|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
7.9.2009 19:34:36   
lueman
e znate kaj...jesam ludauser posted image i danas sam se toliko tome nasmijala...ali ječeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš tak.kao što rekoh kad sam došla sve je bilo tip-topuser posted image user posted image a za kilažu bi mogla barem jednom tjednouser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 626
7.9.2009 19:39:19   
FIONA
viš viš...nije to ni loše...ja kokoš sjedam u auto i vozam se umjesto da prošećem...user posted image ...samo da znaš da te zamisljam i rikavam od smjeha...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 627
7.9.2009 19:41:27   
lueman
e daj zamisli..nedjelja popodne kokoši hodaju po selu, i gradski ko9mad pići sa štiklicama i sunčanim očalama kraj nogometno stadiona(livade) 8.žnj lige jugozapaduser posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 628
7.9.2009 19:41:48   
Ruža
IZVORNA PORUKA: lueman

e znate kaj...jesam ludauser posted image i danas sam se toliko tome nasmijala...ali ječeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš tak.kao što rekoh kad sam došla sve je bilo tip-topuser posted image user posted image a za kilažu bi mogla barem jednom tjednouser posted image

Drugi puta društvo naruči.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 629
7.9.2009 19:43:24   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aaahahhahaha...ludačo...ja bi ga zaobišla...kakve sam sreče vjerojatno bi mi na tom potezu pukla peta...ali opet to sam ja...vječiti pehist!!!
aahhahahaha...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 630
7.9.2009 19:45:31   
lueman
pa kaj ti jeeeee?????pa ovak su se svi okrenuli za menomuser posted image user posted image user posted image a već odavno samo express lonac fućka za menomuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 631
7.9.2009 19:47:56   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aaaahhahhhahahha.....vidiš i to nije loše...ja nemam ekspres lonac...ali svi fučkaju...posbno kad mi krepa auto na semaforu...i muško i žensko...a jesi me nasmijala do suza stara moja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 632
7.9.2009 23:23:54   
Candy
Lueman user posted image user posted image user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 633
8.9.2009 18:00:28   
ejmama
Ljuta sam na RR. Prije skoro mjesec i pol sam poslalu svoju porođajnu priču i još je nisu objavili.user posted image user posted image Neda mi se opet pisati i otvarati novi post.

H 07 E 09

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 634
8.9.2009 18:03:42   
Ninaa
Pa napiši pod forum trudnoća rodili smo ili kak već jesi tam napisala ili baš tamo di su članci? ja sam je već tražila par puta i nemauser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 635
8.9.2009 18:07:23   
ejmama
Poslala sam Renati na mail da stavi pod članke. A neda mi se opet prepisivati, ali izgleda da ću morati, ali kad ulovim vremena.

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 636
11.9.2009 22:48:00   
mama mery
jako sam tuzna mm me razocarao user posted image
veceras nezelim lezati kraj njega

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 637
11.9.2009 22:49:18   
Zvonki
Mama mery, žao mi je. Nadam se da nije nešto ozbiljno? user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 638
11.9.2009 22:50:57   
ninishka
zao mi jeuser posted image user posted image user posted image
pa nije valjda tak jako te razocarao?!

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 639
11.9.2009 22:52:46   
Zvonki
Dođi ti k meni. Ja sam sama noćas. Ali s obzirom da smrdim po salami Poli, mogla bi se brzo zaželjeti muža user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 11.9.2009 22:53:00 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 640
11.9.2009 22:56:47   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mama mery

jako sam tuzna mm me razocarao user posted image
veceras nezelim lezati kraj njega

draga vjerujem da ti je tako sada...i mene nekad čopi ...ali onda se zamisli...kaj bi da ga nema više...kaj bi anđeli rekli kad tata ne bi bio uz vas...ljute nas, živciraju...nekada toliko da bi da ih nema...tako je njima sa nama isto...to je život nažalost...nisi zabadava prisegnula u dobru  i u zlu!

glavu gore a sutra bu več bolje...user posted image

Neposredna veza do poruke: 641
11.9.2009 22:57:07   
mama mery
zbog sitnice
usao nam mis u dnevni ( ja ih se strasno bojim) i pozovem susjeda da doše s mackom koja izvrsno hvata miseve  uglavnom da skratim nene mm kaka je susjed otisao pocme kritizirati da je mis usao sti je kuca neuredna a uopce nije bilo je igracki razbacanih i stol na kojem su bili papiri od cokolade nisam ih bacila jer sam djecu isla uspavati...i gurne mi rukom dlano glavu kao da sam neka kravauser posted image user posted image user posted image user posted image
neznam sta mu je bilo ali me to jako povrijedilo ja sam otisla u sobu on se odmah dosao ispricati alki sam mu rekla da mu to nikad necu oprostit sto i necu
na tome smo i zavrsili...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 642
11.9.2009 23:00:21   
CallamityJane
zao mi je mama mery iskreno zbog togauser posted image
ali ostani pri svome da mu to neces oprostiti, neka shvati sta je ucinio pa da nikada vise ne ponovi

Neposredna veza do poruke: 643
11.9.2009 23:00:36   
Anoniman
nije lijepo od njega u svakom slučaju! user posted image

Neposredna veza do poruke: 644
11.9.2009 23:01:19   
FIONA
uuuffffff....ovo je ipak ozbiljnije....ovo morate ozbiljno riješiti razgovorom...ne guraj pod tepih i nakon par dana durenja da popustiš...Nadam se da klinci nisu vidli...ti se smiri i naravno da nemoj da spava u istoj sobi...po meni sve dok se ne riješi razgovorom...

drž se komad...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 645
11.9.2009 23:02:01   
Zvonki
Vjerujem da te taj postupak jako iznenadio i povrijedio. Pogotovo ako se tako nešto nije nikada dogodilo. Ali, pokušaj gledati pozitivnu stranu - ispričao se. To je njima vjeruj jako teško. Pokositi muški ponos i ispričati se. Svi imamo loših dana i postupimo kako ne želimo, ta samo smo ljudi...

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 646
11.9.2009 23:05:59   
ninishka
ajoj....user posted image user posted image user posted image nadam se da cete to rijesiti...

tak je mene mm jucer naljutio...rekao je da dnevna izgleda ko svinjac a nije bila...i onda ja sve spremin i on dode s posla i razbaca svoje stvari sve po sud...al me cuo...i danas popodne sam mu rekla..i velim mu da spreme jer bu opet svinjac ali nista...bome necu ni je spremat za njim!!!velik je i moze spremat za sobom!!

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 647
11.9.2009 23:06:14   
mama mery
nikad mi nista slicno nije napravo zato me i je jako povrijedilo
mozda mu jednom oprosti ali zaboraviti nikad necu jer me jako boli ne glava vec  srce

vec sat vremena sjedim i placem boji se da ce postai kao svoj tata jer on je tukao pokojnu svekrvuuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 648
11.9.2009 23:08:37   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mama mery

nikad mi nista slicno nije napravo zato me i je jako povrijedilo
mozda mu jednom oprosti ali zaboraviti nikad necu jer me jako boli ne glava vec  srce

vec sat vremena sjedim i placem boji se da ce postai kao svoj tata jer on je tukao pokojnu svekrvuuser posted image

to mu reci...baš tako kao tu sada!!!

Neposredna veza do poruke: 649
11.9.2009 23:09:37   
ninishka
ja samo cekam kad moj pokusa nekaj takvog jer i svekar zna udarit svekrvu...dozivjela sam to i ja toga covjeka ne mogu smisliti i djete ne pustam blizu njega osim ako sam ja pored...ako ce i pokusati bit ce mu zadnje, to sam mu rekla...i samo cu mu bacit pod nos da je isti tata i to ce ga ubiti jer zna kakav mu je tata i znam da on ne zeli biti takav bas kao ni tm...
znam da ti je tesko...i meni bi bilo...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!