Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 31.10.2010 14:16:43
|
|
|
|
Bebys
|
ovo cu da pratim treba mi sada pelena kada dodjem... ajme bumbi..pa ti si platila jos malo pa duplo...
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.11.2010 9:23:53
|
|
|
|
BUMBI
|
U Billi akcija:Do 31.12 za kupnju pampers pelena i maramica u vrijednosti 3oo kn na poklon autić guralica
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.11.2010 9:28:52
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI U MTČ-u akcija čarapica i hulahopkica(20 kn) gdje je mtč u zg
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.11.2010 9:34:14
|
|
|
|
patka
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 gdje je mtč u zg imas u bivsoj nami na vrbanima (nasuprot McDonaldsa)
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 4.11.2010 16:06:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
Hej curke, zna li ko ima li kakvih snizenja u Benetonnu?????
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.11.2010 9:05:05
|
|
|
|
BUMBI
|
U Lidlu kupila D piđamu(29 kn),rifle(55 kn) i paket od 3 majice(44 kn) Ima još svašta za djecu. Kupila sam i 2 ručnika u paketu za 44 kn
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.11.2010 20:38:15
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja ih dobivam,ali još ni jednom nisam iskoristila
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.11.2010 20:55:17
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: BUMBI U MTČ-u akcija čarapica i hulahopkica(20 kn) gdje je mtč u zg tockice to ti je najbolje otic u čakovec-za čuku vremena si tam po autoputu....pokraj tvornice ti je njihov ducan...meni kad se Kira rodila,ja sam sve tamo kupila i bila sam prezadovoljna...prekrasne stvari i odlicna kvaliteta i velik izbor.....
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 8.11.2010 21:27:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Zaboravila sam napisati da sm mu kupila i onako komplet dugače gaće i potkošulja dugih rukava(Može bitii piđama) za 39 kn,a neki dan vidjela samo gaće za 40
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 11.11.2010 10:10:51
|
|
|
|
sanjalica
|
te kupončiće možemo isprintati i tako iskoristiti ? ja nemam tu kozmo drogeriju, al' ako bih zapalila za Osijek..... zna li netko koja je cijena one didaktičke šalice za koju je tu i kupon ?
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 11.11.2010 11:25:56
|
|
|
|
maja
|
Kupovina Pampers pelena i Pampers vlažnih maramica u Konzumu donosi vam Fisher-Price poklone. Skupljajte račune i odaberite nagrade! Loyalty program traje do 31.01.2011. ili do isteka zaliha
< Poruku je uredio maja -- 11.11.2010 11:27:32 >
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 12.11.2010 9:59:38
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica te kupončiće možemo isprintati i tako iskoristiti ? ja nemam tu kozmo drogeriju, al' ako bih zapalila za Osijek..... zna li netko koja je cijena one didaktičke šalice za koju je tu i kupon ? da...isprintaš i koristiš...i to možeš više puta....a cijenu-ne znam...nisam išla u kozmo ovih dana -odem li-ćirnit ću....
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 12.11.2010 13:25:44
|
|
|
|
sanjalica
|
e puno hvala .....
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.11.2010 10:12:31
|
|
|
|
maja
|
U Neckermanu Božićni popust 20% na neke artikle
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.11.2010 10:32:38
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: DEA IZVORNA PORUKA: sanjalica te kupončiće možemo isprintati i tako iskoristiti ? ja nemam tu kozmo drogeriju, al' ako bih zapalila za Osijek..... zna li netko koja je cijena one didaktičke šalice za koju je tu i kupon ? da...isprintaš i koristiš...i to možeš više puta....a cijenu-ne znam...nisam išla u kozmo ovih dana -odem li-ćirnit ću.... si zicer? nekak mi to smrdi da se moze sam tak isprintati a di si to dobila?
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.11.2010 10:45:24
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: DEA IZVORNA PORUKA: sanjalica te kupončiće možemo isprintati i tako iskoristiti ? ja nemam tu kozmo drogeriju, al' ako bih zapalila za Osijek..... zna li netko koja je cijena one didaktičke šalice za koju je tu i kupon ? da...isprintaš i koristiš...i to možeš više puta....a cijenu-ne znam...nisam išla u kozmo ovih dana -odem li-ćirnit ću.... si zicer? nekak mi to smrdi da se moze sam tak isprintati a di si to dobila? jesam-već sam koristila te kupone... prijavila se na kozmo stranici na njihov bonus i sad mi mailom dođe kad su novi kuponi i to printam i trošim....
|
|
RE: Sniženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.11.2010 10:48:10
|
|
|
|
Točkica28
|
oho, super super
|
|
[Obrisani korisnik] 16.11.2010 11:12:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 16.11.2010 11:15:57
|
|
|
|
DEA
|
evo ti link sa stranice trendy bonusa http://www.kozmo.hr/trendy-bonus/ piše da kupone možeš i crno bile isprintat....
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.11.2010 11:22:54
|
|
|
|
sanjalica
|
ja isprintala, bila, šalicu radi koje sam i išla nisu ni imali i prijavila sam se na njihovim stranicama, pa ću dobivati i ja kupončiće
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.11.2010 17:41:22
|
|
|
|
DEA
|
a najčešće ne možeš nači to šta bude na kuponima... zato oni to i šalju -da se riješe biće kojih proizvoda... evo vam link za bonus trendy.......... http://www.kozmo.hr/wp-content/uploads/2010/09/trendy-bonus1.pdf
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.11.2010 17:50:31
|
|
|
|
DEA
|
i da...pročitah negdi da će u subotu od 16h u konzumu biti 50% popusta na igračkeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja 17.11.2010 17:58:53
|
|
|
|
ciba
|
ma da,radim u konzumu i nemam pojma a kaj na sve igracke ili,sad sam na BO tak da necu moc pitat kod sebe...
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!