Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (2.3.2010 23:57:26)
|
E pa da se pozalim na mm, hvala mu je sto je tako jedno bezosecajno nezaintresovano nevaspitano stvorenje, koje se nije udostojilo ni da me pita kako je prosla voznja danas, jedino reakcija je bila - aha, super, bas mi je drago i presao na drugu temu, kao da sam usisala kucu a ne polozila voznju za koju i on zna koliko mi znaci!!![sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] i jos ga pitam pa dobro jel te zanima mozda kako je bilo, sta su mi govorili, gde sam gresila da li me je bilo frka ( a tresla sam se dok sam polagala), i on da se izvuce kaze pa hteo sam sutra to da te pitam kad dodjem nasoj kuci na miru da popricamo[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] WTF????!!!!! kako sutra to moze biti vaznije nego daans kad se desilo!!! nevaspitano nevaspitano nevaspitano bezobrazno, e sad sam toliko ljuta na njega da mi kroz glavu prolazi pitanje pa za kakvog sam se ja to coveka udala!!!????!!!???????!!!!??? bitno da je ppitao kad cu kuci, e pa pitaj se, doci cu kad mi se prohte,kad se vidim sa svima i nauzivam posle svih stresova zbog voznje i ispita na faxu!!! a i doci cu kad namestis internet za koji ti treba 2 meseca, i opet ce mene da doceka, e pa nece!!!!!! kako sam besna i povredjena[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|