novamama -> RE: Koga bi željeli upoznati sa raje? (28.5.2009 9:34:31)
|
da skratim, osim što bih naravno svih voljela upoznati, zaista, ipak ima par forumašica koje se mi ostavila traga, koje pamtim pa da imaju nick i od metra i da svaki dan mijenjaju avatare[sm=smiley36.gif] dominik - definitivno upečatljiva, britka na jeziku, što na umu to na drumu! to volim jer onda znam da takve osobe vole i primiti kritiku na svoj račun i zafrkavati se na svoj račun i tako....da dobijem na lotu kupila bih joj stan[sm=smiley1.gif]...baj d vej domi, još ćemo se mi čuti oko tvog komentara za mene[sm=smiley36.gif] FJ - bez obzira na opaku frizuru, u duši je pravo janje[sm=smiley1.gif] (meni si se mislila sakrit, ha?) njanja - skoro smo se upoznale, nije uspjelo, ali ostaje za realizirati....inače, vrlo prizemljena cura[sm=smiley1.gif] mirna - baš imam filing da je avatar dobro opisuje...nekako mi se sve čini na svom mjestu kod nje[sm=smiley1.gif] FIONA - tiha voda brege dere..malo mi je trebalo da je ulovim, ali kad sam je skužila sa zanimanjem pročitam svaki njezin post[sm=smiley1.gif] a tu su i moje zadranke i šibenčanke, voljela bi ih upoznati što se tikice tiče, ona je obilježila i moj početak na rr (da se razumijemo, svibanj 2008.![sm=smiley1.gif]), ali mislim da smo preslične/prerazličite tako da se bolje ne upoznavamo, vjerojatno bi se počupale[sm=smiley36.gif]inače cijenim njezino mišljenje i njezinu borbu.... žao mi je ako sam nekoga zaboravila[sm=smiley19.gif] i zaista bih vas svih voljela upoznati[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|