|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
3.12.2009 10:45:54   
dominik
IZVORNA PORUKA: xxl

user posted image Banka mi je smanjila minus za 7 000kn,makar sam bila tam i rekla im da sam na porodiljnom i neplačenom do Nove godine.Krava na šalteru mi je rekla da mi ga neće dirati i danas sms iz banke..7000kn manjeuser posted image user posted image

odi tam i jebi joj mater...u svim bankama izlaze u susret i moraju ti vratiti ...odi ponovo..ja sam isto najavila bas me zanima oce li mi makuti dozvoljeni

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 1176
3.12.2009 10:46:14   
xxl
Mene je šuplo..ajde 500,600kn al 7000kn i to nakon kaj su rekli da neće,čut će me još..u pon idem u banku direktno šefu

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1177
3.12.2009 10:47:15   
Anoniman

user posted image Banka mi je smanjila minus za 7 000kn,makar sam bila tam i rekla im da sam na porodiljnom i neplačenom do Nove godine.Krava na šalteru mi je rekla da mi ga neće dirati i danas sms iz banke..7000kn manjeuser posted image user posted image

pa jbt nisu normalni user posted image user posted image user posted image da je 1000kn pa i nekako, ali 7000, alooo nemaju mozga ni malo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 1178
3.12.2009 10:47:21   
xxl
BUM TI JAVILA KAD ODEM JESU MI VRATILI
IZVORNA PORUKA: dominik

odi tam i jebi joj mater...u svim bankama izlaze u susret i moraju ti vratiti ...odi ponovo..ja sam isto najavila bas me zanima oce li mi makuti dozvoljeni

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1179
3.12.2009 10:48:36   
ejmama
Prije nego odeš na banku odi na Hzzo i traži da ti izvade prosjek za sve dosad što si od njih primila.

H 07 E 09

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 1180
3.12.2009 10:49:37   
xxl
zadnja 3 mj sam na neplacenom
IZVORNA PORUKA: ejmama

Prije nego odeš na banku odi na Hzzo i traži da ti izvade prosjek za sve dosad što si od njih primila.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1181
3.12.2009 10:50:11   
dominik
ja ne znam ko radi na tim salterima...poucena prijasnjim iskustvima prestrasno...na kreditima rade ljudi kaj vele sve moze moze al morampitat sefa i onda ne moze...ne kuzim koji su to radnici...ili znas ili ne znas i bok

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1182
3.12.2009 10:51:00   
dominik

e onda ne znam kak to ide...ali kad si na porodnom nebi smjeli dirati ako se najavi

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 1183
3.12.2009 10:51:17   
ejmama

Donesi šta imaš jer će ti tako izračunati prosjek i odobriti minus.

Mene su tako prvi put zeznuli, ali ovaj put me tiko ništa nije pitao niti su mi ukinuli minus. Pretpostavljam da je zato što mi firma uplaćuje 100kn svaki mjesec pa onda na izvodu piše plaća.

< Poruku je uredio ejmama -- 3.12.2009 10:53:03 >

H 07 E 09

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 1184
   [Obrisani korisnik]
3.12.2009 10:53:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 1185
3.12.2009 10:56:12   
xxl
Ima još banakauser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 1186
3.12.2009 10:57:05   
xxl
Toliko o tome koliko nam izlaze u susret..rodiš i mozes na prosjacki stapuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 1187
   [Obrisani korisnik]
3.12.2009 11:42:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 1188
4.12.2009 10:32:51   
mama mery
jos uvijek nemogu da u nekim stvarima shvatim mm-auser posted image
rekao da ce doci u petak ( danas) kuci da sutra mozemo od jutra obrađivati meso ( svinjokoljauser posted image ) i jucer kaze da ce krenuti tek u subotu oko podneuser posted image i ja se snjim moram posvađati preko telefona da bi on dosao veceras jer meso nemoze cekati da se on sjeti doci kuci
neznam ksao se osjecam razocarana zbunjena tuzna .....

Neposredna veza do poruke: 1189
4.12.2009 10:33:29   
mama mery

IZVORNA PORUKA: mama mery

jos uvijek nemogu da u nekim stvarima shvatim mm-auser posted image
rekao da ce doci u petak ( danas) kuci da sutra mozemo od jutra obrađivati meso ( svinjokoljauser posted image ) i jucer kaze da ce krenuti tek u subotu oko podneuser posted image i ja se snjim moram posvađati preko telefona da bi on dosao veceras jer meso nemoze cekati da se on sjeti doci kuci
neznam kako se osjecam razocarana, zbunjena, tuzna .....

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1190
4.12.2009 10:35:20   
MILLA
a šta radi negdje ,u drugom graduuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 1191
4.12.2009 10:38:27   
mama mery
radi u zagerbu
stavr je u tome sto je rekao da moze pa poslije nemoze user posted image to me toliko ljuti kod njega pratvara se u radoholicara uvijek je posao ispred svega pa cak i naplacivanja posla

moj ujak ce nam danas zaklati svinju i prevesti kod mojih a vrijeme je toplo jos da se pokvari meso pa sam bacila novce u smece dosovceuser posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1192
4.12.2009 10:43:40   
MILLA
mama mery...sigurno puno radi... ja za mog kažem da je izgubljen,skroz!  možda je zaboravio,pa se malo pogubio...to je kod nas čest slučajuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 1193
4.12.2009 10:48:29   
mama mery
ma to se njemu stalno događa bas me ljuti

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1194
   [Obrisani korisnik]
28.12.2009 17:48:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1195
28.12.2009 17:50:53   
Ruža
Cvči mi ti zato šaljemo veliku pusu i user posted image za imendan!

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 1196
28.12.2009 17:51:09   
lueman
cvrčakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sretan imendan, iako kasnimuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 1197
   [Obrisani korisnik]
28.12.2009 17:53:09   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 1198
28.12.2009 17:53:40   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Rastužila me moja mater(iako sam si milijun puta obećala da me baš briga). jučer mi je bio imendan(nije da slavim),ali nije poslala ni poruku,ali je otrčala šogorici(koja isto ne slavi) sa poklonom i čestitkamauser posted image
Nisam ni najbolja ni najgora osoba na svijetu,ali definitivno sam bolja osoba od svog brata,a uvijek sam joj bila manje važna(da ne kažem nevažna) a on joj je sve na svijetu.Čak je i njegova žena bolja i draža od mene.
nevjerojatno mi je da netko nikada ne pokuša ni sakriti da jedno dijete obožava a drugo ne.

to je užasno! user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 1199
28.12.2009 17:57:07   
lueman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Hvala cure. od vas sam i dobila čestitke.
(I tebi Ružo čestitam!)

Nikada mi neće biti jasno. Jedva čekam da dobije unuče,više ju neće biti briga da li je moje dijete živo ili mrtvo. A najgore od svega što se pred svijetom pravi da je vrla baka.
ma,gora je od svekrve. jer svekrva ne mora voljeti snahu,a mater bi trebala.

gle ja ću se nadovezat na ovo tvoje. moja mama ima samo mene, pa ju nije briga za ništ. i zapravo mi i ne fali. a takva je nebrižna i prema unucima. jer dok ja sam trebala da pričuva djecu ona to nije mogla nego sam ja plačala studenticu koja ih je pazila, a moja mama je šetala peseka po gradu jer se dosađivala u penziji(prijevremenoj)...iz tog lošeg odnosa ja sam naučila kak biti dobra mama,tj. da ne budem ko moja majka.koja se čak ni ne zaslužuje kititi imenom majke i bake.eto.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prijateljstvo
bunika

Vjerujete li u prijateljstvo nakon prekida veze?

da (37%)

ne (63%)

Broj svih glasova: 315

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!