bomboncic02 -> RE: "Ringerajina tužionica" (24.6.2009 13:35:22)
|
mene ljuti mm sestra i njen zaručnik, to su ujedno i naši kumovi vjenčani....čovječe mora ih se molit da dođu u posjetu, nama nije teško otići do njih s klincima ali da oni dignu svoje dupe i popnu se k nama -neeee!živimo zgrada do zgrade, ali očito im je teško sići s 4 kata i popeti se na 4 kat...ljenčine jedne...zovemo ih danima, danima, a ništa, a kad treba u 10h navečer ići kod jednih prijatelja to im nije teško...šta u našem domu vlada kuga neka pa ne dolaze...e i još k tome kaže kum, on bi jeo jedan kolač..ja napravim u čast položenog ispita i pozovem ih u nedjelju, a oni fino ne mogu doći...red je red, pa makar da vidiš nećake, mene nitko ne treba gledat, ali doći i malo vidjet djecu ?! i da šogorica je na godišnjem ovaj tjedan...danas je srijeda još uvijek niti ne zove niti dolazi...najgore od svega je to što mi muž pati zbog toga svega.. E i nisam još gotova-danas sam puna ljutnje-mužev brat još uvijek nije došao vidjet Luku, maleni mi napunio 3 mjeseca a njega nema, niti ne zove čak da pitaju kako smo...uz napomenu da smo mi zvali nekoliko puta nakon poroda i svaki put do sad kad smo se našli bilo je na našu inicijativu i dugotrajno nagovaranje... Morala sam to izbacit iz sebe jer bi poludila a neću muža gnjavit s tim, ionako mu je teško!!!! Sva sreća da postoji ovaj forum!! Sad mi je lakše...
|
|
|
|