|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: spirala ili pilule
8.6.2010 22:54:54   
dominik
Karakteristike spirale NOVA T380
Korišćenje tampona
Neposredno nakon ugrađivanja spirale, upotreba tampona se
ne savetuje. Kasnija upotreba tampona je bezbedna uz posebnu
opreznost kod uklanjanja tampona jer postoji mogućnost da se polietilenski
končići slepe uz tampon. Upotreba tampona se savetuje samo
u toku menstruacije

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 126
8.6.2010 22:56:44   
dominik
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: dominik

...a kaj onda mi muza po pisi skaklja taj konac?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato je brzi u zadnje vrijeme...al sad si me bacila u razmisljanje...ako je to tak i sad recimo da mi mm ima piercing na pisi kak bi to zgledalo, mislim ne bi li trebali upozoravati na takve stvariuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 127
8.6.2010 22:59:36   
leilany

IZVORNA PORUKA: leilany

...a kaj onda mi muza po pisi skaklja taj konac?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato je brzi u zadnje vrijeme...al sad si me bacila u razmisljanje...ako je to tak i sad recimo da mi mm ima piercing na pisi kak bi to zgledalo, mislim ne bi li trebali upozoravati na takve stvariuser posted image

a uz sve to navedeno,zamisli jos da i ti imas piercing na svojoj "miciki"user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 128
8.6.2010 23:13:35   
Wukovarka
Baš sam se lijepo nasmijala s postovima.

Naime, nakon poroda planiram staviti spiralu, pa se malo raspitujem.

Tablete nikako, od svih sam se debljala, a o dlakavosti da ne pričam

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 129
17.6.2010 21:02:47   
Sagem
evo i ja stavila spiralu pred dva dana. Sve ok. Ni malo me nije boljelo, nema grčeva...baš sve ok. Na kontrolu za mj dana. user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 130
5.7.2010 21:38:16   
Gogule
ja sam prije uvijek bila na tabletama i kad smo se iza vjenčanja odlučili za bebu prestala piti i ubrzo bila trudna, poslije Roka opet ista priča, no kako sam sigurna da više neću imati djece, ginek. mi je preporučila Mirenu koja košta no kad izračunaš koliko svaki mjesec daš za tablete jeftinija je. Super mi je jer sam 5 godina mirna, stavljena mi je na prvom pregledu iza 6 tjedana nakon poroda i prvih mjesec dana na šta sam bila upozorena bilo je krvarenje ono bezvezno. No sad je više nemam a to mi je super. Da se razumijemo to nije štetno. Platila sam ju 700kn, inače je oko 1000 -1500 no dr. mi je napravila usluga (donijela sam joj 2 boce vinauser posted image  jer mi je bila ok u vođenju trudnoća)pa mi je stavila kao da moram zbog obilnog krvarenja koristiti mirenu i onda imaš pravo preko HZZOa.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 131
5.7.2010 23:21:44   
njanja
ja cu uskoro do ha da ga pitam opet za spiralu jer smo se mm i ja dogovorili 2. Dijete tek kad jan bude imao 5-6-7 godina pa mi je malo glupo sljedecih minimalno 3 godine opet uzimati tablete....nekako dok sam bila mladja mi nije smetalo, sad mi nisu lose, ali nekako ne vidim poantu u tako dugorocnom uzimanju., onda bolje spirala...
I sta kzes koliko kosta.
Mene pilule dodju 60 kn mjesecno, eto ti vec 700 kn za 12 mjeseci....

Ako se odlucim na kraju za to i dr pristane (rekao je da ajmo prvo probati sa flasterima pa sam bila nezadovoljna i prebacila se na cilest), onda cu vas malo sagem i gogule muciti s pitanjima oko mirene :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 132
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!