|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Ringerajina tužionica"
28.12.2009 17:57:29   
anuska08

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Hvala cure. od vas sam i dobila čestitke.
(I tebi Ružo čestitam!)

Nikada mi neće biti jasno. Jedva čekam da dobije unuče,više ju neće biti briga da li je moje dijete živo ili mrtvo. A najgore od svega što se pred svijetom pravi da je vrla baka.
ma,gora je od svekrve. jer svekrva ne mora voljeti snahu,a mater bi trebala.

Prvo, sretan ti imendan!!!user posted image

Samo da te utješim, i ja sam se mnogo puta osjećala ko zadnja rupa na svirali. Mojoj je sestri mama uvijek znala imena prijateljica, profesora, njene želje i prohtjeve.. moja baš i ne.user posted image Puno je češće nazivala, znala njene probleme...
Danas kada moja mama mene češće zove nego moju sestru,a samo zato što imam malu bebu, sestra je ljubomorna!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1201
28.12.2009 19:41:56   
lee
cvrčak sretan ti imendan! ajde nemoj brinuti ...uf mogla bi ja puno toga napisati o roditeljima...ajde samo glavu gore.drži se.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1202
28.12.2009 20:53:51   
Zvonki
Cvrle, sretan ti imendan! Nemoj biti tužan user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1203
   [Obrisani korisnik]
28.12.2009 22:29:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1204
6.1.2010 14:00:34   
ejmama
moram se i ja malo potužiti, Hana je bolesna od subote- upala grla, naravno razbolila se vikendom, u nedjelju smo opet bili kod dežurnog jer je dobila neki blagi ospi oko očiju i usta, dr. koja je bila taj dan nije baš bila oduševljena što joj je ova druga dala Amoksicilin, na kraju su je inhalirali i dobila je injekciju, od kašlja nije spavala kako treba, da bude još gore onda je pao snijeg pa smo morali i auto isparkirati na glavnu cestu za svaki slučaj da je moramo voziti. I onda još od sinoć mašina ne radi , nema centrifuge, ja ko majmun stalno palim mašinu i vrtima programator da bitek maloprije shvatila da je Hana postiskala sve dugmiće na mašini, a ja ćorava nisam vidjela i već sam gledala na internetu mašine za kupiti, a nije  baš da me lova svrbi.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1205
6.1.2010 14:02:33   
tikica_69
ah....onda nisam jedina koja ima dan D user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1206
   [Obrisani korisnik]
6.1.2010 16:25:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 1207
6.1.2010 19:20:12   
ejmama
Danas je super, kupili smo sirup od Mucoplanta od Trpuca i dajem joj prolife.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 1208
6.1.2010 22:09:48   
bomboncic02
Baš sam grozno, počeo me prat pms i sve mi smeta, a nebi prestala jesti i onda se napušem i izgledam ko burence!!
Još me i muž zeza da nezna ko je veći, on ili ja user posted image ....
Moram se odlučiti ići malo na dijetu, a ne mogu kad mi je tako fino sve papat!!
I fali mi Matej, ostao je kod moje sestre spavat, udaljeni smo 500 m ali mi svejedno fali, najsretnija sam kad je kraj mene.
I odoh sad spavat da me napuhanost prođe i ova nervoza, valjda će sutra biti bolje.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 1209
6.1.2010 22:59:59   
dominik
bilo je dobro ...koliko to moze biti...ali troje nas je smrkavih doma...domi jedva spava od kaslja i curenja nosa...a dora se budi u placu i tjera ju na povracanje, a zbog nosa nemre dudu imat...mene glava rastura i sve mi zastopano....sad sam polagano user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1210
6.1.2010 23:01:30   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: dominik

bilo je dobro ...koliko to moze biti...ali troje nas je smrkavih doma...domi jedva spava od kaslja i curenja nosa...a dora se budi u placu i tjera ju na povracanje, a zbog nosa nemre dudu imat...mene glava rastura i sve mi zastopano....sad sam polagano user posted image

Ajme vama je veselouser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1211
6.1.2010 23:16:20   
lee
joj brzo mi ozdravite! šaljem ja tebi svoje vitamine da te spase...to su američki odmah če te dignuti na noge...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1212
6.1.2010 23:23:30   
dominik
IZVORNA PORUKA: lee

joj brzo mi ozdravite! šaljem ja tebi svoje vitamine da te spase...to su američki odmah če te dignuti na noge...user posted image

ti ameri imaju lude lijekove...seka mi iz ny dofurala nekaj protiv prehlade...nakon pola dana nova zena hehehe

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1213
6.1.2010 23:25:47   
Ninaa
Da se i ja potužim malo na svoju mamu. Inače je ok i baš sam je mislila zvati da malo dođe jel smo bile same i došla je. Lijepo se igrala s malenom pričale smo i sad kad dođe vrijeme spavanja ide i ona s nama a već sam joj par puta rekla i osvjedočila se da mala neće zaspati već se diže od sise i glupira. Bilo mi je glupo reći joj da neide i da pričeka jel joj je onda žao. I tak je i sad bilo, nije htjela zaspati na sisi jel se stalno okretala baki i krenem je uspavljivati na rukama i počne cendrati, ona joj nemoj je tak, bude je ona. Preumorna sam za svađanje i ostavim ju s malenom i naravno nije ništa od tog bilo. Vratim se po malu i malo sam povisila ton da sad treba iću spavati, a ona na mene da nesmijem vikati na dijete da će se prestrašiti itd. Baš mi je bilo žao. REkla sam da ćemo je ispratiti i da idemo spavati. Pa te mame nikak da shvate i uvijek moraju soliti pamet i najpametnije su. UFFFFFFFF

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1214
   [Obrisani korisnik]
8.1.2010 9:28:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1215
8.1.2010 9:35:48   
pepeljuga
Ajme cvrci sretno i da odvikavanje prođe uspjesnouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1216
8.1.2010 9:37:09   
Puli
cvrči veliki user posted image da izdržite i uspijete u odvikavanju od bočice

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1217
8.1.2010 9:38:18   
zaba
i nama je bilo teško,ali uspjeli smo,pa ćete i vi user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1218
8.1.2010 9:42:29   
mariola
Cvrči nadam se da ćete to brzo riješitiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1219
   [Obrisani korisnik]
8.1.2010 9:46:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1220
8.1.2010 9:51:42   
silvija018
nadam se da će sve vrlo brzo doći na svoje!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1221
8.1.2010 10:00:48   
lee
cvčak, nadam se da čete uspijeti...user posted image  kako da ja alexa odviknem od jela po noči...ma sve sam probala ali ništa ne pali...svako večer se budi i traži jesti..a jede dosta preko dana, i navečer prije spavanja pojede kašicu pa onda malo kasnije mlijeko i opet se budi budi...ja sam luda jer nikako da se naspavam...a probala sam mu dati čaja..pustili ga da plače malo..ali nedam se on dok ne popije svoju bocu nema da prestane...i sad nek mi netko kaže da djeca na umjetnom mlijeku spavaju...imam primjera oko sebe da ne spavaju cjelu noč....joj....user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu silvija018)
Neposredna veza do poruke: 1222
   [Obrisani korisnik]
8.1.2010 10:04:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 1223
8.1.2010 10:06:24   
lee
nadam se, cvrčak luda sam od toga... sretno tebi sa odvikavanjem!user posted image

Alex 2.5.2009

Neposredna veza do poruke: 1224
8.1.2010 11:53:59   
anne
Vrisnula bi na doktore koji loše obavljaju svoj posao!

Kako je moguće da su ti nedostupni?!?! Moraju biti tu da ti pomognu kad ti je pomoć potrebna.
Mmama je nakon kemoterapija skoro završila na infuziji u bolnici jer danima nije uspjela dobiti svoju doktoricu da joj da nešto protiv nuspojava.
Sad i ovo sa Samuelom!

K vragu i njihova etička prisega!!!user posted image user posted image user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!