.12.2009 11:03:41 >
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:08:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu.... a bas si i ti iz splita pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u?? nikada se nije javljala ni za kafe, niti za ista drugo, mogu i ja napisati da sam iz durmitora, mislim da Neco nije do mene
< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 11:09:46 >
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:56:48
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
hm.....kakav je sad ovo napad? javljala sam se za kavu jednom i to lani....al dobro,, ako sam nepoželjna, bolje da ne dođem.....
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 11:58:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj vjeverice nisam tako mislila vise si nego dobrodosla i evo ja jedva cekam da te upoznam, samo kazem da nisam znala da si i ti iz splita, to je sve sve ok sada ?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 12:01:00
|
|
|
|
Bebys
|
pa o vjeverici nemos nista znati kad nista se i nevidi... bas super vi iz dalmacije ima vas puno.....
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 12:08:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Veki nije cally nista lose mislila, pogresno ste se razumele, videces da je ona i vise nego druzeljubiva osoba i naravno da ces da nam se pridruzis, moramo da se izjadamo jedna drugoj i odmah ce ti biti jos draze sto si dosla i izbacila sve iz sebe
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:01:04
|
|
|
|
osobno
|
je li vridi onda idući utorak? ili da tražimo novi date?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:01:55
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:02:22
|
|
|
|
Anoniman
|
ja bih sledeci utoraaaakkkk!!! tad znam da je mm slobodan da mi bude sofer , samo da mu nesto na poslu ne promene u zadnji cas
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:02:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
znaci sledeci utorak, u jokera na krovu, samo jos ostaje vrijeme ????
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:03:52
|
|
|
|
Anoniman
|
hmmm, vreme...moze oko pola 3-3???
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:03:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:05:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom bas tako ja se bas veselim sto ce nas biti tako puno
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:12:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
znaci : datum : 8.12 lokacija: Joker Sky vrijeme: 15 h odgovara li svima?
< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 13:13:44 >
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 1.12.2009 13:15:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe znaci : datum : 8.12 lokacija: Joker Sky vrijeme: 15 h odgovara li svima? meni daaaaa
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!