Najki -> RE: Čime poboljšati spermiogram? (28.10.2009 19:31:38)
|
cure, htjedoh reć, danas nakon zajeb... sa svim živim, dobili smo spermiogram nakon 1000 glupih problema i : normospermija. i dalje ih je relativno malo 25 mil ( prije je bilo 4 pa 9 mil), ali je to to. na početku oligotetrato, pa oligoasteno , svašta smo prošli, svakakve kombinacije. definitivno je bioastin pomogao: 2 dnevno vitamini sigurno nisu baš promjenili ne znam kaj, ali očito nisu odmogli (c vit sa cinkom ), e vitamin, 1 folna dnevno, i L arginin 2 dnevno. pušenje smanjio za 50%, ubacili voća i povrća . a čak i radi i dalje ko konj i vozi i ne spava dovoljno, al je ipak neka kombinacija upalila. sad ću ga "održavat" s manjom dozom vitamina i 1 L argininom do daljnjega da mi se dinsta dok ne uspijemo [sm=nosecka.gif]. ja ću malo odmorit pa na hsg, a ako Bog da, nekaj će se samo dogodit prije. ak ne-borit ću se i dalje. mm je bio super-kad sam mu pročitala nalaz, odmah mi je rekao: idi na RR i reci curama kaj smo radili, da i njima pomogne. [sm=smiley36.gif] znam da je to tek početak, ali bar je dobar znak. nadam se da će ovo i nekome pomoći. cure , sretno!
|
|
|
|