|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: spirala ili pilule
3.6.2009 13:06:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dominik

koliko novaca?

đaba user posted image  imam dr. u SLO pa je islo preko osiguranja... inace mislim da je cijena oko 70 EUR. (nije puno za 5 god. mira...)

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 76
3.6.2009 13:10:55   
sanjarica
IZVORNA PORUKA: metulj333

IZVORNA PORUKA: dominik

koliko novaca?

đaba user posted image  imam dr. u SLO pa je islo preko osiguranja... inace mislim da je cijena oko 70 EUR. (nije puno za 5 god. mira...)
i meni je dr preporucio istu,al meni rekao da sacekam mengu ,pa nalaze odradim pa tek onda.reci mi jesi li ti radila kakve nalaze ,krv,papatest i to,i jesil cekala nakon poroda mengu??jesi li se sta udebljala od spirale??je li i ti dojis??

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 77
3.6.2009 13:15:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sanjarica

i meni je dr preporucio istu,al meni rekao da sacekam mengu ,pa nalaze odradim pa tek onda.reci mi jesi li ti radila kakve nalaze ,krv,papatest i to,i jesil cekala nakon poroda mengu??jesi li se sta udebljala od spirale??je li i ti dojis??

meni je to G stavila odmah na prvom pregledu to je 6 tj. poslije poroda - prije toga sam samo ono klasika krvarila, nisam jos imala mengu. papa test mi je napravila prosle godine a nije mi radila nikakve druge testove... navodno se od toga ne debljas, nije kao pilule.
i da - dojim user posted image

(Odgovor članu sanjarica)
  Neposredna veza do poruke: 78
3.6.2009 13:16:20   
FIONA
cure jel ima koja iskustva sa ovom hormonskom spiralom user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak to funkcionira....znam za klasićnu ali ovo mi je čudo???user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 79
3.6.2009 13:21:58   
Duve
spirala...stavljanje...jel boli?

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 80
3.6.2009 14:53:38   
Dajana
stavljenje spirale boli otprilike kao i svaki najobičniji predmet.
Metulj333, zanima me da li sa tom spiralom imaš normalnu menstruaciju tj. da li ti je krvarenje normalno. Naime čitala sam na forumima da neke žene imaju samo par kapi, a neke ni to. Malo me je toga strah. Kako je to kod tebe????

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 81
3.6.2009 17:53:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dajana

Metulj333, zanima me da li sa tom spiralom imaš normalnu menstruaciju tj. da li ti je krvarenje normalno. Naime čitala sam na forumima da neke žene imaju samo par kapi, a neke ni to. Malo me je toga strah. Kako je to kod tebe????

navodno traja par mjeseci da se ciklus sredi a krvarenje je puno manje nego kod obicne menge (sto je za mene samo veliki + user posted image )
ja sam sada tek 5 mj. nakon poroda pa jos dojim i mislim da prava menga jos nije dosla...

zasad mi se sviđa, jedino mi je onaj 1.mj bio naporan jer sam pomalo krvarila cijelo vrijeme i bacali su me hormoni (pristi i to) a sad je to prestalo tako da mi je super. a navodno imaju neke zene probleme sa Mirenom i ne prihvacaju je dobro pa se nadam da nisam u toj grupi user posted image

(Odgovor članu Dajana)
  Neposredna veza do poruke: 82
3.6.2009 18:52:58   
Lady3
Ja sam pila tablete prije klinaca,bile su mi odlične,menga nije bila više tako obilna i bolna..nisam imala nikakve nuuspojave..Dobivala sam ih na recept nakon pretraga i kad prestanem dojiti vraćam se opet k njima ako budem mogla i ako ih nisu povukli..user posted image  

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
3.6.2009 20:56:11   
inna
tablete nesmijem jer mi se zgrušnjava krv, unutra nesmijem ništa gurati jer sam sklona candidi tak da smo mi na prezićima. Nekad se zezamo da smo ko balavci user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 84
3.6.2009 21:46:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: inna

tabunutra nesmijem ništa gurati jer sam sklona candidi

i ja sam sklona candidi pa je sada bolje i to...

(Odgovor članu inna)
  Neposredna veza do poruke: 85
4.6.2009 9:16:03   
inna
baš ću pitati ginića kad se odlučim napokon na pregled user posted image user posted image .
Malo su mi već dosadili ti prezići, taman se ufuramo i onda...čekaj dok ga stavim...jeb... ti ne mogu ga otvoriti...joooj...naopako sam...evo draga, sad ću...user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
11.7.2009 11:40:40   
mama mery
ja se planiram "skinuti" s tableta tj. jasmin i stavit spiralu
u 8mj idem gin. pa cu vidjeti za to jer mi prosli put nije dala a sad nje nema pa je mijenja neki doktor

imam osjecaj da se od tableta debljam i zato nemogu smrsati a i spirala mi je prakticinije nemoram svaki dam misliti jesam li popila tab, ili ne

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 87
11.7.2009 11:56:53   
joszde
da sam ja imala doktoricu kak spada nebi mi se to desilo moj savjet nemoj piti tablete mene onda nije imao tko savjetovati danas ti vade krv i daju razne tablete i pokušavaju otkriti koje ti odgovaraju da ne dođe no nekih nus pojava,ali kod mene to nije bilo tako niti mi je imao tko dati savjet,prvo sam par mjeseci pila obične stediril tablete i stalno me je glava bolila to je bilo za poluditi ,onda kada sam mu to rekla onda mi je kao fol dao isto te ali sa manje hormona stediril M,od njih sam se u mjesec dana udebljala 8kg,ali ni na kraj pameti mi nije bilo da mi je to od toga nego sam mislila eto bila malo doma nisam se baš nešto kretala pa se nakupilo ,kada sam došla u zagreb otišla kod jednog privatnika on mi je odmah rekao kako vidi da to nije moja kilaža a u među vremenu sam se samo debljala,kada sam mu rekla gdje sam bila i kod koga i tko mi je dao te tablete samo mi je rekao pa kud baš kod njega on je stari kreten nema pojma o svom poslu on vas je uništio i htio mi je dati neke kao nove koje su tek došle i rekao mi je da jedna moja tableta ima hormona koliko cijela ta kutija pa neka si samo mislim koliko sam se uništila u samo godinu dana evo sada je prošlo već jedno 7god,kako ne pijem ništa udebljala se 40kg,i muku mučim,samo da ti kažem da nikada nisam imala problema sa kilažom niti sam ikada pazila što ću jesti jela sam za troje ljudi šta da ti kažem kada se samo jedan kruh kupovao za mene ,a sada nesmijem ni pogledati ,eto to ti je moja priča bolje se posavjetuj i to dobro.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 88
11.7.2009 12:03:01   
mama mery
ja jasmin pijem vec 1god. nisam imala nikakvih problema osim debljine pretostavljam da je od njih jer sam poslije lorene kad sam ju rodila smrsala 4kg za 10 dana uz pomoc kaktus dijete ali sad mi ona ne pomaze isla sam un ali sam dobila alergije i poslje se vrtoglavo brzo vratilo

malo sam citala vidim neke su cure inekcije dobivale i nesta sa M... pogledat cu pa cu vidjeti s doktorom o tome sta misli

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 89
11.7.2009 12:04:32   
mama mery
e nasla Mirena neznam sto je to tocno aili pitat cu na pregledu

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 90
11.7.2009 12:05:09   
joszde
uglavnom se savjetuj sretno kakva je to kaktus dijeta snjom se još nisam upoznala pa pomagaj sretnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 91
11.7.2009 12:06:19   
mama mery
od enciana super mi je bila pijes je poslje jela 1-2 tab dnevno a sastojak jedini i glavni je kaktususer posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 92
11.7.2009 12:07:32   
joszde
jel mogu to uzeti u apoteci ili gdje i koja je cijena

Neposredna veza do poruke: 93
11.7.2009 12:09:50   
mama mery
u apoteci sam ja uzmala oko 40kn je bila tada nije ni sad skuplja kutije ti traje 10dana ako pijes po dvije dnevno ja sam toliko pila i imala jako dobre rezultate
tj imas 20 tab i kutiji

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 94
11.7.2009 12:11:27   
joszde
znači piješ poslije jela a jel se smije 3 piti dnevno jel ima kakva prehrana uz to jel nešto nesmiješ

Neposredna veza do poruke: 95
11.7.2009 12:14:27   
mama mery
smijes tri dnevnu
ubti se pije jedna poslje svakog veceg jela dorucak , rucak, vecera.
jelovnik ti je normalan sto i uvjek jedes ja nisam nist pazila osim da nejedem poslje 5-6sati

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 96
11.7.2009 12:17:33   
joszde
daj još samo da te pitam tražim encijan-kaktus dijetu i to je to neću te više gnjaviti nadam se da će mi pomoći i planiram od idućeg tjedna krenuti u teretanu ako uspijem naći neku dobru izgleda da smo nas dvije same nigdje nikoga user posted image

Neposredna veza do poruke: 97
11.7.2009 12:19:43   
mama mery
da samo trazi kakus dijetu nismo same ivanaa se tu mota malouser posted image

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 98
11.7.2009 12:20:05   
mama mery
javi rezltateuser posted image

Neposredna veza do poruke: 99
11.7.2009 12:20:41   
mama mery
jav rezultateuser posted image

Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!