Vjeverica ST -> RE: pocelo je cini mi se (21.7.2009 20:20:58)
|
ajoooj...Natalija, bezveze...primitivizam čisti...i bezobraznost........................istu stvar je svekrva govorila nevjesti prije mene, pa je valjda sad odustala...nije loša žena alli joj svekar napuni glavu......ali sad su se mene uvatili jer sam nešto komentirala njih (svekra i svekrvu) muževom bratu, a ovaj je jedva dočekao i to im ispričao....jer, do sad su mene volili, a sad od tih nekoliko dobacivanja- ja ne valjam.....a staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalno su mi mužev brat i jetrva pričale o njima dok još nisam bila udana, kako su ovakvi i onakvi, a sad uživaju u tome da više oni nisu na meti! JADNO, DVOLIČNO, KUKAVIČKI [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Možda i ne bi tako reagirala da mi oni nisu stalno punili glavu. Ali- postigli su cilj, sad sam ja gora, a nju namjerno hvale da mene povrijede. Što reći? I sad da se tako sve vrti u krugg....imaa li to smisla ljudi? Takav život? Meni se ne da svađat u životu!.......jadna ja............................................... REKLA MI JE JEDNA DOBRONAMJERNA OSOBA DA MI JE NAJBOLJE MUČAT I TRPIT U TAKVIM SITUACIJAMA SA SVEKROM I SVEKRVOM, JER TE ONI JEDVA ČEKAJU UVATIT ZA RIČ I ZA NEŠTO TE POSLIJE OPTUŽIVAT!!! ČINI SE DA JE TO ISTINA????????? MUČI I TRPI?????????? POČELO JE,DA DA.............
|
|
|
|