Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 17.9.2009 20:58:18
|
|
|
|
bomboncic02
|
(Uzmu se rukice od djeteta i po licu njegovom se ide) A de si bila Kod bakice A kaj ti je dala Jajčeko A di ti je jajčeko Pala sam pa mi se razbilo Ma buć buć buć ( tu se malo brže mazi ličeko).
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 2.7.2010 20:34:44
|
|
|
|
mani
|
U šumici na grančici ptičica se ljulja,sretna pa ne vidi da se maca šulja. Šic macane oblizane kud ćeš bliže njoj čisti kuću od miševa to je posao tvoj!!! Mama mi ju je pjevala kao maloj obožavala sam ju!
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 11.9.2010 14:06:30
|
|
|
|
tina0310
|
jedne noći bubamara,jako tužna bila neko joj je ukrao točkice sa krila plakala je tako jako na jednome cvijetu, niko od nje nije bio tužniji na svijetu kad je zorom sunce svalo presretna je bila ono joj je vratilo točkice na krila (nadam se da nisam falila nešta)
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 13.9.2010 22:47:49
|
|
|
|
AntonijaV
|
Kroz dvorište jučer sretni tata pijetao s pilićima svojim prvi put prošetao pravio se važan krilima je lupao pa u bunar upao i sav se okupao smijali se pilići čulo se do neba baš si tata šeprtlja tako ti i treba baš si tata šeprtlja tako ti i treba .
< Poruku je uredio AntonijaV -- 13.9.2010 22:48:27 >
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 14.9.2010 8:17:23
|
|
|
|
Wukovarka
|
Išo medo u dućan, nije reko dobar dan Već je reko dobro veče, okreni se pa uteće Pliva patka preko save, nosi pismo na vrh glave U tom pismu piše...volim te još više Lucija obožava ove dvije, jer se uz njih škakljamo i glupiramo
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 18.9.2010 9:57:17
|
|
|
|
livona
|
Nije lako bubamarcu zum zum zum zum bubamarinom muskarcu zum zum zum zum izmedju tolikih bubamara zum zum zum zum iste boje istih sara, znati tko je njegova mara zum zum zum zum.... Bubamarac mora vrijeme gubiti i sve bube redom ljubiti... Ja sam zaljubljena u ovu pjesmicu
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 18.9.2010 17:31:15
|
|
|
|
pakić
|
kriš, kraš matijaš kaj mi daš pac ti dam.. Ovo moja djeca obožavaju, oni meni daju packe, a ja mičem ruku
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 18.9.2010 23:01:09
|
|
|
|
mamacita
|
"Moja mala djevojcica Puna je velikih zelja Kao sipak pun kostica Tako je puna veselja Tata kupi mi auto...." Moj muz + nasa kcer + ova pjesma (Houdekova verzija)= ples u dvoje nasred dnevne sobe (tata i kcer) A ja.... osmijeh od uha do uha .
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 19.9.2010 8:50:11
|
|
|
|
Puli
|
kada kreneš na brdašce stavi ruku na srdašce pa se sjeti onih dana kad smo jeli patliđana i kiselih krastavca u dolini magaraca
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 1.11.2010 23:49:03
|
|
|
|
Imra
|
Kad si sretan lupni dlanom ti od dlan Kad si sretan lupni dlanom ti od dlan Kad si sretan i kad želiš, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan lupni dlanom ti od dlan Kad si sretan prstima pucketaj ti Kad si sretan prstima pucketaj ti Kad si sretan i kad želiš, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan prstima pucketaj ti Kad si sretan koljena potapšaj ti Kad si sretan koljena potapšaj ti Kad si sretan i kad zelis, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan koljena potapšaj ti Kad si sretan lupni nogama od pod Kad si sretan lupni nigama od pod Kad si sretan i kad želiš, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan lupni nogama od pod Kad si sretan vikni glasno sad hura Kad si sretan vikni glasno sad hura Kad si sretan i kad želiš, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan vikni glasno sad hura Kad si sretan ti ponovi ovo sve Kad si sretan ti ponovi ovo sve Kad si sretan i kad želiš, s drugim djelit sreću svu Kad si sretan ti ponovi ovo sve ...
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 1.11.2010 23:52:26
|
|
|
|
Imra
|
Jedno carstvo U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo, u njemu je sve lepo, u njemu je sve nežno, u njemu se sve raduje! Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade, tamo svako radi ono šta hoće, tamo raste svako voće! U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo!
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 2.12.2010 0:20:16
|
|
|
|
pticica
|
ZEKO I POTOCIC U jednoj zimskoj noći tam gdje je visok brijeg smrznuo se potočić i pokrio ga snijeg. A jedan mali zeko taj potok traži svud, gdje je, kud je nestao to njemu tišti grud. I plače, plače zeko mal, za potočićem tim i žali žali zeko sad žali srcem svim. i tužan misli zeko da gdje je potok taj, možda laste slijedi on u dalek južni kraj. A onda dodje ljeto i snijeg se otopi vratio se potočić i zeko sretan bi.
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 1.3.2011 17:48:48
|
|
|
|
pticica
|
NAJBOLJA MAMA NA SVETU Najbolja mama na svetu? Moja mama! Najbolja mama na svetu? Moja mama! Odakle nam oči? Rodila ih majka! Odakle nam uši? Rodila ih majka! Odakle nam ruke? Rodila ih majka! Sve na svetu rodila je majka! Leti pesma oko sveta, lepa, lepša nego bajka: nema deteta ni cveta, nema dok ne rodi majka! U životu ja sam srela mnoge, mnoge dobre žene, al' je samo jedna majka htela da rodi baš mene! Dobra mama, lepa mama, samo jedna naša mama! Blago vama, blago nama, blago svima sa mamama!
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 12.3.2013 15:09:34
|
|
|
|
Tina 21
|
Engele bengele banda svira, mene doktor vizitira, pa me pita što mi fali, meni fali šešir mali. U šeširu čaša mlijeka, to se zove apoteka, apoteka crven križ, mene zove doktor miš! Ta je još iz mojih vrtićkih dana..
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 12.3.2013 15:10:34
|
|
|
|
Tina 21
|
Kruška,jabuka,šljiva, mene voli Iva, a ja Ivu neću, strpam ga u vreću.
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 12.3.2013 15:12:11
|
|
|
|
Tina 21
|
I obožava mala Tata kupi mi auto i Zeko i potočić
|
|
|
|
RE: Ajmo mame pjevajte i citirajte za najmanj... 12.3.2013 16:41:06
|
|
|
|
snowwhite
|
moji vole sve te pjesmice
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!