Krky -> RE: Kako ste se odlučili za vaše vjenčanje? (22.2.2010 12:37:34)
|
Jednostavno! Već par mjeseci nakon upoznavanja smo shvatili da smo mi "mi" za vječnost i razgovarali o vremenu kad "jednog dana" pozavršimo faksove, vratimo se iz vojske, pa onda..."Onda" je ispalo za 3 mjeseca, šokirali smo roditelje koji se nisu ni poznavali, moji bili u CH, mislim da mi je tata vidio budućeg mužića jednom ili dvaput do vjenčanja. Kako nitko od nas nije radio, a nismo htjeli "žicati" roditelje vjenčano prstenje je kupljeno za 50 dem-a (MM prodao neku divovsku biljku koje je njegov tata uzgajao i dio od toga je dobio i kupio prstenje). Bili su toliko tanki da je mog svekra bilo sram i pitao što nismo posudili od njih. Nakon što smo već dogovorili datum i sve oko vjenčanja sjetio se da me nije zaprosio, pa je to ipak učinio i kleknuo usred dnevnog boravka par dana prije vjenčanja. Noć prije vjenčanja zapao snijeg od pola metra, neki gosti nisu stigli, MM htio reći "NE" kako bi se sve ponovilo kako treba, mrmljao sebi u bradu da sve to sanja, ni danas se ne miri s "našim najljepšim danom", sve kasnilo, u prostoriji DVD-a koju smo si mogli priuštiti, većina je gostiju plesala da se ne bi smrznuli, jer je bilo užasno hladno, a neka jadna pećica nije radila i nitko nije računao da bi polovicom 11 mj zapao toliki snijeg, njegovi se uvrijedili i ljutili još neko vrijeme pa smo u kratkom roku od njih selili u stan mojih...hej ovo sliči meksičkoj sapunici (samo što smo mi prava djeca svojih roditelja i nismo ni bogati ni siromašni). Ali ono što smo obećali, shvatili smo ozbiljno: 11 mjeseci poznanstva i "hodanja" prije braka i 16,5 u braku mi sasvim lijepo izgleda.
|
|
|
|