|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako sam se iznervirala danas
30.7.2009 0:13:16   
kitty
bili smo danas nas troje u setnji,od moje kuce do centra ima setnjica koja je napravljena prije par godina i od kad postoji sluzi za parkiranje nekulturnih vozacauser posted image
deset puta sam sa kolicima sisla na cestu da zaobidjem auta.na povratku ravno ispred mene parkira neki majuser posted image kamion i pokazuje mi glavom da ga zaobidjemuser posted image
ja sam se samo ukopala i cekam da ce makne a on slijegne ramenima kao nije njegova stvar...uhh
uzela sam mobitel i krenila zvat policiju i tek se tad gospodin odlucio pomaknit.i jos poceo psovat,divljak...
ocekivao je da cu ja sa dvoje djece kolicima i romobilom sici na cestu da bi obisla njegov kamion koji je parkiran gdje ne smije bituser posted image

zna li netko kome bi se mogla obratit da se postave stupici ili one gljive na setnjicu?
ili da pocnem kolica penjat na parkirana autauser posted image
ili da dezuram i zovem policiju svako malo,sama vise nisam pametna

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako sam se iznervirala danas
30.7.2009 0:18:42   
lavica81
ma to je sramota ali nažalost toga ima svakim danom sve više. još malo pa ćemo mi pješaci trebat imat krila za preć na drugu stranu ulice.
ne znam točno kome se obratiti za stupiće, mislim da je to posao komunalnog redarauser posted image

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 2
30.7.2009 0:22:01   
natalijax
kultura vozaca,neznam mozda tima iz komunalnog ili ti glavni u gradu mozda oni postavljaju al prije bi rekla mozda ovi iz hr,cestauser posted image a mozda i onaj ciji je parking znaci grad

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 3
30.7.2009 0:36:31   
natalijax
a takvi vozaci sumi najjaci jos  sei bune a kriviuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
30.7.2009 1:39:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 5
30.7.2009 7:42:46   
Zvonki
Joj, poznato, poznato...Već sam imuna na to. Ali nikad neću zaboraviti kad je moje djete iskočilo na stazu a gluuser posted image ča vozi po stazi. Skoro mi je zgazila djete user posted image  Bože, kako ljudi ne razmišljaju user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
30.7.2009 7:54:25   
tikica_69
javi u opcinu, pa ako ne reagiraju imas osnove za dalje

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
30.7.2009 8:05:36   
zaba
slažem se s tiks

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
30.7.2009 11:27:08   
Anoniman
Razumijem...
kod nas je bila malko drugačija situacija do prošle godine, jer su tek tada napravili nogostup. Imamo običnu lokalnu cestu, bez dvije trake. Po njoj se neprestano mimoilaze šleperi (Agroproteinka - fuj! , razni oni s betonom, sa šljunkom itd itd.) a ulica PUNA male djece. Tako da smo mi morale s kolicima po toj cesti, ako hoćeš do dućana, svaki dan! A njih boli briga! Oni se voze ko ludi! Tako sam jednom, kad je Paulina bila mala, cca 18 mj. išla iz dućana i neki je vjetar puhao. Prođe kraj mene šleper sa šljunkom i zaspe i mene i dijete i kolica šljunkom i odzuji, briga njega! Srećom, maloj nije ništa bilo, ali da joj je razbio glavicu, tužila bi ih sve! (Pa Prigorka sam!)
A sad tu preko puta grade naselje od 1300 stanova, takva je buka i prašina da mi evo bježimo u Njemačku baki, bar dok nam ne završe radove tu ispred kuće. I naravno, sve je raskopano, oni su nam baš pred kućom... ma, što reći... nemreš nikud!user posted image

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 9
30.7.2009 22:06:47   
Ruža
I sama poludim na to kad ne možeš proći od parkiranih auta, uvije midođe da na zovem policiju pa ne zovem. Do jednom. Ljudi jednostavno ne razmišljaju, pogotovo muški. Pa kad oni guraju kolica u gužvi?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
30.7.2009 22:18:15   
Lady3
ah sve znam Kitty.to ti je moja tužna i ružna svakodnevnica svaki dan kad idem s klincima u grad..ne moram ni pisati koliko me to zna naljutiti,najradije bi im izgrebala auto ključem...idi.....iuser posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
30.7.2009 22:23:04   
kitty
sutra krecem u akciju,od policije,komunalaca pa na dalje,stvarno sam odlucila napravit nesto po tom pitanju...
bas su mi stali na zulj
zvat cu i sjedit im na glavi dok god to ne rijese

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 12
30.7.2009 22:23:20   
bomboncic02
I mene to ljuti jako....malo jesam ćuk ćuk i nisam se uopće sjetila što bi poduzela...vidiš ovo uopće nije loša ideja, zvat policiju ili nekoga...baš ću dobro razmislit o tome kad se drugi put budem guzila s kolicima pored parkiranih auta user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 13
30.7.2009 22:25:39   
Florijan Jakov
imam i ja iskustava da biciklom ne mogu proći po trotoaru, pa onda udarim svaki auto koji mi smeta, bez imalo grižnje savjesti, a upravo zato što sam milijon puta kolicima silazila na cestu radi "takvih" vozača

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 14
30.7.2009 22:41:25   
lema
O vo mi je sve totalno poznato po Puli kada ideš sa kolicima je katastrofa živa user posted image Ja se sva nanerviram psujem ko šintar. Idem sa kolicima i još troje dijece pored mene i 100 puta moram sići sa trotoara dole na cestu i onda mi ovi što voze trube i psuju me kao ja sam neodgovorna majka a deboli ne vide da nemam di proći sa kolicima a ako imam i malo mijesta za proći guram se i samo sa kolicima po autu ma dajuser posted image   šta je ovo i jedan dan sam rakla policajcu gleda me kako sa dijecom i kolicima silazim na cestu a on preko puta na trotoaru jednom SKUTERUuser posted image piše kaznu i onako me gleda ispod oka . Pogledala sam ga jer mi je već bilo preko glave puna vrećica iz kauflanda , vruće i ljepo sam mu rekla da bi bilo vrijeme da me prestane pogledavat i da izvoli odradit svoj posao i napisat kaznu kome treba i zvati pauka , a ne da glumi piskaralo i gubi daneuser posted image . O n će meni da bi mogla biti kulturnija , A ja ko iz topa ajde vi u kaufland sa 4 dijece , znojite se ko prase vućete 4 vrećice i još pored svega na trotoar pa dole i tako 100 puta!!!!!!!!!! Ali je ipak zvao pauka i napisao kaznuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 15
30.7.2009 22:45:09   
bomboncic02
user posted image  lema za hrabrost tako prigovorit "službenoj osobi user posted image "

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
30.7.2009 22:48:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 17
30.7.2009 22:49:01   
lema
Pa znaš šta službena osoba ili ne stvarno mi je bilo dosta ova naša ulica je katastrofa. Živimo u kući ali da dođeš do mene moraš ući na glavni ulaz od zgrade nemožete ni zamislit koliko sam puta ispred ulaza sa dijecom i kolicima ćekala da se gospoda vrate sa kave ili od nekud da mogu van iz ulaza . I onda izađem a policajac me malo dalje pita osobnuuser posted image user posted image user posted image user posted image Tako da mi je prekipilo jer nikad nisu tamo di trebaju bituser posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 18
30.7.2009 22:57:47   
mirna
Država kao treba novce, ali zašto onda nitko ne kazni takve egoistične vozače???

user posted image lemauser posted image

< Poruku je uredio mirna -- 30.7.2009 22:58:27 >

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 19
1.8.2009 15:50:09   
božica
pa onda udarim svaki auto koji mi smeta, bez imalo grižnje savjesti, a upravo zato što sam milijon puta kolicima silazila na cestu radi "takvih" vozača

nije loše neuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 20
1.8.2009 15:56:51   
lee
ja isto poludim kad idem do dučana, ma možeš samo po cesti voziti kolica...user posted image  i onda i onako luda od svega uzmem maloga u ruke i hodam..jer ne bistigla nikada do dučana a par metara je od zgrade.a da ne pričam da imamo ogroman parking i da se svi parkiraju doslovno na trotovar..pa se pitam što če nama parking koji su skupo platilia parkiraju se na trotovar i onda ti sa kolicima leti...poludim od toga....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!