Nika 24052006 -> RE: "Ringerajina tužionica" (1.3.2010 21:53:44)
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a gle na jednu ruku si ga ti tak naučila i sad je teško njega iz toga gegnuti, muško ko muško, ali svakako ga zaposli oko nečega pa draga trudna si, imate djete a gdi si ti u cijeloj priči... moraš mu reći, pokazati, njima treba duže da skontaju... iako bi mu ja dala posla pa makar ga i nebi bilo, nek riba wc, kupaonu... Pa u pravu si,dopustila sam si.A znaš kako to ide,ne dam pred sebe,misleći da ću sve bolje napraviti,ili mi ga bude žao kad dođe s posla jer je umoran,i malo po malo,sama sam si kriva...Inače on hoće sve,zaista,nije neka lijenčina,ali mu stalno moram visiti nad glavom i biti neka oštrokondža,jer on neće sam shvatiti da nešto treba,moram mu to 1000 puta reći.Evo,odvede Niku u šetnju da ja malo odmorim,ali ga ja na to moram podsjetiti,neki dan je promijenio posteljinu,ali opet sam mu morala uprti prstom da to treba,iznese smeće,naravno,uz moju sugestiju...I tako sve...Pa zar je slijep,gluh,nijem...Zar ne vidi i sam da neke stvari treba napraviti...
|
|
|
|