Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 7.10.2010 12:30:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Onih što ima 10 komada u paketu za 44 kn? bilo je,mama moja kupila d pša će spremiti mu za Božić Super su
|
|
[Obrisani korisnik] 15.10.2010 22:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 15.10.2010 22:14:53
|
|
|
|
mlada mama
|
Vidjela sam da su u lidlu i grudnjaci za dojenje na sniženju,ali nemam pojma kakvi su
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 15.10.2010 22:15:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam kupila one puzle za 19 kn u jaski je bilo, vreće su mi koma, a od ostalog nije bilo ni štrampica ni majci kad sam bila ali bila sam u srijedu a akcija je od četvrtka.
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 15.10.2010 22:16:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam isto danas bila i jedino šta je od te robice na akciji(od jučer)ima tih vrćea za spavanje...a ovo je skoro sve prodano
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 15.10.2010 22:18:10
|
|
|
|
BUMBI
|
M.mama neznam ti za te grudnjake,ali odi pa pogledaj kao izgledaju ili kupi jedan da vidiš
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 15.10.2010 22:35:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Onih što ima 10 komada u paketu za 44 kn? bilo je,mama moja kupila d pša će spremiti mu za Božić Super su sad mi bas krivo sto ih nisam otisla kupiti pa kolike su???kakve su?
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.10.2010 12:35:38
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Onih što ima 10 komada u paketu za 44 kn? bilo je,mama moja kupila d pša će spremiti mu za Božić Super suuser posted image sad mi bas krivo sto ih nisam otisla kupiti user posted image pa kolike su???kakve su? Super su,D će se oduševiti kad ih bude vidio Ima ih različitih veličina,od 9 komada do 6o ja mislim
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.10.2010 13:22:45
|
|
|
|
joszde
|
ja sam sebi u muleru kupila grudnjak za dojenjesuper je 60 i nešto kuna .
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.10.2010 14:07:03
|
|
|
|
joszde
|
ima u kauflandu akcija violeta pelena ja gledala broj 4 ,76kom.+gratis posteljina za krevetac i ako je ta neka ženska tamo što ti reklamira te pelene još 9 dobiješ gratis cijena 99,99kn,nisam još nikako tu kod nas kupovala pelene pa neznam jesu te dobre i da li se isplati.
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 18.10.2010 12:25:00
|
|
|
|
BUMBI
|
U Plodinama omekšivač Ornel 9.89
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.10.2010 21:34:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Sutra u kozmu 40 % popusta na sve ženske parfeme Nadam se da ću stići dok se svi ne razgrabe
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.10.2010 21:37:47
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: joszde ima u kauflandu akcija violeta pelena ja gledala broj 4 ,76kom.+gratis posteljina za krevetac i ako je ta neka ženska tamo što ti reklamira te pelene još 9 dobiješ gratis cijena 99,99kn,nisam još nikako tu kod nas kupovala pelene pa neznam jesu te dobre i da li se isplati. Na sajmu mama i beba sam dobila nekoliko reklamnih uzoraka Violeta pelena i jako su dobre. Mi inače koristimo Pampers i zadovoljna sam sa njima ali ako se misliš kupiti Violetu mislim da ćeš biti zadovoljna. Bumbi ujutro trkaaaaa
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 19.10.2010 23:26:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: joszde ima u kauflandu akcija violeta pelena ja gledala broj 4 ,76kom.+gratis posteljina za krevetac i ako je ta neka ženska tamo što ti reklamira te pelene još 9 dobiješ gratis cijena 99,99kn,nisam još nikako tu kod nas kupovala pelene pa neznam jesu te dobre i da li se isplati. Na sajmu mama i beba sam dobila nekoliko reklamnih uzoraka Violeta pelena i jako su dobre. Mi inače koristimo Pampers i zadovoljna sam sa njima ali ako se misliš kupiti Violetu mislim da ćeš biti zadovoljna. Bumbi ujutro trkaaaaa potpisujem cubu i ja sam se iznenadila kako su mi se dobro poKazale, posebno me dizajn odusevio
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 20.10.2010 11:23:50
|
|
|
|
joszde
|
IZVORNA PORUKA: joszde ima u kauflandu akcija violeta pelena ja gledala broj 4 ,76kom.+gratis posteljina za krevetac i ako je ta neka ženska tamo što ti reklamira te pelene još 9 dobiješ gratis cijena 99,99kn,nisam još nikako tu kod nas kupovala pelene pa neznam jesu te dobre i da li se isplati. a da li se isplati to uzeti po toj cijeni
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 20.10.2010 11:53:29
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI U Plodinama omekšivač Ornel 9.89 ode sam vidila tvoj post i danas pazarila lipi mmmmmmmmmmmm žuti ornel fashion milano-koji obožavam-inače bih bila u kozma usput uz parfem uzela i omekšivač na neki kupon s popustom-ali bi me isto više doša... u kozma uzela s oliver -koristeći rođendanski popust-izaša me 35 kn....
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 27.10.2010 12:44:40
|
|
|
|
BUMBI
|
U MTČ-u akcija čarapica i hulahopkica(20 kn)
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 30.10.2010 22:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
U Intersparu Libero pelene 79 kn. Inače sam ih plaćala po 89.
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 30.10.2010 22:30:53
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Kejt U Intersparu Libero pelene 79 kn. Inače sam ih plaćala po 89. koji broj pelena?
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 30.10.2010 22:33:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve su po 79 kn. Ja kupujem 5, mislim da je 56 kom. unutra.
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 30.10.2010 22:38:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Sve su po 79 kn. Ja kupujem 5, mislim da je 56 kom. unutra. i mi 5 kupujemo... hvala na info
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 30.10.2010 22:39:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
joj lazem 6 sad kupujemo
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 31.10.2010 10:12:37
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Kejt U Intersparu Libero pelene 79 kn. Inače sam ih plaćala po 89. Ma daj,ja maloprije išla u billu kupila za 99 kn
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 31.10.2010 14:09:48
|
|
|
|
joszde
|
ima u tommiy u mandi centru pampers trojka 56kom 49,99kn
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!