|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kčer i kuhinja
19.5.2009 21:05:54   
Njofra
Pa jbtuser posted image nemreš bilivit ta kčer mi ima skoro 11g a niti kokice u mikrovalnoj ni u stanju napravit. Sad pizdim kaj sad moram luftat a komarci u rojevima napadaju. Pa si mislim kak ne osjeti da gori čovječe. UPh

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kčer i kuhinja
19.5.2009 21:24:46   
novamama
pa nemoj tako, u mikrovalnoj kokice baš lako izgore, meni su sto puta a imam 33user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kćer i kuhinja
19.5.2009 21:33:47   
Ruža
Događa se i starijima. MM_u redovito izgore.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
19.5.2009 21:37:40   
ornela.nely
IZVORNA PORUKA: Njofra

Pa jbtuser posted image nemreš bilivit ta kčer mi ima skoro 11g a niti kokice u mikrovalnoj ni u stanju napravit. Sad pizdim kaj sad moram luftat a komarci u rojevima napadaju. Pa si mislim kak ne osjeti da gori čovječe. UPh

user posted image ima samo 11god.,a šta bi ti da u tim godinama ima kuhanje u malom prstu?pa to je dijete. 

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 4
19.5.2009 22:07:15   
natalijax
dogada se ja sam tavu s poklopcem stavila u pecnicu u njenim godinamauser posted image user posted image user posted image tak da te to nesekira

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 5
19.5.2009 22:13:17   
uspavana
pa i meni se dogodilo... katastrofa je poslije riješit će tog mirisa ....
al naučit će ...
rijetko što naučiš odmah od prve..trebaš pasti da bi naučio hodati, pa je vjerojatno isto i sa stvarima vezanim uz kuhanje, kuhinju i ostalo...

nedaj se!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
19.5.2009 22:16:20   
dominik
user posted image moja frendica u srednjoj digla mikrovalnu u zrak...stavila loncic unutrauser posted image ...evo je sad ima kcerkicu i zivi sa muzem sama u stanu...ko im kuha ne znam ali zivi su i zdraviuser posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 7
19.5.2009 22:17:04   
FIONA
Njofra curke ti vele jedno ja bum drugo...malo ti to prišerafi...ja sam sa 11  mami završavala ručak bez problema, pekle zajedno kolače...mislim da nije dobro reči pa ima tek 11...ak ju sad ne stisneš sa šesnaest ti ne bu doma več stalno vani kaj buš onda...ahahahaha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...šalim se kokica...

probaj sjest sa njom i pitati ju zakaj joj ne idi te stvari...možda fakat to nema u sebi!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 8
19.5.2009 22:33:54   
tikica_69
Njofra, mozda cu ti sad djelovati grubo, ali ovo je zaista sitnica. Obicna vrecica kokica od 4 kuna i koji ubod komarca.Ponekad ne razumijem iz tvojih postova sto ustvari kod tebe nije ok. Uzasno si nezadovoljna necime a srz problema mi je nepoznat jer te ne poznam.Sto da se ujutro probudis i da shvatis da je tvoje dijete umrlo u snu a tvoje zadnje rijeci i izraz lica koje je vidjela nisu one koje si joj mozda zeljela reci.Iskreno, ja bih voljela imati kcer koja ce spaliti kokice. Imam dva sina koji ih spale bar jednom mjesecno a eto i ja sam jedne spalila u nedjelju prije tekme. Mislis li da sam nesposobna zbog toga?Nije da i ja to nekad ne cinim...cinim...no, zaista precesto djeci nabijamo komplekse manje vrijednosti i previse ocekujemo od njih a planemo na sitnicu.I cesto legnem razmisljajuci zasto sam se strancu u liftu ljubazno zahvalila kad mi je otvorio vrata a to svom muzu nikad ne cinim i zasto strancu ljubazno kazem hvala kad mi pomogne odnijet tesku vrecicu do ulaznih vrata, a kad to moje dijete ucini i razbi bocu u najboljoj namjeri da pomogne svojoj dragoj mami ja vicem?Ne razumijem zasto moramo biti takvi user posted image Mislim da se trebamo sabrati i voljeti djecu onakva kakva jesu a ne onakva kakva bi mi zeljeli da budu.....Oprosti ako si ovo krivo shvatila, nije mi bila namjera....i ja cesto planem pa mi je poslije tesko.Mozda ovaj post pomogne da je odes zagrliti i ispricati joj se sto si vikala bezveze.....vjerojatno je tuzna zbog toga....  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
19.5.2009 22:40:58   
dikac
svima se može dogoditi tako nešto, pogotovo djevojčici od 11, nemoj se ljutiti na nju

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
19.5.2009 22:43:14   
dominik
IZVORNA PORUKA: tikica_69

strancu u liftu ljubazno zahvalila kad mi je otvorio vrata a to svom muzu nikad ne cinim i zasto strancu ljubazno kazem hvala kad mi pomogne odnijet tesku vrecicu do ulaznih vrata, a kad to moje dijete ucini i razbi bocu u najboljoj namjeri da pomogne svojoj dragoj mami ja vicem?Ne razumijem zasto moramo biti takvi user posted image Mislim da se trebamo sabrati i voljeti djecu onakva kakva jesu a ne onakva kakva bi mi zeljeli da budu.....

ja sam danas ispalila na zivce...tnx tiki kaj si mi otvorila oci

Neposredna veza do poruke: 11
19.5.2009 23:57:17   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam svoje prvo jelo skuhala tek sa 19..i sad kuham ko profić,jednostavno nisam htjela kuhati,uvijek mi je nešto drugo bilo važnije i na pameti..Ali kad sam otišla s mužem (onda smo još hodali)živjeti morala sam se uzeti kuhače i naučila sam..user posted image Nemoj je toliko siliti,nek sama odluči kada će i kako..Pitaj je da ti pomogne,davaj joj pohvale pa čak i onda kada pogriješe,drugi puta će se više truditi.Vrlo je važno dijete učiti samopoštovanju..Bolje i maleni koraci nego nikakvi..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 0:17:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Lady3)
  Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
20.5.2009 7:08:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 14
20.5.2009 8:26:10   
ivanaa
ma daj pusti malu nahuhat ce se sirot u zivotu,ili jos bolje naucit muza da kuhauser posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
20.5.2009 8:31:00   
Njofra
Bok Ivanaa e ova ti je dobra naučit će si muža da kuha. Znaš da sam sad pomislila koja dobra ideja da barem ima takvu sreću s mužem koji bi htio nešto tu i tamo skuhati (moj ništa ne kuha) alaa raj. Ma mene pere PMS pa sam u komi. Živčana.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 16
20.5.2009 8:33:24   
ivanaa
ni moj ne kuha,a cuj mozda malena svog obrlati,te nove generacije zena su pametnijeuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 17
20.5.2009 8:33:24   
Njofra
E ma ljudi moji nisam tak mislila opet pa nisam frikuša već samo bila jako ljuta kak se mala ponudila da ih napravi a tako su nam se jele kokice i više nam nije ostala niti jedna vrećica u špajzi da napravimo nove.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 18
20.5.2009 8:34:25   
mama mery
ma cure vi ste super a njfra nemoj se brinuti naucice ima vremana ja sam se udala s 19 i znala sam jedva jaje ispecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a sad kuham sve bez problema

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 19
20.5.2009 8:37:00   
Njofra

Mozda ovaj post pomogne da je odes zagrliti i ispricati joj se sto si vikala bezveze.....vjerojatno je tuzna zbog toga....  

A to sam napravila odmah nakon 15-tak minuta. Nije prvi puta. Ali planem pogotovo kad imam PMS i kad se ne naspavam nekoliko noći zaredom i ...

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 20
20.5.2009 8:38:54   
ivanaa
daj njofra sta se osjecas sada ko frik'sta mislis da ja svog ne operem ko i ti svojeuser posted image oo da me vidis kad ja pocnem brojati,i prozore mi treba oprat sinuser posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 21
20.5.2009 8:40:53   
ZVRK
svo zlo otišlo sa tim kokicama.
moja ''kčer''sa pišonjom je samnom u kuhinji od jako ranih dana a sada će tek 4 godine
ali on to želi.
kod nas nije bilo ništa zagorenog nego prolivenog ali kao šta sam napisala-svo zlo otišlo sa time.

već sam jednom pisala da smo skupa radili paštu i poslije je on htio da poćisti i ja sam ga pustila iiiiiii nisi znao gdje ima više pašteuser posted image  na stolu ili poduuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 22
20.5.2009 8:48:49   
mariola
Nije fer svoje frustracije istresati nadjeci. Mogla si na muža user posted image user posted image user posted image user posted image
Šalim se. I ja mislim da je mala premala za kuhinju, a pogotovo kad se sama ponudila. Htjela je pomoć.
Ja do 25.-te godine nisam znala juhu skuhat ni veš mašinu upalit ali se ja toga ne sramim. Kad mi je trebalo naučila sam. S 11 nisam ništa radila po kući. Nisam ni razmažena, ni retardirana, nega sam normalna. Kad mi je trebalo znati kuhati i prati i spremati sve sam naučila i sad uživam u kuhanju i jako dobro kuham.

< Poruku je uredio mariola -- 20.5.2009 8:50:01 >

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 23
20.5.2009 9:14:24   
Krky
Moja djevojka neki dan navršila 15, ali ništa ne forsiram osim kad sama pokaže inicijativu, ali imam sreću da ne mora kuhat jer je svekrva u kući pa kad sam radila, nisam morala brinuti. Tu i tamo pokaže inicijativu a jedini je problem što sluša s pola uha, jer je uvjerenja da sve zna. Jednom htjela sama radit komplatni ručak: kupile pilence Gavellino...pročitale upute, sve joj objasnila. Sutradan me zove na posao i rida preko telefona:"Mama, sve sam upropastila, pile se raspada, unutra je krvavo, krumpir se nije skuhao, a mi smo gladni..." Napominjem da su i svekar i svekrva u donjem stanu, no nije htjela ni pomoć ni savjete, a ja joj pametna još savjetovala da peče na ventilaciju s kojom i sama ne radim...I što, rekla joj da niš nije propalo, da naruči pizzu, da ćemo od toga napravit neki ručak i nek se ne grize. Jadno pile je iskasapila, iščašila mu batak pa što...kokice (pop corn) i danas izgore...nije da je štedim, al nije mi to nešto oko čega bi radila probleme. Kak je naučila hodat, tak će naučit i kuhat...pa kaj ako se najede zagoreline, presoljenog, preslatkog i sl. Inače, više je sklona bit oko malih nego oko kuhinje, a kuhanje više zanima sinka, tako da mislim da ne bi ostali gladni. A MM zna istrest vrećicu Podravke, speć jaja, naručit nešto, otvorit konzervu ribica i ...dobro. Al zato dobijem šizitis kad mi prepričavaju događaje iz škole dok mi beban plače, MM nafrlji neku depresivu od muzike, a dvojac cendra i vješa se oko nogu...sve istovremeno!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 24
20.5.2009 9:16:19   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Njofra

Mozda ovaj post pomogne da je odes zagrliti i ispricati joj se sto si vikala bezveze.....vjerojatno je tuzna zbog toga....  

A to sam napravila odmah nakon 15-tak minuta. Nije prvi puta. Ali planem pogotovo kad imam PMS i kad se ne naspavam nekoliko noći zaredom i ...

Ja sam u PMS-u za ne prepoznat.....zovu me transformer a i cesto radim nocne user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!