|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
21.10.2009 12:02:43   
e_l_p_i
Jučer popodne otišla ja do grada da vidim za skafanderić za malenu. Otišla ja do Prenatala. Svi pričaju kao ono super su i što ti ja znam. OK, imaju zbilja lijepih stvarčica, ono fensi-šmensi user posted image ali.... Pitam ja ženskicu tamo ako imaju skafanderić, mjera 6-9 mjeseci. Kaže ona nemaju više taj broj jer je kao sve rasprodano, ali mi počne nuditi mjeru 3-6 i to naravno nakon što sam rekla mjere moje malecke. U taj broj definitivno ne bi ušla. Bio bi joj na knap. Ok, kažem ja, nije problem ako sada nemate i upitam ženskicu da li će dobijati još narudžbi, a ona meni odgovora: "A ne gospođo! To je sve za ovu zimsku sezonu!". Ovdje se ne žalim na prodavačicu, nego na Prenatal. Ono, WTF, pa sredina smo 10-og mjeseca. Zima još kalendarski nije ni počela, a oni neće dobijati ništa od nove robice. Također, nemaju više ni kapica, a ni rukavica. U biti ostale su im rukavice gdje je najmanji broj za jednogodišnje dijete. Ili sam ja naletila na krivu smjenu ili... Nemam pojma. Nakon toga sam otišla do TL-a. Tamo isto nisu imali mjeru za skafanderić koju sam tražila, ali su me utješili kada su rekli da novu narudžbu dobijaju za cca 2 tjedna user posted image Valda sam sve smisleno napisala, ali kužite ma valjda user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 801
21.10.2009 12:06:27   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

I onda...dolazi 18h i već počinje akcija...di je moj mužek user posted image
Pa kad će doći? Pa već je trebao doći?
Daj ga zovi?

Pustite te svoje sinove sa lanca....
Ufffffffffff

Takva je i moja, samo što je ona s nama umrežena pa pričamo za Okn, a ona dosađuje. Kad smo joj rekli da zašto svoju dragu kćer ne zove, nešto je promrmljala. Naravno da nju ne može zvati kad joj padne na pamet.

H 07 E 09

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 802
21.10.2009 12:11:07   
ejmama
U piazza italia znaju imati super stvari pa pogledaj tamo, ja imam skafanderiće još od Hane, ali sam to sve dobila izvana.

H 07 E 09

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 803
21.10.2009 12:15:23   
Anoniman
I sad je nestalo vode!!!! pa kako to ne najave ranije, i kako ja sad da znam kad ce doci, pa ovo je stavrno za poludit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 804
21.10.2009 12:16:44   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: ejmama

U piazza italia znaju imati super stvari pa pogledaj tamo, ja imam skafanderiće još od Hane, ali sam to sve dobila izvana.

THX. Sutra ionako planiram skočit i do Tower-a da vidim što tamo nude user posted image Usput bih mogla i za sebe u Piazzi Italia nešto vidjet :))

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 805
21.10.2009 12:24:16   
Ninaa
Ja moram tužiti katarinu, uspavala sam je i spavala je 15 min, sad se dere u krevetiću i nisam pametna da li da je izvadim ili da je ostavim da plače i zaspi ponovo. Izluđuje me to spavanje. Jučer je isto nakon deranja spavala 3 sata.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 806
21.10.2009 13:08:53   
pepeljuga
Cilo jutro se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sa ruckom i onda ni jedan ni drugi ne zele jesti,poludila sam....poslala ih u krevet i stariji urlice vec po ureuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 807
22.10.2009 17:33:06   
ejmama
MM dobio rezlutate krvi-jako povišeni trigliceridi, trebao bi snimati jetru i piti tablete pod hitno. Bojim se da ni ja ni on nećemo dočekati 40g s obzirom na naše obiteljske anamneze. Sad sam grozne volje.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 808
22.10.2009 18:03:03   
Lady3
nOĆas sam spavala samo nekih 4 -5 satiuser posted image ,L.bila nervozna,sanjala pa svako malo ustajala ,a ustali u pola 7 jer smo je vodili kod ortopeda..Naravno vukli i maloga jer ga nema tko čuvati pa je išao s nama..Došli malo ranije jer se uputnice predavaju do pola 9 a od 9 se počinje raditi.Čekaonica već sada prepuna,mali cvrči,vješa se po meni,nateže me tamo,valja se po podu,L.hiperaktivna dobro da sa lustera nije visjela...user posted image Naravno čekali smo više od 3 sata da dotični doktor dođe..jer je kao imao neku hitnu operaciju..user posted image I nitko ništa da dođe nešto reći,da muž nije otišao pitati ne bi ni znali.Ja već živčana ko pas,poslala bih klince u orbitu...user posted image Molim muža da maloga odvede malo van da se smiri,jedva ga odvukao jer mali vrišti jer želi mene..L.po svome grrrrrrrrrrrrrrrrr..Ne može sjediti ni minutu na mjestu..I aj došli na red i djeca su imala prvo prava prednosti (bar nešto)i bili gotovi za 5 minuta...user posted image naravno ja sanm kriva jer sam djecu kao naučila da takva budu..e poludila samm grrrrrrrrrr,pa šta on nije s njima.Hebe se njemu...on za sebe i za kavicu uvijek nađe vremena.I kaže on aj idem vidjeti neku trenirku za sebe ,kažem idem i ja  ne..i ok,čekam ga ja vani s malime jer nema šanse da ga pustim unutra pa sve živo ruši..Kažem ja njemu aj ga ti uzmi idem ja sada vidjeti,ok kaže idemo i mi..HEEH HEHEHE   nisam ništa htjela reći jer sam htjela da vidi kako je kad moram s klincima kupovati..Mali ko zvrk počeo tam tumarati a on za njim ,pa viče ne to,ne ovo,ne ono..A ja hladno njemu pa sada vidiš kako je meni kad idem kupovati i odem u kabinu isprobati hlače i jaknu..I naravno opelješila sam ga za ono:Ti si kriva..Joj jes mi to dobro došlo da mu vratim... user posted image user posted image user posted image najbolje ih je opaliti po novčaniku..user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 809
24.10.2009 15:43:22   
Monica
Ako sam izdržala današnji dan na poslu onda ću sve preduratuser posted image i..tako grozna atmosfera da boli glava ali zato ode sada na kavicu kod frendice a klinci nek se igrajuuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 810
24.10.2009 15:51:20   
Zvonki
Bolesna sam i nisam baš dobro user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 811
24.10.2009 15:53:32   
mariola

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Bolesna sam i nisam baš dobro user posted image

Zvonki malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brzo ozdravljenje

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 812
24.10.2009 15:57:56   
Zvonki
Mariola, hvala ti najljepša.

Monica, sad je prošlo, nemoj više misliti na to i uživaj user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 813
24.10.2009 16:02:41   
Puli
user posted image brzo ozdravi zvonki

mene boli glava,a cvijeta počela grozno kašljati pa sam user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 814
24.10.2009 16:04:56   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: Puli

user posted image brzo ozdravi zvonki

mene boli glava,a cvijeta počela grozno kašljati pa sam user posted image

Joj, onda se i vi držite user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 815
24.10.2009 16:08:54   
Monica
Da prošlo je samo što je bilo ne izdrživo
šefica je režala cijeli dan i kao mi bi sve trebali znati...
i moji klinci kašlju već 2tj user posted image
ma bit će bolje
~~~~~~~~~~~evo vibri Zvonki :)

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 816
24.10.2009 16:53:31   
pepeljuga
Boli me glava za poluditi i nitko me nista ne slusa......mlađi kaslje za poluditi a starijem curi nosuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 817
   [Obrisani korisnik]
24.10.2009 19:07:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 818
24.10.2009 19:11:46   
zaba
radila sam test na trudnoću zbog Lucijinih kozica,obzirom da ih nisam imala,stvar još gora.Test naravno negativan,mogao se i mm popiškiti,isto je.Ne znam jesam li ljuta,razočarana,jadna,ili mi je više pun kufer iščekivanja.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 819
24.10.2009 23:11:51   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: ejmama

MM dobio rezlutate krvi-jako povišeni trigliceridi, trebao bi snimati jetru i piti tablete pod hitno. Bojim se da ni ja ni on nećemo dočekati 40g s obzirom na naše obiteljske anamneze. Sad sam grozne volje.user posted image user posted image user posted image

a joj,nemoj takouser posted image  Vjerujem da će biti dobro ako bude uzimao terapiju.. Nemoj ni misliti na tako nešto. .Imaš dva mala djeteta koja vas trebaju oboje..

user posted image

Neposredna veza do poruke: 820
24.10.2009 23:18:53   
Ninaa
Zaba žao mi je ali u ovoj situaciji možda bolje da nisi trudna jel je to jako opasno za trudnice, tak sam bar čula. DRži seuser posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 821
   [Obrisani korisnik]
28.10.2009 6:05:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 822
28.10.2009 20:58:48   
Njofra
Budući se nemam kome potužiti eto mene. Ovo je sve iz mog današnjeg dana: krenulo s ručkom da skratim priču od pola kile srdele moja kčer pojede dvije ribice a inače ih voli i obožava, mali hoče ribu ali odlazi u špajzu i nosi konzervu skuše s povrćem i mm odobrava mu obrok koji si je izabrao, dakle .., na kraju dana mm dolazi do ostatka ručka i počne kvocat pa kome onda kupujemo hranu pa šta ovo ono da bi prekinula raspravu kriknem da ću sve ostale ribice ja pojest a fine su ispale kupovne Ledo riba pakiranje, onda da pređem na drugo mm ide iz noćne i svako jutro tada kupuje peciva ili sl. tak danas kupio pletenicu koju je mala vratila natrag iz škole tek izvadila u kasno poslijepodne iz školske torbe pitam se zašto ju nije pojela za gablec budući se ne hrani u šk.kuh. već joj spremam gablec, onda kad si to sve zbrojim padnem u depru sigurno je to moje stanje tako jer me nekad zna grčit u tjelu i da ne lajem dalje, onda na kraju podneva tj. oko 19h Njofra se zaleti glavom u štok od vrata samo da kažem kako ima hematom (tak se veli valjda kad naotekne kvrga) na desnoj str čela pa štrafta prek sljepooćnice do jabučne kosti lica, e sad kad je zaspao pogledala ga pa mi izgleda ta strana naotečeno utučeno ma nemam riječi žao mi žao svega danas.............. a ja imam samo malu željicu katkad si pojest grioticu ili bajadericu i sve štedim i nemam otkud jer je tak kak je trenutno a oni ne jedu bacaju hranu ili kak da velim više.......... pa dobijem tel poziv od kčerine prijateljice mame da me obavjesti kak su moja i još dvije curice izbacile njezinu iz društva i tak mi se jada a ja kad neko moju izbaci iz društva nikog ne zovem ............... znam da sam slomljena nikakva a voljela bi da sam izdržljivija na sve to oko mene........znam da uvijek ima većih stvari za živciranje ali takva sam .........svak svome

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 823
28.10.2009 22:23:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 824
29.10.2009 8:28:37   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kava/čaj
kisica

Birate li radije čaj ili kavu?

čaj (20%)

kava (80%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!