Kika83 -> Kika vas pozdravlja (21.7.2009 15:05:45)
|
Kao šta sam več napisala pod temu zatrudnjivanje odlučila sam odustat od djeteta, tako sam i odlučila napustit raju. Moram se sabrati i razmislit šta želim od života, dali dalje ovako patit i mućit sebe sa simptomima trudnoće koje nema ili... Od kada sam došla na raju pa do danas samo čitam o novim trudnoćama i novima mama i nemogu reć da me to neboli. Ubija me. Sretna sam zbog svih ali nemogu se pomirit s činjenicom da u to vrijeme nisam uspjela ostvarit trudnoću nego me samo prate neuspjesi. Nikako da se pomaknem sa mjesta. Zapamtite, cure koje se bore protiv neplodnosti prolaze jako ali jako teške trenutke koje nitko osim njih nemože to razumjeti, zato ja kažem nemožete me shvatit i bolje da to nikad ne okusite. Svatko nosi svoj križ, ja nosim svoju neplodnost i Bog če reči kada je vrijeme za mene koliko god to teško bilo za shvatit. Hvala svim curama koje su bile uz mene sve ove mjesece, koje su mi pružale podršku i davale nadu. Jednom ču vam se opet javit a kada, neznam ni sama. U 8mj idemo ja i mm malo u dalmaciju kod kunjade i u to vrijeme ču odlučit šta dalje i kako dalje... Sretno svima i hvala vam [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|