Kika83 -> RE: Čime poboljšati spermiogram? (15.12.2009 8:57:23)
|
IZVORNA PORUKA: barby IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: barby koliko dodje taj mens arginmax? moj je pio ali prije par mj ali neki drugi mens.....naravno nista nije pomoglo... kika tvoj ima bolji nalaz spermiograma i trebala si ici na ICSI,ne znam zasto je meni odredio IVF a spermiogram mu je dosta los...mozda bi bilo bolje odmah ICSI.sutra kad idem cu pitat dr. jeste vi radili opet spermiogram priej samog postupka? meni vlastelic nije nista spomenuo da ce morat...a u par mj se moze svasta promjenit...daj boze da na bolje,nego me strah da ne na gore jos..... 90 kn za 3mj. Kupujem ga preko Tikice jer kod mene ga nema za kupit. Hvala Tiki draga [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Oni ti kažu IVF ali kad obrade spermu vide dali treba ić na IVF ili ICSI. To češ tek saznati kad budeš išla na transfer. Meni je reko da je nalaz bio super i da su zato se odlučili na IVF i došlo je do oplodnje. I nemoraš ga prije radit(spermiogram), napravit če ga oni kad bude tm dao doprinos prije punkcije. a tako,tnx na odgovoru,sad kuzim....mozda nam znaci odluce i ICSI,sve ovisi o tome...bunilo me to jel sam zapisana za IVF. a da li znas ima mozda taj mens arginmax za kupit u RI? da li se kupuje u normalnoj ljekarni ili biljnoj? znaci dostupan je za 3mj,a koliko ih se dnevno uzima?mislila sam malo kupit mu to kad prestane uzimat bioastin....oce smetat to? sad uzima 12mg dnevno jel to dovoljno?nesto sam citala da se oko 16mg uzima a ova u ljekarni mi rekla da je dosta 12mg..[sm=zmeden.gif] Nemam pojma, ali sigurno u svim biljnim ljekarnama. Moj uzima jednu tabletu na dan a koliko ima mg nebi znala. Probajte pa vidite, ništa vas nekošta. Tikičinom mužu je pomoglo a i mojem.
|
|
|
|