|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
29.10.2009 21:46:49   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Zene, divim vam se.....ja poludim kad moj ode u Slavoniju preko vikenda user posted image

mi se nismo razdvajali ni na jedan dan u 5g, i nemogu si to zamislit..zato vam se fakat divim user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 851
29.10.2009 21:48:09   
lelo
maTana sve će biti uredu user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam bila pomorac 10 godina i znam kako ti je draga.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 852
29.10.2009 21:49:10   
MaTana

Zene, divim vam se.....ja poludim kad moj ode u Slavoniju preko vikenda user posted image

Ne naviknes se nikada (barem ja nisam niti bi voljela) ali naucis zivjeti s time...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 853
29.10.2009 21:49:34   
twitty
IZVORNA PORUKA: MaTana

I moj je na 6 user posted image user posted image user posted image ,  ali uvijek se tjesim kad smo prezivjeli kadeturu od 13 mj, da cemo prezivjeti sve...
Ali stvarno nije lako...

nije lako i nikad se ne naviknes na to user posted image

gibam...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 854
29.10.2009 22:40:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: twitty

I moj je na 6 user posted image user posted image user posted image ,  ali uvijek se tjesim kad smo prezivjeli kadeturu od 13 mj, da cemo prezivjeti sve...
Ali stvarno nije lako...

nije lako i nikad se ne naviknes na to user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image jake ste cure, svaka vam cast!!

ja moram samo da tuzim t-com jer mi steka net vec dva dana, izbacuje me na svaka tri minuta, gasi mi se stalno max tv, nista sto sam krenula nisam uspela da odgledam, a o pisanju na raji u miru i da ne govorim...ni sa svoijma se nisam normalno cula nikako, stalno me izbacuje .ludaaa saammmm user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 855
   [Obrisani korisnik]
30.10.2009 8:00:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 856
30.10.2009 8:02:46   
zaba
dobro jutro,kakvi gusari su tu?Luci gleda crtić Bumba,a ja ispijam kavu.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 857
   [Obrisani korisnik]
30.10.2009 8:04:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 858
30.10.2009 8:04:14   
Zvonki

MaTana, pogledaj koliko nas je...ako cemo se zajedno moliti nitko mu nece moci nista user posted image

Tako je tiks. MaTana user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 859
30.10.2009 8:37:47   
mariola
Jučer smo seka i ja s malom bile u parku, nas dvije sjele na klupu a mala tamo skače. I dolazi ona meni i govori da bi na tobogan, ali ne može jer jedno dijete baca pijesak na tobogan. Ona je pokušala to rukicama kako on baca čistiti ali ju je on pokušao udariti i ona pobjegla meni. E sad, sve bi to bilo normalno da mama od malog nije stajala kraj njega i ni riječ nije rekla. Evo već mi je tlak na 300 kad se sjetim nje kako prekriženih ruku stoji kraj njega i gleda kako baca pijesak na tobogan i tjera drugu djecu koja se hoće igrati. A ja se lijepo dignem, uzmem vlažnu maramicu i bočnem brisati tobogan. A gospođa se samo premjesti sa svojim sinom na drugi tobogan i nastave sa svojom misijom. Ma koja tuka.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 860
30.10.2009 9:15:02   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image pocinjem da ih mrzim svega mi, i svekrvu i svekra, preko glave su mi dosli, ne mogu ocima vise da ih gledam!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morala sam samo da izbacim iz sebe, da ne bi po kuci vikala!! user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 861
   [Obrisani korisnik]
30.10.2009 10:21:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 862
30.10.2009 10:24:30   
Bebys
cvrcak koliko ima godina tvoja cura..dobar je vrtic mozda joj to i treba...druzenje..valjda joj je dosadno.mislim..bit ce bolje.

Neposredna veza do poruke: 863
   [Obrisani korisnik]
30.10.2009 10:28:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 864
30.10.2009 10:32:19   
Bebys
ja bas mislim svoju slati u vrtic tako nekako..a joj sama je ja mislim da je to sekira najvise...probaj u vrtic drustvo ce joj goditi i vidit ces da ce se jako promijeniti...kad bude vise u drustvu...djete ti postane puno bolje. sretno. sam ti nju daj..

Neposredna veza do poruke: 865
30.10.2009 10:39:58   
ejmama
dali imaš koju curicu naselju? Ja zovem od susjede malu ima 5god, ona i Hana se lijepo igraju i tako bude lijepi mir i gnjavi mene svakih 5min. Ta mala lijepo pospremi sve igračke kad ide kući pa i moja nešto nauči!

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 866
30.10.2009 11:12:42   
Ninaa
Opet tužim mm, jučer ga pošaljem u dućan da mi kupi gotove štrukle danas za ručak, nije ih bilo i on se frajer vrati doma i ne kupi ništa. Kak petkom ne jedemo meso, nemam doma ni tjestenine ni ribljih štapića ni ničeg osim krupira i sad najrađe iz protesta ne bi niš ni kuhala da nema šogorice. Ide mi na živce zamolim ga da mi nekaj napravi i napravi samo ono kaj mu kažeš i ni to ne onak kak treba. Već ga tri dana molim da dođe ranije doma da moram u dućan obaviti nabavu jel on niš ne kupi kak treba i ko da govorim zidu. U zadnje vrijeme je grozan.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 867
   [Obrisani korisnik]
30.10.2009 13:20:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 868
30.10.2009 13:38:05   
natalijax
danas je gadno,mozda nam vrijeme neodgovara pa smo ljute kouser posted image

Neposredna veza do poruke: 869
30.10.2009 19:11:01   
lavica81
drži se draga, bit će sve u redu. i moj zet je morao tuda proći i bilo je sve u redu, bit će i s brodom  tm, vidjet ćešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto da se i ja malo potuzim.... Nisam odavno....
Danas sam se cula sa mm, ne dolazi u Rijekuuser posted image user posted image user posted image , nego ide u Kinu, ta vijest me i nije toliko jako pogodila (malo sam razocarana alinisam se bas ni previse nadala) vise me pogodilo to da do Kine moraju proci kroz Adenski zaljev (to vam je onaj dio kod Somalije gdje otimaju brodove), do sada je svaki put imao srece i zaobilazili su tu rutu, ali ovaj put mora tuda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas sam se uzrujala danas kad mi je to rekao, a ni njemu nije svejedno - sam mi je priznao...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 870
1.11.2009 10:28:26   
tikica_69
Ja zelim tuziti samu sebe....na Utrogestanu sam i nemrem se kontrolirati sto se prehrane tice.....upravo sam zviznula ogroman burek s mesom i popila pola litre kefira user posted image Jucer sam imala kilogram vise nego  obicno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 871
1.11.2009 10:32:03   
zaba
ja bi tužila samu sebe,jer se češkam i nemrem prestat i tak sam sad nabrijana da idem zapaliti svoju 1.cigaretu.

07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 872
1.11.2009 11:48:42   
gljiva
Dogovorim s m da će on danas napravit ručak, da i oni sad došli s groblja i pita on
mene jesam napravila ručak. user posted image  ko je tu  lud, a to pita zato jer je svekrva napohala mesa. Meni je jučer rekla da će ona napravit juhu, da ne moram i ja, ali da si drugo napravimo sami, jer ona ne stigne.
I ok meni dovoljno, ona juhu , ja ostatak. A sad je ona i napohala mesa pa nema tko jest, user posted image nek si jede sama.
Ja bi svoje valjda trebala bacit, i ić jest njeno, e pa hvala, dogovorena je juha a ostatak user posted image  baš sam bjesna sada. Mrzim kad se nemremo dogovorit ko ljudi. Danas jedno, sutra drugo i onda sam ja problem.
Uh baš pucam po šavovima.

< Poruku je uredio gljiva -- 1.11.2009 11:50:53 >

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 873
1.11.2009 11:54:54   
Bebys

Ja zelim tuziti samu sebe....na Utrogestanu sam i nemrem se kontrolirati sto se prehrane tice.....upravo sam zviznula ogroman burek s mesom i popila pola litre kefira user posted image Jucer sam imala kilogram vise nego  obicno user posted image

tika...bit ces trudna...zelim ti to..

Neposredna veza do poruke: 874
1.11.2009 11:59:38   
zaba
ooo gljivice,vjerujem ti,ne događa se često,ali ima i toga

07.05.2005.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

imena moje bebe
girl

Koje bi žensko ime radije nadjenuli svome djetetu ?

Sara (35%)

Hana (28%)

Magdalena (14%)

Iva (23%)

Broj svih glasova: 553

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!