natalijax -> RE: pocelo je cini mi se (21.7.2009 22:05:35)
|
razgovarala sam s muzem o tom rekao je da ce kad tad reci da malo previse tura nos u nesto gdje joj nije mjesto ma neznam uopce dal ima smisla razmisljam skroz o tome,prosla sam kako jesam bog me je kaznio mozda zbog psovki mozda zbog ovog ili onog mozda mi je takva sudbina toliko tuge i bjesa zbog smrti bebe toliko patnje toliko trenutnog zivciranja hocu li ovo donjeti na svjet,toliko iz dana u dan ponavljanja BOZE MOLIM TE DAJ DA MOJE DIJETE BUDE ZIVO I ZDRAVO DAJ DA I JA OSJETIM TAJ DAR BITI MAJKA to su moje rijeci koje izustim ni neznam koliko puta na dan ,jos dva mjeseca duga ali kratka toliko mi jos fali da uistinu osjetim onu bol al onu bol o kojoj zena sanja i naknsveg ovog ona meni dode pred sami kraj i pocne mi pricat o nekim vrackama, ma kud ces gore nego sto je pa zar mi netko uopcetreba i spominjati to kada vec polako pocinjem vjerovat da je dragi bog uz mene,renata oprosti na velikim slovima ma zene moje sto su to uopce vracke neshvacam ja nikad nisam cula od nikoga kada ga zadesi zlo da je ikad itko rekao vrag ga je kaznio uvijek sam cula ma sto je to dragom bogu skrivio,hvala ti boze sto si jos uvijek uz mene i sto ispod moga srca kuca jos jedno srce
|
|
|
|