Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:32:46
|
|
|
|
ZVRK
|
ne fete. poslažem ih u teglice i zalijem sa nekom mješavinom vode,octa,šećera i neke vrečice začina.-smjesa bude zakuhana prije preljevanja. tako da samo treba očistiti paprike drugo ide bez beda
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:36:30
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ne fete. poslažem ih u teglice i zalijem sa nekom mješavinom vode,octa,šećera i neke vrečice začina.-smjesa bude zakuhana prije preljevanja. tako da samo treba očistiti paprike drugo ide bez beda mljac fino zvuči i jednostavno....
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 14:37:49
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka mljac fino zvuči i jednostavno.... jakoooooo,a paprike budu hrskave jer ih ne kuham prije,ako skuham onda su previše gnjecave-mekane sada vas pozdravljam odo po zvrkića
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 15:56:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
vidim da su naše RRajke "povratnice" akrivne... komadi, jeste se odmorili, nauživali, djecu napravili i sl?!?!
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 16:08:18
|
|
|
|
zaba
|
komadi bok,evo i žaba se javlja na dužnost.Zatekla me gužva tu na poslu,pa malo uletim,pa nestanem.Bilo je super,djecu nismo napravili,pa se trudimo dalje.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 16:25:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
samo se trudite, uz vas smo ciao, mamika, ja sam tu, al me viš enema, idem domekaaaaaaaaa
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 16:55:16
|
|
|
|
Puli
|
aloha ekipa eto mene s juga pa odmah u birtiju cvijeta spava,put super prošao,lijepili smo naljepnice po avionu kad se jednom probudi idemo na kupanjac pusa svima
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 16:57:35
|
|
|
|
mirna
|
Bok puli! Uživajte i za nas! Meni je mali opet zaspao ispred TV-a.. Idem sada živicu porezati...
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:01:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
Puli uživajte nam Luca spava, mama si uredila notiće na nogama i sada se bacam pred tv, ne sjećam se kad sam zadnji put nešto gledala
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:02:17
|
|
|
|
Puli
|
vladek ko i ja zaspi pred tv-om kažem ja to je najbolja uspavanka mirnić pusa i tebi uživat ćemo naravno
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:04:20
|
|
|
|
Puli
|
ne sjećam se kad sam zadnji put nešto gledala nisi jedina wuki i ja totalni blento što se tiče gledanja tv-a pusa luciji
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:05:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Curke, upadam na čas, pozz ekipu na jugu - Puli, izljubi mi Troubeke kad ih vidiš! Bježim dalje, ludnica mi je!
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:07:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Puli nisi jedina wuki i ja totalni blento što se tiče gledanja tv-a pusa luciji Tek sad vidim kakvih serija ima Pusa i vama... Odoh u horizontalu Mah mah mariachi
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:16:32
|
|
|
|
lee
|
koka sad sam tek vidjela poruku...ma malo sam škicnula, stalno negdje jurim...miš maleni ima energije puno puno.mogao bi meni malo posuditi. ..a i reica isto ima energije..uh sad mi je stigla sestra da me malo spasi..jer muž ide raditi opet.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 17:19:16
|
|
|
|
zaba
|
puli,šaljem puse,pozdravi mi Curice puno i pusa za Cvijetu
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 20:38:53
|
|
|
|
ZVRK
|
evo ja poškicala šta ste pisali,ali vas nema nigdje da malo pročakulamo tako da vas ja pozdravljam idem još nešto pospremiti po kuhinji i onda idem odmoriti LN svima te vam želim da imate lijepe snove pusa svima(kada dođete)
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 20:38:56
|
|
|
|
Candy
|
Večer svima ! Kratko vas pozdravljam,sad sam s posla,odoh složit' neku večericu pa navratim na neku rosnu ... Nikak' da uhvatim vremena da se malo podružim s vama ...
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 21:58:24
|
|
|
|
vjerae
|
Nema nikoga
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 22:00:55
|
|
|
|
koka
|
evo mene, čekam da zaspi ova moja jer imam brdo posla Vjerae falila si danas na kupanju, cure upoznala sam Niku i njenu princezicu
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 22:02:51
|
|
|
|
vjerae
|
Hej bila bi došla al ganjam knige za Petru.Nadam se da ste uživale
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 22:05:11
|
|
|
|
koka
|
ma odlično je bilo, jedino zbrisala sam prije 7 jer sam morala kupit poklon curi što sutra ima rođendan, i bila u SNOOPy super popusti
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 27.7.2009 22:07:03
|
|
|
|
vjerae
|
Da i ja neki dan bila i svašta kupila Poz moram ić mm zove
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!