natalijax -> RE: "Ringerajina tužionica" (28.6.2009 18:01:33)
|
danas se u biti vise osijecam tuzno nego ljuto,nekad jednostavno kad mi nest netko kaze osjecam se kao da ta osoba misli da sam glupa i nesposobna za sve od biti majka do kucanica,nisu hormoni osjecala sam se nekad tako i kad nisam bila trudna,sutra bi trebali ici na kirvaj mm se neda a neda se i meni,svekar i svekrva su digli nos zbog toga,ljuti me to sto imamo dva auta jedan je nas a drugi od svekra i sad oni nemogu ici sami jer boze sveti kakvi je to kirvaj a da moj svekar nemoze popit pivo,boli od same pomisli jedamput sam otvorili temu i napisala kako je muz prebolio rak,svaki 6 mjeseci mora ici na stroge kontrole tako vec 5 godina traje,po tjedan dana traju pretrage ode ujutro dode u 4 popodne ,i vama bi to islo na zivce a ne samo njemu i sad se mm neda ic po takvim slavljima zato sto mu je pun kur,,,,,hodanja,i meni vjerujte,mi nismo sirotinja a nismo ni bogatuni za sad nekako guramo sa njegovi 3500 kn mirovine,al jednostavno nemozemo pratit sva ta dogadanja svaki mjesec barem tri rodendana,boze sveti rekla sam ovo sto moram brat seka mama od muza njegovi za to uvijek ima poklona rekla sam ako dobijem na lotu otvaram fond za poklone,jednostavno pun mi je kur,,,,,,,,,,, vise stednje na samoj sebi
|
|
|
|