|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
11.9.2009 23:12:39   
CallamityJane
ne daj se draga, i kao sto Fiona rece ne guraj to pod tepih to se mora na cistac izvesti, jednom za svagda! Budi jaka i privedi to kraju i ne zaboravljaj, mora da shvati posljedice ucinjenog.user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 651
11.9.2009 23:15:07   
mama mery
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: mama mery

nikad mi nista slicno nije napravo zato me i je jako povrijedilo
mozda mu jednom oprosti ali zaboraviti nikad necu jer me jako boli ne glava vec  srce

vec sat vremena sjedim i placem boji se da ce postai kao svoj tata jer on je tukao pokojnu svekrvuuser posted image

to mu reci...baš tako kao tu sada!!!

jesam mu rekla da je isti svoj tata i da se sjeti sta je njegova mama prozivljavala jer ja to trpit necu
malo se zamislio i okrenio se i izasao iz sobe jer sam mu rekla da izade

jer on je vidio kad mu je tata tukao mamu pa ga je jednom izlupao utjerao ga u ormar i tukao ga
i uvjek govori da on to nebi mogao napraviti

a ja se opte bojim da nije nasljedio dozu te agresivnostiuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 652
11.9.2009 23:19:43   
Zvonki
Mama mery, ako do sada nije pokazao znakove agresive, mislim da ni neće. Mislim da je ovo bio samo znak slabosti i osim trenutne povrijeđenosti nema većeg značaja.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 653
11.9.2009 23:22:54   
CallamityJane
a sta on tu ima da bude povrijedjen?
I odakle njemu pravo ma bilo kome da spusti ruku na svoju suprugu, ma na bilo koje bice slabije od sebe?Bas se pitam kako bi je spustio da je kakav frajer gromada tu bio umjesto nje kako bi ga gurnuo? pokupio bi se isto mis, ma djubrad muska ja poludim na ovo

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 654
11.9.2009 23:25:20   
mama mery
sad sam bila u dnevnom kod njega i jako  je zao i ispricava se sto puta zove ma da dođem kod njega ali mislim da trbam jos malo biti sama jer su povreijeđeni moji osjecaji

a vama drage moje hvala oduser posted image user posted image user posted image samo jedna rijec podrske dobro đode a ovdje ih dobijem jako punouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 655
11.9.2009 23:29:30   
CallamityJane
Treba da se ispricava do kraja zivota!
A ti fino sada i ne daj na sebe draga, mene dusa zaboli na ovakvo nesto.Trpis sve i svasta i po cijele dane se lomis da sve bude po ps-u i on tako.
Sada se smiri i malo misli poslozi sebi u glavi i ako ce ti lakse biti da spavas sama, spavaj.... i to ce ga jos vise dozvati svijesti.

Neposredna veza do poruke: 656
11.9.2009 23:32:02   
Zvonki

[/image] samo jedna rijec podrske dobro đode a ovdje ih dobijem jako punouser posted image user posted image user posted image

I Ružinu tavu gratis user posted image user posted image user posted image Ohladite se i bit će bolje.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 657
11.9.2009 23:40:55   
mama mery
IZVORNA PORUKA: Zvonki

[/image] samo jedna rijec podrske dobro đode a ovdje ih dobijem jako punouser posted image user posted image user posted image

I Ružinu tavu gratis user posted image user posted image user posted image Ohladite se i bit će bolje.

user posted image user posted image kako sam tavu mogla zaboraviti e da mi je bila pri ruki
vidjet cemo ujutro na kavi sad spavam sama mm-a cujem da ronda vjerovatno trazi misa

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 658
11.9.2009 23:42:21   
mama mery
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Treba da se ispricava do kraja zivota!
A ti fino sada i ne daj na sebe draga, mene dusa zaboli na ovakvo nesto.Trpis sve i svasta i po cijele dane se lomis da sve bude po ps-u i on tako.
Sada se smiri i malo misli poslozi sebi u glavi i ako ce ti lakse biti da spavas sama, spavaj.... i to ce ga jos vise dozvati svijesti.

tako ce i biti vecaras sama ali sam jos jako ljuta na njega i nemogu vjerovati da mi je ovo napraviouser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 659
11.9.2009 23:43:56   
Zvonki

cujem da ronda vjerovatno trazi misa

Ako je tako agresivan kao što veliš, jadan miš. Bolje bi mu bilo da ga je pojela ona mačka s početka priče user posted image user posted image user posted image P.S.Sorry kaj se tako šalim ali to je da te još malo oraspoložim. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 660
11.9.2009 23:46:05   
CallamityJane
i treba da budes ljuta, ne daj boze pa da se naviknes na to!
Uh zvocala bih ja njemu svaki put kada bi vidjela da krene tako.
A zapamti draga ne daj da ti unisti samopouzdanje inace si gotova, neka ne misli da je on bogom dan i da moze kako mu se prohtje.Sutra kada ustanete fino uz kafu blagim tonom pitaj ga pa zasto to ucini, i da li je svjestan sta je ucinio i koliko je tebe to povrijedilo. I tako sve fino. Na med se vise muha uhvati nego na pelin ! i drzi se user posted image

Neposredna veza do poruke: 661
11.9.2009 23:49:26   
Zvonki
Opasna ova callanhoe. user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Boooooooooooooommm!!

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 662
11.9.2009 23:54:39   
CallamityJane
kako opasna?zar ne vidis da sam ja mali andjelak user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 663
11.9.2009 23:57:26   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: callanhoe

kako opasna?zar ne vidis da sam ja mali andjelak user posted image user posted image

Da.....Kad spojim ovo večeras s onim od neki dan kad si ispričala kako si trgala glave sestrinim bebama...Zaključujem da...Mene tebe strah...user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 664
11.9.2009 23:59:41   
Vjeverica ST
čekaj....udario te, ako sam dobro shvatila, jer je bilo neuredno? a što, on je gosp. Uredni? uh, uh...dobro je rekla Callanhoe, ujutro ga izribaj dobro, da ne zaboravi...neka doživi poniženje koje si tad osjetila, i često mu to spomeni kad te naljuti....grozno! joooj, moj muž mi je tek nedavno priznao da mu je otac nekoliko puta udario svekrvu...i bila sam ljuta jer mi to nikad prije (u 7 god) nije spomenuo...pitam se kako žena može trpit takvu sramotu, ponovno dignut glavu, kao da ništa nije bilo, dapače, nastavit činit dobro toj osobi........? i moj otac je samo jednom udario mamu, i to sam zauvijek zapamtila, kako mi je pao u očima.......nešto ga je bila strašno naljutila..... Čitala sam negdje da je u psihologiji- muško/ženskoj - ženi najveći strah da ju muž ne istuče, a muškarcu da mu se žena ne naruga!
žene, cijenimo se...nisam baš neka pretjerana feministica, mislim da neke i prelaze granicu zdravog razuma, ali ovaj mačo stav- koji udarac "da ju spusti na zemlju" nikad nisam podržavala.....tto jednostravno nije humano, civilizirano...kukavičluk!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 665
12.9.2009 0:00:29   
mama mery
zvonki neljutim se godi mi mlao smijeha

idem sad spavati klince se vrte malo pa da vidim sta njima treba
laku noc moje drage meni ce ovo biti duga noc 
a misu jako jako kratka i bolnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 666
12.9.2009 0:02:02   
CallamityJane
zaista nemas razloga za takvo user posted image user posted image   ovo je za zvonki

a ti mama mery samo smireno i sa vjerom u sebe, ok user posted image
sutra u nove radne pobjede user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 12.9.2009 0:04:24 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 667
   [Obrisani korisnik]
12.9.2009 5:41:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 668
12.9.2009 19:21:16   
lavica81
ljuta sam jer cijeli dan čekam juser posted image og  majstora za mašinu koji se dosad još nije pojavio. ok, jučer je rekao da ne može točno reći kad će doć jer ima nekog drugog posla, ali je rekao da će sigurno doći  a još ga nema.

ma vjerojatno niti neće doći večeras. a sutra je nedjelja i opet ništa. znači tek u ponedjeljak, a ja naravno radim kao i mm.

ma ovo mi fakat ide na nerve. ako ne možeš doći lijepo reci a ne da cijeli dan čekam doma ko kreten i ne mogu se nigdje mrdnutuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 669
12.9.2009 19:33:27   
buduća mamica
Smijem li se žaliti na svog mačića? nosila sam mačakama večeru i dok sam sipavala u zdjelice (imam ih 4 inače) moj mezimac mi se okačio na prst i ostao tako visjeti....samo su mi suze navrle na oči, isplakala sam se ko kišna godina a što je najgore uopće se ne vidi ranica.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 670
12.9.2009 19:40:45   
Najki
kad smo kod agresive....
ja imam psa. ako netko digne glas na mene ili pokuša dignut ruku,
ona se odmah aktivira i laje.

nakon toga je mir.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 671
12.9.2009 19:41:16   
CallamityJane
hormoni,hormoni user posted image
meni je cijelu trudnocu sve smijesno bilo i sta treba i sta ne treba

Neposredna veza do poruke: 672
12.9.2009 19:43:59   
buduća mamica
a mene sve rasplače 

Neposredna veza do poruke: 673
12.9.2009 19:46:09   
CallamityJane
pokusaj se razvedriti, nemas razloga za tugu user posted image

Neposredna veza do poruke: 674
12.9.2009 19:48:03   
Najki
pusti si neku muziku koju voliš.
meni uvijek pomogne.

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za deckica
pisonjica

:)

Filip (75%)

Viktor (25%)

Broj svih glasova: 169

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!