Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:10:13
|
|
|
|
Milana
|
Iako sam ja nova voljela bih se pridružiti tom vašem malom okupljanju a pogotovo ako bude u jokera jer mi je to preko puta ceste,nadam se da sam dobrodošla i da me pozivate? A trenutno sam nažalost slobodna skoro uvijek
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:12:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Milana naravno da si dobrosla, obavezno da dodjes da nas bude sto vise
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:13:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
Milana radi novih clanova i organiziramo to okupljanje a sa starim clanovima se skoro svi vidjamo stalno i mimo ovog okupljanja preko foruma, (bar ja) samo to ne iznosimo u javnost tako da si vise nego dobrodosla, samo prati javljanja na ovoj temi pa ces biti u toku
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:15:30
|
|
|
|
osobno
|
evo, meni će ovo (ako me viša sila ne spriječi) bit prvi izlazak u rr javnost...a imam osjećaj ka da ih sve znam...samo se nadam da me se neće pripast..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:20:29
|
|
|
|
Anoniman
|
osobno jel ti ostao moj broj od proslog puta, kad si nas ispalila i nisi se pojavila
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:22:12
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca osobno jel ti ostao moj broj od proslog puta, kad si nas ispalila i nisi se pojavila pa da, sad sam se sitila toga...pogledat ću, mislim da još imam u pretincu.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:25:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
hoce li iko moj broj ???
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:27:45
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hoce li iko moj broj ??? pa dobro daj kad već daješ....
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:31:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe hoce li iko moj broj ??? pa dobro daj kad već daješ.... jao kako ovo zvuci
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:31:25
|
|
|
|
Milana
|
Evo ja hoču ako ne budem mogla biti u toku sa mjestom i vremenom okupljanja a ja bi ti i ostavila svoj
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:33:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Milana Evo ja hoču ako ne budem mogla biti u toku sa mjestom i vremenom okupljanja a ja bi ti i ostavila svoj nema problema Milana ja cu ti onda porukom javiti, posto i nency moram isto zvati jer ona nije ovih dana dostupna netu, i kety mamu ako se ne pojavi u medjuvremenu a Milana samo mi posalji na pp broj pa cu ja da ti sibnem sms
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:33:28
|
|
|
|
osobno
|
jelda da sam baš suptilna?
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:34:19
|
|
|
|
osobno
|
pa dobro ne moraš me sad kažnjavat, sad svima šalješ sms-ove osim meni.
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:36:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
ko ti kriv sto se nisi javila na vrijeme ali ja nisam zlobna, poslacu ti ja sms i cak cu napisati nesto u njemu
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:36:20
|
|
|
|
kitty
|
oce mene ko zvat
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:37:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:38:41
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala onda necu ni ja tebe
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat pa znas da bih te ja uvek prva zvaaaalaaaaa samo se ti mene ne setis nikako
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:39:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala Ovo je bilo nisko
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:40:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat pa znas da bih te ja uvek prva zvaaaalaaaaa samo se ti mene ne setis nikako niko te ne voli
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:40:42
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat pa znas da bih te ja uvek prva zvaaaalaaaaa samo se ti mene ne setis nikako htjela sam doci u nedjelju ali jucer mi je dan bio rezerviran za svadjanje a mm A tako je lijepo poceo samo si mi ti vjerna,kissssssssssss
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:41:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala Ovo je bilo nisko nije, posto ima caka joj u imenu
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:42:05
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: kitty oce mene ko zvat Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala jel da,vidis kako nisko udara,i sad bi ja trebala s njom pricat Ovo je bilo nisko
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:43:22
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala Ovo je bilo nisko skoro kao i ona...
|
|
|
|
RE: dalmatinke i dalmatinske neviste 30.11.2009 14:44:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pepeljuga Hej Zeljana, da se mozda zoves kako ljepse ja bih te zvala Ovo je bilo nisko skoro kao i ona... cuj nje sto se javlja, metar i sumska jagoda
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!