|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nitko nije savrsen
31.7.2009 1:40:59   
natalijax
slusam nekad ljude ef vidi ju nasta izgleda ko baba a ima samo 25godina,i kad malo pogledas tko to govori jos gori od te osobe,ja nisam savrsena i moje misljenje je da nitko nije savrsen,primjer ja volim otkomentirat zenu na ulici kada je dobro obucena znaci zgodna lijepa odma netko misli kako imam lose sklonosti a s druge strane slusam neke osobe joj nije nikakva ,znaci to je ljubomora,jednom prilikom kaze meni susjeda joj znas onu malu prijavila se za miss ona nije nikakva ja kazem curu znam i mala em je zgodna em je lijepa znaci ljubomora je tu,ili sto me uzasno zivcira kad mi netka osoba kaze uf debela je ruzna je,ja zbilja znam puno jacih zena i te zene su jako jako lijepe nerazumijem zasto netko uvijek gleda na vanjsku lijepotu a ne unutarnju i zasto ako neka ima viska kila odma je ruzna
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nitko nije savrsen
31.7.2009 1:42:53   
natalijax
nadam se ,da se nitko nece uvrijedit na ovu poruku

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
31.7.2009 7:54:48   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: natalijax

nadam se ,da se nitko nece uvrijedit na ovu poruku

E pa ja sam se uvrijedila. Kako možeš reći da nitko nije savršen??? Ja jesam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 3
31.7.2009 8:08:58   
tikica_69
Poslije mene Zvonki, tek poslije mene i  mog savrsenstva user posted image  A sad ozbiljno.....vrlo rijetko komentiram druge ljude i simpaticni su mi ljudi bes kompleksa, ali neki zaista znaju pretjerati i naprosto nekad ne mogu a da se ne nasmijem i ne prokomentiram.Nisam zbog toga ni zlobna ni jalna, samo mi je naprosto nekad i netko smijesan ili prenapadan.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
31.7.2009 8:54:02   
maja
Kao što kažeš nitko nije savršen, nisam ni ja, imam milijun mana koje možda drugi čak ni ne vide, ali priznajem da komentiram i vjerujem da si i ti barem jednom u životu komentirala, svaka čast onome ko nije. Gledam ove mlade cure, osnovna, srednja škola, ima ih svakakvih, neke usukane, neke razvaljene. Uvijeki mi je lijepo vidjeti sređenu ženu, dok jednostavno za druge ne mogu shvatiti da se tako zapuste, pogotovo te mlade cure, kad će se brinuti za sebe ako ne sada. Imam susjedu od 23 godine, ima dvoje djece i 100 kg, ne bi nikad komentirala da prije braka nije imala 50 kg, znači može, samo treba malo truda. Barem sada ima dijeta, vježbanja i ostaloga. Ne kažem da mi debeli ili bucmasti ljudi nisu lijepi ili simpatični, dapače, imam par takvih prijatelja, ali nekada je nešto previše. Da ne ispadne da komentiram samo "debele" ljude, ne volim i vidjeti ni kosturčiće. Ja sam uvijek bila mršava i mrzila sam se zbog toga, fala Bogu da sam u par zadnjih godina došla malo sebiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 5
31.7.2009 9:44:26   
natalijax
jesam dapace znala sam svakako otkomentirat,i majo slazem se s tobom ako je mogla prije moze i sada ali nekad sam znala sjedimo na terasi kafa prode zena zbilja zgodna lijepa lijepo obucena kazem sto mislim zena je zgodna i sta a druge odma preokrecu ocima kao ono fuj vidi je mislim to je za mene jedan dio ljubomore

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
31.7.2009 13:15:04   
maja
Aha to, poznato mi je, mojoj susjedi preko puta nijedna nije zgodna ni mršava ni debela, svakoj nađe zamjerku, to je ljubomora slažem se! Ili time liječi svoje komplekse! Ja ću pak za lijepom ženom dugo dugo gledatiuser posted image  ko da sam .....

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 7
31.7.2009 13:16:59   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image majo i ja vec mi je muz reko da sam.....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
31.7.2009 13:29:22   
Anoniman
Svakako je lijepo vidjeti kad netko drži do sebe i dobro izgleda... ALI... ima ljudi koji s razlogom ne uspiju brinuti o sebi ili je zdravlje u pitanju ili prezaposlenost. Zato ne osuđujem. Znam da ću i ja jednog dana biti u boljoj situaciji nego sad... pa se tome nadam i nisam ljubomorna na one kojima je sad dobro.

A cure, ja vas ovdje uopće ne vidim, vidim vaš nick i avatar, pa ste mi drage! Znači, da mi je bitnije kakav je tko u duši... možeš li s tom osobom kvalitetno komunicirati.... ne vidim tko ima koliko kila i ima li danas tko šminku ili nema.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
31.7.2009 13:33:01   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: maja
Ja ću pak za lijepom ženom dugo dugo gledatiuser posted image  ko da sam .....

ja cu za muškarcem user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
31.7.2009 15:19:04   
inna

IZVORNA PORUKA: Mariachi

A cure, ja vas ovdje uopće ne vidim, vidim vaš nick i avatar, pa ste mi drage! Znači, da mi je bitnije kakav je tko u duši... možeš li s tom osobom kvalitetno komunicirati.... ne vidim tko ima koliko kila i ima li danas tko šminku ili nema.
user posted image

zato ja i jesam ovdje, nitko me ne vidi user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!