Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 12:59:02
|
|
|
|
natalijax
|
pozzz narode gdje je serija u pol jedan
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:01:51
|
|
|
|
natalijax
|
izgleda al glavno da sjednicu imaju i krevelje se ko mulci
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:02:52
|
|
|
|
natalijax
|
jel ko za kuruzu
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:03:12
|
|
|
|
natalijax
|
aaaa a di mi je slika
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:13:31
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja čekam da se muž vrati s pošte pa da pijemo kavu skupa..eto i na to ga čekam, pa da uživamo zajedno..a ima li tu koga ili svi gledate telku?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:16:00
|
|
|
|
natalijax
|
ja dodem i odem imam posla da se userem a moj misli spavat pa od usisivanja nista
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:16:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:19:56
|
|
|
|
bomboncic02
|
a šta je bilo, maloprije sam se priključila pa neznam jesi već pisala?
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:21:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:29:19
|
|
|
|
bomboncic02
|
ajoj, pročitala sam.. Meni je Matej kad je muž počeo radit u subotu plakao da ga trbuh boli, tamo di je slijepo crijevo, da hoće dr ići i scene stvarao, a ovaj čim je otišao, smirio se i poslije sve ok.. a menga, ma i mene ti živcira, ja isto trebam dobit pa sam sva nervozna.. evo nešto da se nasmijemo dok ispijamo kavicu.. Dođe Mujo pijan kući i odjednom se čuje ''bum''. Pita Fata: - "Mujo, šta je to palo?" - "Kaput," odgovori Mujo. - "Kako se kaput toliko čuje?" - "Bio ja u njemu!"
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:32:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 13:34:55
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ajde neka ti je lakše, smijeh liječi sve uvijek... Nego, meni je prošli mjesec kasnila 10 dana, sad ne očekujem da ću dobit na vrijeme, trudim se ne sekirat i ne razmišljat o tome..odo skuhat kavu, muž se vraća..ostani u nasmiješenom raspoloženju, bit će sve ok..
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:35:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.7.2009 13:54:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:20:58
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene opet na kratko. anaxx čestitam na +
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:23:40
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilivana još sat i malo više pa doma.... koja dosada.... lili brojiš sate/minute ko zatvorenici dane nemoj se sekirati sve bude ok i gabica će dobiti bracu ili sekuuuuuu da ti se digne malo raspoloženje -posluži se i da se malo rashladiš jedan veeeeliki
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:24:38
|
|
|
|
ZVRK
|
ne još koka,ja danas imam zanimaciju sa zimnicom
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:26:54
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ne još koka,ja danas imam zanimaciju sa zimnicom , svaka čast, meni se neda mučit se s time Lililvana evo par vibrica≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈ da ne dođe s razlogom , a taj je
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:29:29
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam si pojednostavniola zimnicu.radim samo paprike i šalšu
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!