bubaMaja -> RE: Kako ste se odlučili za vaše vjenčanje? (16.5.2011 12:45:51)
|
Moj muž i ja smo ljubav na prvi pogled. Kad sam ga upoznala bila sam u jednoj kratkoj vezi, ali on me toliko oborio s nogu da sam umjesto van s tadašnjim dečkom skrenula na semaforu prema stanu od muža i pozvonila mu na vrata sva sređena i slickana za subotnji izlazak (jer smo se upoznali kad sam ja bila s treninga, on bolestan s posla - izgledali ko dva zombija ))) ja došla pozvonila mu na vrata i stala - nikad se nisam tako ponašala niti išta slično učinila.. on me uhvatio za ruku, uveo, poljubio, i tu večer zaprosio (hahah a nismo se ni seksali tad još)- skinuo je prsten kojeg je nosio na svojoj ruci i stavio na moj i bio je kao saliven!! rekla sam DA i za tri dana smo objavili zaruke, počeli živjeti skupa, upoznali starce, mislim živi smijeh je bio, nitko nam nije vjerovao, ali mi smo sve znali odmah.. negdje usred planiranja vjenčanja i renoviranja stana sam ostala trudna - bebu smo si napravili iz prve ))) tako da smo se ženili prošle godine 28.8.2010. - imali smo predivno vjenčanje na Velom vrhu (mala kapelica u koju stanu 4 čovjeka) - svećenik je zaboravio pola mise, svirali su nam makedonski Romi, a poslije smo imali feštu u Palachu - rock klubu, nije bilo stolova i sjedenja samo švedski stol, finger food i brdo cuge. tamo smo si puštali muziku na liniju i bilo nam je ludo i nezaboravno... svi su bi9li presretni, a njegova familija koja je prilično tradicionalna bili su oduševljeni!! uglavnom kako je počelo ludo, tako je i sad- nikada nisam požalila svoju odluku, a naša Zvjezdica nam je sve to potvrdila svojim dolaskom 6.2.2011. ma mogla bih o svom vjenčanju unedogled koliko mi je bilo genijalno, a ništa kako smo mi planirali ))))))))))))))))))
|
|
|
|