|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
17.8.2008 20:24:23   
koka
E cure gdje smo pričale o maramama Sling? Ja dobila jučer i danas probalauser posted image user posted image user posted image , valjda ćemoo se priviknutiuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1101
17.8.2008 20:26:40   
anne
Uživati će ti beba koka! Kakav je sling?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1102
17.8.2008 20:27:53   
mirna
more: bilo je ok, vrijeme lijepo, hotel jako lose, danas nismo ok. dobili smo neku virozu. jucer navecer je vladimir zakuhao na 39, a danas i ja...user posted image   on je danas bolje, jedino skoro nista ne jede i ima proljev...user posted image  opcenito je na moru jako lose jeo, a ja sam se brinula... mamica se je najela ribe za cijelu godinuuser posted image   ove dane cu staviti slike, samo da malo ozdravim..

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1103
17.8.2008 20:32:32   
anne
Baš mi je žao Mirna. Viroza kažeš. Super da mu je danas bolje.
Planirate još gdje ići ili ste sada doma?
Još jedna dobra vijest!!! Danas sam saznala da mi je prijateljica trudna! Pokušavaju već 2 godine nakon prvog djeteta, dva spontana. Trudna je već 4 mjeseca - tajili su ako ga opet izgubi. Baš sam jako sretna zbog njih. Valjda će sad sve biti u redu.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1104
17.8.2008 20:39:00   
koka
dobili smo neku virozu. jucer navecer je vladimir zakuhao na 39, a danas i ja... on je danas bolje, jedino skoro nista ne jede i ima proljev...
IZVORNA PORUKA: mirna

Ajoj Mirna baš mi je žao.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1105
17.8.2008 20:41:51   
koka
user posted image user posted image user posted image za prijateljicu, znači imat ćemo još jednu user posted image na raji user posted image .Sling sam naručila preko interneta al stavila Milu i nekako mi se ne dopada. Ona marama a i ona nemirna, sigurno radim nešto krivouser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1106
17.8.2008 20:44:41   
mirna
bravo za tvoju prijateljicu anne!user posted image

ne planiramo nikamo vise ici, samo u slo opet kositi travu..

moram otvoriti posebnu temu  da vam napisem kakav user posted image  je bio nas mali na moru.. nekoliko dana smo ja i MM bili bas ocajni.. sva djeca sjedi na miru, a on stalno juri naokolo kao mali majmuncic..nista od odmora..user posted image  ali glavno da je on uzivao zar neuser posted image ..user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1107
17.8.2008 20:47:35   
BUMBIKA
Hej cure evo i mene!
Krenila čitati šta se događalo danas,a ono nešta slabo,nikog skoro nije bilo!
user posted image user posted image  za prijateljicu Anne.
Mirna dobrodošla natrag,nadam se da će viroza uskoro proći.
Što se tiče jela,sigurno će početi opet jesti.
Imala sam i ja tih problema s Dinom prije mora,ništa nije htio osim mlijeka,a na moru je počeo jesti ko lud,sve i svašta i hvala bogu nastavio tako i kad smo se vratiliuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1108
17.8.2008 20:59:38   
mirna
bok bumbika i tebi.. mislim da sam sada uspjela procitati sve za natrag osim birca.. birc mi je ipak preopsiran..user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1109
17.8.2008 21:04:09   
Candy
Bok cure...di ste mi sve?
Konačno da uhvatim malo vremena za druženje s vama user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Može jedna fina večernja kavica za druženje?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1110
17.8.2008 21:08:56   
mirna
moze moze... ali ja cu uskoro na spavanac..user posted image   bumbika gdje ste to bili na moru? mali ti je faca, moj si nije usudio u camac...user posted image   jedino mu je bio gust kada sam ga drzala i namakala ga u vodu.. sada me opet boli krizima zbog ovog svakodnevnog vjezbanja..user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1111
17.8.2008 21:28:49   
anne
IZVORNA PORUKA:

Sling sam naručila preko interneta al stavila Milu i nekako mi se ne dopada. Ona marama a i ona nemirna, sigurno radim nešto krivouser posted image .

Je li sling isto što i marama? Ja imam maramu i bilo mi je super koristiti( onu 6 m dugu). Koristila sam je već oko Petrinih mjesec dana. I MM ju je koristio.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1112
17.8.2008 21:38:14   
koka
Mislim da da , nekako mi ne ide to provlačenje kroz one prstenove i stezanjeuser posted image . Morat ću se ispraksirati jer MM je rekao ako budem koristila 3 puta da će biti sretan, pa bi ja koristila i višeuser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1113
17.8.2008 21:56:02   
mirna
curke to je sve od mene za danas.. sutra je novi dan...user posted image   nadam se da cu biti zdrava...

pozz svima! lijepo je biti opet na RR..

zaboravila: bila sam 1 tjedan potpuno bez interneta- na odvikavanju...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1114
17.8.2008 22:19:58   
koka
zaboravila: bila sam 1 tjedan potpuno bez interneta- na odvikavanju...
IZVORNA PORUKA: mirnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1115
17.8.2008 22:20:48   
koka
Mirna ozdravi nam i vidimo se sutrauser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1116
17.8.2008 22:28:27   
anne
IZVORNA PORUKA: koka

Mislim da da , nekako mi ne ide to provlačenje kroz one prstenove i stezanjeuser posted image . Morat ću se ispraksirati jer MM je rekao ako budem koristila 3 puta da će biti sretan, pa bi ja koristila i višeuser posted image

Moja nema prstenove. Ta s prstenima ti je praktičnija na 3-4 mjeseca života. Onda je beba teža pa sve sjedne na mjesto. Prijateljice su mi imale takvu i bile su zadovoljne. Buš se isprakticirala.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1117
17.8.2008 22:30:10   
piggy
evo i mene konačno.Danas je stvarno bilo jako pusto.Mi danas roštiljali,zabavljali se i sad me hvata umor,al morala sam doci vidjeti kaj se dešava.
Vidim biti će tu jošuser posted image ,baš mi je Anne drago za tvoju prijateljicu.
Mirna valjda nije to tak strašno,brzo nam ozdravi.
Anne opet se sami nešto buni,nadam se da buš prespavala noc.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1118
17.8.2008 22:32:09   
njanja
samo da vas kratko pozdravim..odosmo mm i ja gledat film....mirna dobrodošla natrag.....javim se sutra...pusa svima!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1119
17.8.2008 22:44:32   
anne
Piggy i ja. Mada bi u biti bilo zgodno da bude noćas - Petra je zbrinuta, ja sam uređena jer sutra ionako moram kod doktora, sve je spremno... Budemo vidjeli. Bilo bi lijepo i spavati, ali zbog doktora se ionako moram probuditi u 7 h pa ništa od dugog spavanja.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1120
17.8.2008 22:47:59   
piggy
Da znaš da jedva čekam kaj bu bilo sutra ili možda noćas,obavezno nam se sutra javi ak ostaneš nek nam javi tvoj muž.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1121
17.8.2008 22:51:28   
anne
I mene piggy. Već mi je polaako dosta. Više ne mogu ni ručak skuhati bez da legnem 3x. Doktorica mi je na pregledu rekla da kad mi dosadi samo vodim ljubav s MM - to će potaknuti trudove. Ja bi probala, ali on neće. user posted image
Javiti će MM ili Ruža. Ruža mi je osiguranje ako MM od uzbuđenja zaboravi.user posted image
Laku vam noć. Čitamo se.

< Poruku je uredio anne -- 17.8.2008 22:52:55 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1122
17.8.2008 22:54:57   
koka
Ruža mi je osiguranje ako MM od uzbuđenja zaboravi.
IZVORNA PORUKA: anne

Da nam nema Ružiceuser posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1123
17.8.2008 22:56:49   
koka
Cure odoh i ja u krpe.Milu uspijela spustiti i brišem. Laku noć svima. Anne obavezno javi sutra user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1124
17.8.2008 22:58:11   
piggy
Pa draga držim fige da sve bude ok.
Pokušaj se odmoriti i sretno sutra.
Šaljem ti puno pusauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!