Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (29.6.2009 21:48:16)
|
ljuta sam na koga drugog nego na dragog mi muza!!!!! danas ga zamolim jednu jedinu stvar, prostu najprostiju, a to je da okrene dom zdravlja i da pita kad doktorka radi, za malu, jer moramo da joj vadimo krv i da se cjepi kad se vratim...naravno da to nije uradio!!! a jos vise me nervira sto sam ja znala da on to nece uraditi, nego sam ja zvala iz Beograda, doktorku u Splitu da zakazem pregled, i da obezbedim uputnicu!!! i posle mu namerno posaljem poruku da li je zvao, kaze nisam, sutra cu! ja reko i ne moras, ja sam sve resila, i on mi na to kaze ok, dobijas veceru za ovo!! i onda sam mu rekla da meni ne treba jebe.... vecera nego da on samo jednom, jedan jedini put uradi nesto sto ga zamolim, a da to ne ostavlja za kasnije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa zar mnogo trazim????!!!!!!! narocito kad su tako bitne stvari kao sto je mala!!! aaaaaaaa izludece meeee!!! ustvari, jos vise sam ljuta na sebe sto sam ga dovela u to stanje da se opusti i zna da cu na kraju ja sve da uradim!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|